тук съм, хич не се спряхме и не съм седнала на 1 място, този уикенд беше страхотно незабравим, събота бяхме на РД на дядото на Николай старши и после оставихме малкото на баба му и се фейнахме по разходки, пазарувахме, кафенца, глезотийки, вечерта на 14-ти бяхме с прекрасна компания приятели, после прехвърлихме тайфата в едно клубче, че мъжо се отряза направо и на сутринта имахме лееек проблем и давах Алка Залцер или нещо подобно..... хахахаха. Подаръка на мъжо беше 1 ден СПа в новооткрит к-с в близкото място Старозагорски мин.бани, до града. Иииииеее кеф, бяхме с кумовете. То не бяха парни бани, сауни, тангентори, топли басейни,сауни с мента и т.н. После в един ресторант, после вечерта на кино, гледахме " Беднякът милионер" Хареса ми. И благополучно се прибрахме в 23,30ч.... ууухааа супер. Изхарчихме много пари, задоволихме си капризите и бяхме много доволни. За сметка на това Ники не спа много през ноща, сега съм отпаднала, но какво ми пука, като се замисля за вчерашния ден,
Деси - изтръпнах като прочетох за Най!? Как се улучи баш там зъбчето бе, дано нямате псоледствия милите. Надявам се сте добре и ти си по-спокойна, напълно те разбирам с това че си се прибрала. Целувки.
Кате - как е на работа? Ако можеш драсни някой ред///

Кате тг честит ти РД на мъжа. Да е жив и здрав. Радвам се и за успешния старт в яслата
от това по-хубавооо.... 
Роси - тук съм., благодаря ти че се сещаш за мен.
Всички дечица да се отърват от вирусите и неразположенията си , СЕГА!

Ох, главата ми е ...., замаено ми е,. Айде да полегна, докато спи младежа и после пак.... тъкмо да се насъбере материал за писане.

Размазах се. Питах го дали няма предвид каква съм рошава, но не - хубава съм
Предполагам, че ще почакам още доста време, защото и Просто-аз чакаше поръчка от 13-ти, която не е пристигнала. А моята е "чак" от 22-ри януари. А чантата все забравям да я снимам, но и тази работа ще направя.
То, малко, как да кажа . ..... незнам дали ще ви хареса, защото е лаченка/демек доста лъскава/, ама важното е, че на мен си ми харесва и много исках да я имам.
На второ гледане спалните ми се видяха по-малки, а ваната е все така огромна като басейн и хич не знам как ще свикна с нея, но не върви да я разбиваме. Има и гардеробна, не много голяма, но по-добре от нищо. 
Сега си направих едно мокачино,резнах си малко шоколадов сладкиш,детето си шета по край мен,а аз на компито
искаше ми се да съм на нейно място,само тя да ми е здравичка.Дано не се стига до АБ,но пък ако се налага...Абе дано мине по-бързо.Много