Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 999
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 465
Предполагам,  че препоръчват Мулинекс, защото все пак имат наблюдения колко и кои марки от хлебопекарните се връщат често за сервиз.

Това според мен няма как да го знаят, защото ти правиш рекламация към сервиза, а не към магазина. Даже консултанта с когото говорих оня ден беше очуден, че този модел ow 2000 имал проблеми. Вика от вас го научавам ..... ooooh!
Когато съм купувала електроуреди от Техномаркет или Технополис, винаги са ми казвали, че при повреда стоката се носи при тях. Затова така разсъждавам. Peace

# 466
Благодаря на всички за коментарите и споделения опит.
Определено ми бяхте полезни.
Преди като си избирах пералня и в темата Шани, няколко пъти обърна внимание на това да се гледа сервиза  Peace
Определено ще я послушам Peace
Пипи Дългото чорапче, щом не си се свързвала със сервиз, значи уредите ти са о.к. и имаш страшен късмет  Peace Дано не ти се налага да ги търсиш Hug

Ако не ми мине котка път, тази вечер ще си купя Kenwood -a.

Още веднъж благодаря на всички   bouquet

# 467
Пипи Дългото чорапче, щом не си се свързвала със сервиз, значи уредите ти са о.к. и имаш страшен късмет  Peace Дано не ти се налага да ги търсиш Hug

Ако не ми мине котка път, тази вечер ще си купя Kenwood -a.

Още веднъж благодаря на всички   bouquet
Благодаря! Hug
Да покажеш после снмки от първия хлебец!  bouquet

# 468
  • София /Абсурдистан
Еее, това ми се струва мисия невъзможна, да намериш уред, непроизведен в Китай  Wink Тогава ще е Тайланд, Тайван и пр.
Laughing Точно така си е ...  Оглеждам се Панасоник или Филипс, защото от всичко, което имам от тази марка съм доволна, но те  са леко скъпи. След като се напатих, вече май не ми се иска да купувам скъпа машинка, наистина всичко се прави в Китай и работят докато им свърши гаранцията. От друга страна пък, иска ми се да може да пече багети, а такава има само на Мулинекс, та се чудя. Е, накрая сигурно ще взема нещо евтино, за да не се ядосвам и развали ли се - на боклука и така. Много сбърках, че се занимавах с поправки.  

Трета година сме с Мулинекс OW6000. Много съм доволна, нямам забележки.
И аз бях доволна така, Мулинекса ми работи перфектно точно 3г. и 2 месеца, гаранцията беше 3г., та тамън. Дано ти да имаш повече късмет и да не стане така.

Къде продават Северин, бях чула, че само в Метро ги има, дали е така?
Кливия, ако е протекло казанчето, въпрос на време е да замине двигателя, това от опит го казвам ...

# 469
  • София
Аз вече четири години съм с Мулинекса с една бъркалка , ползвам я всекидневно, просто няма пропускане на ден, защото хляб не купуваме въобще от магазина, оплаквания нямам. Да, протече ми казанчето, писала съм в темата, мъжът ми го поправи срещу сума от под 5лв за някакви уплътнения. Да, това му отне няколко часа, разпробиване и не знам си още какво. Но при тази употреба, която аз и хвърлям на машинката, няма грешка просто.

# 470
Храня надежди скоро да не ми се случи това с двигателя, защото казанчето протича, когато го накисвам с вода продължително време. А иначе като напълня водата и брашното, веднага включа замесване, засега няма проблем, но наистина си е въпрос на време. То тези гумени уплътнения имат кратък живот  Sad

Освен това някъде съм забутала гаранционната карта, иначе още няма 3 години  ooooh! Но всъщност за казанчето гаранцията не важи- то се води аксесоар  Wink

Аз лично съм стигнала до извода, че тази машина скапе ли ми се, следващата ще е евтина, защото ще ми върши същата работа /само дето евтини с 1500 грамаж няма/

# 471
Понеже се чудих наd два модела Kenwood и не намерих много мнения в бг форуми, четох в амазон.
Там са много доволни от машинките Панасоник  Peace
Unknown_lady,  в магазин Денси има Северин. Имат интернет адрес - може да ги видиш.  Peace
Аз отивам да си взема моята  Mr. Green

# 472
  • Стара Загора
Аз втори път мулинекс няма да си купя, 5000 ми е модела.
На 3-тата седмица се развали 3 седмици в сервиз- смяна на двигател.  След 1 месец пак - 2 седмици в сервиза същият ремонт. От тогава работи 2 г. ама гадно си е, следващата ще е евтина. Бъркалки си купих от сервиза, казанчето не съм сменяла още.

# 473
Къде продават Северин, бях чула, че само в Метро ги има, дали е така?
в магазини Денси. имат страница и може да ги видиш.
аз никога не съм ги виждал в Метро

# 474
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви за инфото, ще намина в Денси да ги видя.

# 475
Лейди, в Пловдив има фирмен магазин на Северин-немска марка, отлично качество /според мен/.

Хубавото на този модел е, че едновременно можеш да правиш и бял хляб , и черен в двете казанчета.

# 476
Аз доколкото знам има резервни тавички като протекат, така ли е?

# 477
Лейди, в Пловдив има фирмен магазин на Северин-немска марка, отлично качество /според мен/.

Хубавото на този модел е, че едновременно можеш да правиш и бял хляб , и черен в двете казанчета.
къде е магазина в Пловдив ?

# 478
На булевард Руски, под хотел Новиз

# 479
С ваша помощ, с мнения от темата за хляба в готварския и от амазон се сдобих с Kenwood bm -256.
За сега съм направила два хляба и не смея да давам още мнения .... времето ще покаже дали съм направила добър избор  Peace

Ето хлебче - много пухкаво стана  Crazy

Благодаря още веднъж на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт