Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 033
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 195
Кажете ми моля Ви лесно ли се мият тези хлебопекарни ,че и аз мисля да си купя само това ме притеснява да няма много хамалогия.Всеки път ли трябва да се мие.

# 196
Кажете ми моля Ви лесно ли се мият тези хлебопекарни ,че и аз мисля да си купя само това ме притеснява да няма много хамалогия.Всеки път ли трябва да се мие.

Като правиш хляб, в повечето случей няма нужда от почистване.. но ако месиш тесто без печене няма как,..  Laughing но тавичката е тефлонова и лесно се чисти  Whistling

нашата хлебопекарна е "Мулинекс - OW 5000" много сме доволни  Peace

# 197

Rusanka,чисти се много лесно,за 20 секунди.

# 198
  • Пловдив
И аз съм в процес на проучване . Харесах модел на Мулинекс с приставка за багети . Разликата с по-евтиния модел само тази приставка ли е ?

# 199
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, да ви питам още нещо, когато меси шумна ли е много машината? Аз май ще си взема мулинекс 5000.

# 200
Момичета, да ви питам още нещо, когато меси шумна ли е много машината? Аз май ще си взема мулинекс 5000.

Не, изобщо не е шумна. Може да се получиш шум, само ако капака не ляга добре, т.е. от някакви вибрации, но като го понаместиш вече не е проблем.

И аз съм в процес на проучване . Харесах модел на Мулинекс с приставка за багети . Разликата с по-евтиния модел само тази приставка ли е ?

Да, само това е разликата между 5000 и 5003.

# 201
  • София
Хайде и аз тук Mr. GreenСпряла съм се на тези две http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1116896 и http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1111897.Но понеже не разбирам от хлебопекарни,избрала съм ги тези двете защото са иноксови,всичките ми уреди са такива CrazyА ако знаете друга добра иноксова-кажете GrinningВ нас не се яде много хляб,обикновенно купувам ,изяжда се две три филийки и другия заминава в кофата.Но съм се запалила за домашен хляб и се чудя коя да избера newsm78

# 202
Ми няма голяма разлика, която и да избиреш ще пече хляб същия хляб. Но ако не ядете често хляб има ли смисъл да даваш 200 лв. за хлебопекарна?

# 203
  • София
Ми няма голяма разлика, която и да избиреш ще пече хляб същия хляб. Но ако не ядете често хляб има ли смисъл да даваш 200 лв. за хлебопекарна?
Ами не изяждаме по един хляб на ден,ама от домашното няма по-хубав.Досега ние ядем от дъж на вятър и то Бонус,а за малкия купувам нарязан-защото е по-мекичък,а той е с кой знае какво вътре Rolling EyesЛошото е че не знам коя да взема-заради функциите,май Мулинекса повече го ползват newsm78

# 204
Щом Мулинекса ти харесва повече - вземи нея. Иначе няма големи разлики (да не кажа никакви). Майка ми е с мулинекс (друг модел) и е доволна, аз съм с аляска (за хляб до 1 кг, 12 програми, 90 лв) - също съм доволна, преди това имах от редута една малка за 30 лв. - пак бях доволна. Разликите са само в грамажа на хляба, който можеш да изпечеш, съответно и броя на бъркалките и формата на контейнера.

# 205
  • София
Мерси argun  bouquetСега ще ходя да ги видя на живо

# 206
  • София
Взех я сега тази http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1111897 и я почвам с рецептите в книжката и  chef

# 207
Иаз мисля да купя същата така че пиши отзиви като я пробваш.

# 208
Взех я сега тази http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1111897 и я почвам с рецептите в книжката и  chef

Hug
ЧЕСТИТО!
И ДОБРЕ ДОШЛА В БАНДАТА НА ХЛЕБОПЕКАРКИТЕ  Hug
Заповядай в готварския форум - там има тема специално за машините за хляяб  Heart Eyes

# 209
  • София
Иаз мисля да купя същата така че пиши отзиви като я пробваш.
За сега след един опечен хляб съм супер доволна CrazyПродължавам с рецептите,мисля че няма да съжаляваш PeaceДнес ще я пробвам за лютеница и после ще пиша какво е станало  chefargun мерси,вече прегледах рецептите в готварския и май ще се търкалям накрая  261uuПоне 6-7 рецепти за хлябове и козунак си заплюх и ще ги пробвам:oops:

Общи условия

Активация на акаунт