Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 063
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Ами аз моята я ползвам на non-stop.Сутрин като стана ,с отложения старт, ми е готов хляба.След обяд правя на децата сладкиш и вечер пак хлебче .Много съм доволна.Моята има 2 степени и 2 перки .Когато сме си само семейството ,го нагласям на 1 степен -за по-малък хляб ,а когато имаме гости на 2 степен .Ами наистина си е удобство ,сега вече и мекици правя /мъжа ми ги обожава/,пици правя ,сладкиши ,...,а бе страшна съм станала.

# 181
Моята хлебопекарна е немска "Bifinett"  и е закупена от веригата немски магазини.За сега съм доволна ,втори месец я ползвам.Ще видим.Аз много обичам такива джунджурии ,дето да радват децата .Купете си ,наистина е голямо удобство ,пък и почистването не е трудно ,с една кърпа го забърсвам и готово ,то вътре е тефлон.  chef
  ПОЗДРАВИ

# 182
сега съм раздвоена- каква машинка да избера.  #Crazy
Аляска -110 лв- една бъркалка,1 кг. или Северина на Бон Апети -170 лв- 2 бъркалки ,1,6 кг.
Правя хляб всеки ден. Теста различни /по-рядко/. Аляската ще ми свърши работа,но пък Северина е по-голяма . Просто се чудя.  newsm78
Моята издаде багажа. Пак ще ходи на ремонт.

# 183
s_la, щом правиш хляб всеки ден си вземи по-малка, така поне ще имаш пресен  хляб всеки ден Simple Smile

# 184
о......... ние сме всеки ден 3 гомели чавека ,а в събота и неделя още 3. Така че аз всеки ден правя хляб и през почивните по два. Ядем и още как. Тя и голяма да е по-голям от 1 кг. не е много добре./за хляба/ но пусти Северин ми харесва като  форма модел,но дали се заслужава повечето пари. Като гледам какви дефекти показват, са двуумя затова.

# 185
Аз съм на принципа, че по-скъпото е по-добро, но в случая може би трябва да претеглиш + и -. Я удари една черта и пиши от двете страни положителните неща. Така ще решиш по-лесно.

# 186
ето една много добра машина, само за 3те "home made"  опции може да си я купи човек, една от машините, която най много се ползва и в щатите

щях да си я поръчам, но работи само със 110В ток, па той и конвертора струва колкото машината Simple Smile  Zojirushi BBCCX20

в момента тука(Тр) се смени дилъра на Breville, ще ги проследя близо година, и ако требе ще прежаля близо бонче за ето тая машина

# 187
  • Варна
Здравейте.
Искам да направя подарък на майка ми, но не мога да реша каква хлебопекарна да взема. Ако може някой да ми обясни какви са тези 12 функции на този Мулинекс, че в Техномаркета нищо не ми разясниха.    http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025452 
Пекарните Северин във Варна къде ги има или само се поръчват по интернет?

# 188
о......... ние сме всеки ден 3 гомели чавека ,а в събота и неделя още 3. Така че аз всеки ден правя хляб и през почивните по два. Ядем и още как. Тя и голяма да е по-голям от 1 кг. не е много добре./за хляба/ но пусти Северин ми харесва като  форма модел,но дали се заслужава повечето пари. Като гледам какви дефекти показват, са двуумя затова.
Ползвах Северин пет години почти всеки ден - не ми е давал дефекти. Вече не го ползвам, защото се преместихме и нямаше как да си го взема, та го подарих на майка ми. Свекърва ми имаше Северин на нея и се повреди машината след четиригодишна употреба.

# 189
Аз също препоръчвам марката Северин с две ръце! В София се продават в Денси център, за другите градове не зная.

# 190
аз си я поръчах от сайта на Бон Апети.
За сега съм много доволна. Пу пу..
не съжалявам

между другото и фифката работи вече. Имам две. Понякога и двете работят. Като ги заредя вечерта и умнине ме те -сутринта са си свършили работата.

# 191
  • Хасково
Търся най- доброто съотношение цена-качество

Кой от моделите на Северин имате?

Моля и за отзиви за KENWOOD например този модел http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09054644 - то май друг на Бг-пазар не се предлага.

# 192
Моят модел Северин е този: http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=ДОМАКИНСКИ%20УРЕДИ&cat=АВТОМАТ%20ЗА%20ХЛЯБ&product_id=1114943

# 193
  • в обкръжаващия ме хаос
И аз при вас  Hug Също се колебая за марката - Северин, Мулинекс или Таурус (испанските от Технополис). Тук в Пловдив има аутлет на Северин и смятам да отида скоро да разгледам какво се предлага там. А иначе мен ме интересува контейнерчетата с какво покритие са от тефлон или от алуминий. Питам, понеже мразя алуминиеви уреди - няма препарати за почистването им.

# 194
И аз при вас  Hug Също се колебая за марката - Северин, Мулинекс или Таурус (испанските от Технополис). Тук в Пловдив има аутлет на Северин и смятам да отида скоро да разгледам какво се предлага там. А иначе мен ме интересува контейнерчетата с какво покритие са от тефлон или от алуминий. Питам, понеже мразя алуминиеви уреди - няма препарати за почистването им.
Моята е Северин и контейнерът е тефлонов. Даже не го мия след печене на хляб, само изтръсквам готовия хляб и ако има нужда забърсвам. Мия го само след правене на тесто.

Общи условия

Активация на акаунт