Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 025
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
ох, и аз искам да си взема машина за хляб, днес ходих в Техномаркет и гледах Мулинекс и Тефал, но съм в 4чуденка коя да избера. Мулинекса ми изглеждаха малко паянтови, не знам защо. Из4четох форума и разбрах, 4е май няма зна4ение каква марка  машина ще си вземеш, и сега съм в още по-голяма 4уденка. Също така не видях много за Тефал, някой ако може да ми даде съвет.........

# 211
Купи от www.tectrade.bg в момента са 159 лв са фурна и везна-имат магазини във Варна и Бургас, а също и по интернет може да се поръча.Сънът ми има и е много доволен.Очаквам и дядо Коледа да донесе и на нас.

# 212
В Метро имаше Аляски по 100 лв. едната или 2 за 180 лв. Ние с една съфорумка направихме кооперация и си взехме така. При максимално натоварване  - всеки ден хляб плюс в някои дни и тесто, работи като пушка вече девети месец.

# 213
Момичета какво ще кажете за това: http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1100017708
на промоция е. Много ми се иска да си взема някаква машина, но робота преди време като взехме се изръсихме достатъчно и в момента седи в гаража. Притесненията ми относно тая машина са подобни и затова не ми се инвестират много пари, иначе се бяхме спрели със съпруга ми на мулинекс 5000, но сега видях, че тази от приложения линк е на изгодна цена. Има ли някой подобна и какво ще ме посъветвате Wink

# 214
Момичета какво ще кажете за това: http://www.densi.bg/index.php?menu=8&product_id=1100017708
на промоция е. Много ми се иска да си взема някаква машина, но робота преди време като взехме се изръсихме достатъчно и в момента седи в гаража. Притесненията ми относно тая машина са подобни и затова не ми се инвестират много пари, иначе се бяхме спрели със съпруга ми на мулинекс 5000, но сега видях, че тази от приложения линк е на изгодна цена. Има ли някой подобна и какво ще ме посъветвате Wink

Освен за Мулинекс /някои модели/, за други марки май не съм срещала негативни отзиви. И цената е добра. Вземай я Peace.

# 215

Разликата с Мулинекс 5000 е в грамажа на хляба, който прави. Тази е до 1 кг., т.е. с една перка, т.е. с вертикален контейнер - чудесно решение за домакинство от 2-3 души. Ако сте повече хора или ядете много хляб, Мулинекса ще ви бъде по-удобен.

# 216
Полина - благодаря ти
Аргун - много точно си го казала   bouquet - същото ми каза и консултантката от Денси.
У дома хляб почти само съпругът ми яде, но лятото се преместихме в нова кооперация и наблизо още нямаме магазини и ми е трудно особено в ден като вчера и днес и за хляба да се притеснявам - дали ще има, дали ще стигне - няколко пъти оставахме без хляб и месих обаче не си е работа да се прибера и да почна да меся...
аз и в другата тема се отчетох - че го взехме този Зелмер пък дано и ние останем доволни

# 217
  • София
Аз ползвам същия Зелмер от около месец,за сега съм много доволна Peace

# 218
Ползвам Зелмер, но моделът с две бъркалки от повече от две години и съм супер доволна. Моето мнение, че марката е желязна. Сега търся за подарък една или две хлебопекарни и отново искам да са с 2 бъркалки и не много скъпи /например 350 лв за Мулинекс/. Харесах едни модели в ТСМ, които външно копират точно вида на Зелмера. Цената е 99 лв. Обаче ме притеснява качеството. Някой да знае читав модел с 2 бъркалки къде се продава в София, че тези с една нещо не ми харесват. Поправете ме ако греша, но предполагам и доста дебела става коричката като се пече от всички страни....

# 219
момичета и аз съм в голяма чуденка кои модел да избера ,но до утре ще изберем.Искам да жи питам сте мога ли да си направя  коледна питка

# 220
Ползвам Зелмер, но моделът с две бъркалки от повече от две години и съм супер доволна. Моето мнение, че марката е желязна. Сега търся за подарък една или две хлебопекарни и отново искам да са с 2 бъркалки и не много скъпи /например 350 лв за Мулинекс/. Харесах едни модели в ТСМ, които външно копират точно вида на Зелмера. Цената е 99 лв. Обаче ме притеснява качеството. Някой да знае читав модел с 2 бъркалки къде се продава в София, че тези с една нещо не ми харесват. Поправете ме ако греша, но предполагам и доста дебела става коричката като се пече от всички страни....
Извинете ме, моделът ми е Северин, не Зелмер, на Зелмер имам прахосмукачка  Embarassed

# 221
... сте мога ли да си направя  коледна питка

Можеш да я омесиш вътре, а да я изпечеш във фурната.

# 222
В тази машина за хляб, освен хляб може ли нещо друго да  прави? Примерно козунаци, теста за тутманици?  Thinking

# 223
В тази машина за хляб, освен хляб може ли нещо друго да  прави? Примерно козунаци, теста за тутманици?  Thinking
Да, всичко изброено от теб.

# 224
Да, всичко изброено от теб.

+ всякакви теста, включително за сладки Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт