Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 709
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 405
на програма за сладък хляб ли си пуснала кекса или същата като за хляба с маслините ?

# 406
аз имам отделна програма за сладък хляб, за основен хляб и за кейк - и пуснах машината на програма за КЕЙК Simple Smile

# 407
Здравейте, момичета! И аз се реших да си взема хлебопекарна, но естествено при този голям избор на пазара съм силно затруднена Thinking В Метро има промоция на Аляска, в Карфур гледах една Делонги и някаква тяхна марка, а в Зора има промоция на Мулинекс, но модела, който  е за 700 и 900 гр. Някой знае ли ватовете оказват ли значение за хляба, сега гледам, че повечето производители май се стремят да правят уредите с по-малко ватове, ако мога така да се изкажа. Много труден избор.....

# 408
По въпроса за ватовете - по-скъпите машини са и по-мощни, така че сами можем да си направим извода кои са по-хубави. А и аз сега си смених с по-мощна машина старата - пече по-хубаво определено.

# 409
Колко мощна ти беше старата и новата сега колко е? Делонгито към което съм се насочила май е 450 вата, а пък не е много евтино  Thinking

# 410
здравеите купих си хлебопекарна мулинекс. Модел 5020 страхотен боклук. Просто пари хвърлени на вятъра.Китайците пак са се изложили яко.Изпекох 5 хляба и отиде в сервиза.След 28 дни в бокса ни я върнаха.На същия ден я пробвахме но сега проблема е друг.Утре пак я пращаме на почивка в сервиза #Cussing outНадявам се скоро да си имам работеща хлебопекарна.Вече няма да си купя нищо на тая фирма.

# 411
Аз пък съм много доволна от Мулинекс OW50003. Повече от година я използвам и нямам проблем. Знаете, с техниката е като с брака - въпрос на късмет. Laughing
Относно избора на хлебопекарна - ръководех от следното - хубавият хляб става за около 3 часа, поне да е голям. Виждам, че има скъпи машини със смешни размери на формата за хляб и се чудя кой ги купува? ooooh! Три часа да чакаш да се опече и после - две филии хляб! ooooh! ooooh!

# 412
По въпроса за ватовете - по-скъпите машини са и по-мощни, така че сами можем да си направим извода кои са по-хубави. А и аз сега си смених с по-мощна машина старата - пече по-хубаво определено.
бих коригирал - по-новите модели са по-мощни.
мощността не влияе само на печенето. тя е важна и при месенето. с по-мощен ел.двигател се меси по-лесно тестото - особено тежките теста. опасността от изгаряне на двигателя намалява.

# 413
И аз да се похваля - вече си имам хлебопекарна  Grinning Северин 3990 - по-малък модел, пече до 1 кг. хляб! Първият хляб, който направих стана прекрасен, ще видим по-нататък как ще е с изпробването на други рецепти и най-вече на козунак! Направих и един ръжен, но само от ръжено брашно, обаче нещо не ми вдъхва доверие на вкус, май трябваше да го смеся и с друго брашно  Thinking

# 414
  • Варна
За Коледа си купихме машина за печене на хляб "Финлукс"от Зора . Опекох пет хляба и програматора се развали. Занесах ме я в сервиза .Казаха ни да се обадим след няколко дена и така цял месец. След леко повишаване на тона я бракуваха. Заменихме я с "Медея" с две бъркалки за 1,250 кг хляб и сам много доволна.От както сме я взели не съм купувала хляб.

# 415
здравейте,
имам две въпросчета, досега не съм се замисляла за хлебопекарна, но след днешното месене на козунаци, вече съм твърдо за  Peace, прорових се доста из форума и имам фаворит moulinex ow 5023 - видях, че има 2 легенчета за багети, това означава ли, че само багети се пекът или има и допълнителна тавичка за хляб с нормална форма? Също така се впечатлих от функцията за отделяне на глутена, как точно става това  Thinking? Благодаря ви предварително  и весели празници   bouquet

# 416
Момичета днес ще отидем да купим една хлебопекарна от Техномаркет.
Спрели сме на нещо до 200 лева.
Какво ви е мнението за тези 3 марки и модела? Кое да купим?
Mulinex OW 2000
Kenwood BM-210
Philips HD-9020

Този модел на мулинекс е най-изгоден, но не можах да разбера след толкова четене? От него най-много се хвалите или от него да се пазя?!
Благодаря и моля пишете спешно Simple Smile

# 417
  • Paris, France
Момичета днес ще отидем да купим една хлебопекарна от Техномаркет.
Спрели сме на нещо до 200 лева.
Какво ви е мнението за тези 3 марки и модела? Кое да купим?
Mulinex OW 2000
Kenwood BM-210
Philips HD-9020

Нито една от трите не бих купила. Двеста лева са повече от добър бюджет и за тях може да намерите много по-добри машини. Прочетете из темата. Дайте си повече време и проучете машините! Успех   bouquet

# 418
Съгласна съм с Невена.
Дай си повече време за избор.

# 419
Ами добре дайте ми предложение! Търся доста време и не мога да реша! Ако ми предложите нещо от техномаркет ще мога днес да го купя. Благодаря много за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт