Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 657
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 630
Четах, четах и със съветите на Бонго се ориентирах към тези модели:
Всички са с две бъркалки, мощни са.
като гледам и двете машини Северин са с 1 бъркалка. когато са с 2  грамажа на машините е по-голям - над 1200-1300 гр.
втората машина е по-стар модел и само заради един инокс не си заслужава да се дават толкова пари.

# 631
PHILIPS HD-9020 е на 190 лв в момента
http://www.technomarket.bg/products/09071971/philips-hd-9020
Хубава ли е машината?

# 632
Лек автомобил като избирах, толкова не се лутах. Разнообразието наистина е голямо, отзивите различни и май ще е на тото избора и все пак искам да споделя на какво съм се спряла и евентуално да ме посъветват по-опитните.
1. Finlux FBM-1580N и Finlux FBM-1480 - за тях не намирам подробно описание, а в сайта на Зора е много оскъдно.
2. Midea EHD25AD и Midea THD 30AK-S
3. Silvercrest KH 1172
4. Moulinex Модел: OW 3022 Home Bread
Приемам и други предложения  Hug

# 633
  • Paris, France
Скрит текст:
Лек автомобил като избирах, толкова не се лутах. Разнообразието наистина е голямо, отзивите различни и май ще е на тото избора и все пак искам да споделя на какво съм се спряла и евентуално да ме посъветват по-опитните.
1. Finlux FBM-1580N и Finlux FBM-1480 - за тях не намирам подробно описание, а в сайта на Зора е много оскъдно.
2. Midea EHD25AD и Midea THD 30AK-S
3. Silvercrest KH 1172
4. Moulinex Модел: OW 3022 Home Bread
Приемам и други предложения  Hug

Аз от 3 години съм с машина на Silvercrest и съм повече от доволна. Не е мръднала въпреки ежеседмичния тормоз. контейнерът е като нов а редовно бъркам сух грис със зехтин преди да добавя водата. И да се скапе новия контейнер заедно с бъркалките би струвал само 20ина лева. Надявам се да ми служи още дълги години. Тя отдавна се е изплатила, но ако се развали просто ще си купя отново същата. Аз я купих от Лидъл с 3 годишна гаранция, която тези дни изтича. Препоръчвам горещо марката а също и модела Silvercrest KH 1172, който е като моя. Единственият недостатък е, че е маллко шумна при месене и че звуковите сигнали не могат да се изключват. Купих същата и на майка ми. Много от моите познати са доволни от нея а една приятелка ползува предишния модел вече 10 години. Другите машини не ги познавам. Успех.

# 634
Преди време писах в този форум и бях изпаднала в ужас каква машина да си купя, заради различните цени и характеристики. Затова си купих най-евтината (преди година и половина мисля) - на промоция от Метро-тяхната марка Tarrington House. Мога да кажа, че в началото бях доста притеснена, защото изхвърлих няколко хляба. После обаче експериментирах с рецептите и мога да кажа, че я ползвам всеки ден, хлябът става чудесен и не е направила никакъв проблем. Изплатила се е отдавна и хлябът наистина става много вкусен.

# 635
Благодаря на всички, които се отзоваха! Днес си поръчах  Midea  THD 30 AK-S и очаквам в събота да я получа. До тогава ще се заредя с брашно, ядки, семена и много ентусиазъм. newsm51

# 636
не ти трябва много брашно като за начало. купи си 2-3 вида по килограм.

# 637
не ти трябва много брашно като за начало. купи си 2-3 вида по килограм.
хахахаха, по килограм ще е Бонго, не смятам да пълня чувалите  Wink

# 638
Аз имам един друг въпрос: увеличи ли се консумацията на хляб след като взехте машината?
Много се замислих да си вземем, но се притеснявам от това.  Rolling Eyes

# 639
Добър въпрос - у нас се намали. И то не защото хлябът от машината не е вкусен - напротив. Просто с този хляб се наяждам повече някак си. Но ние в къщи само пълнозърнест или типов или ръжен си правим - бял не правя.

# 640
Добър въпрос - у нас се намали. И то не защото хлябът от машината не е вкусен - напротив. Просто с този хляб се наяждам повече някак си. Но ние в къщи само пълнозърнест или типов или ръжен си правим - бял не правя.
Ура, даже не се надявах на такъв отговор, в най-добрия случай, че е оатанала същата консумацията мерси   bouquet
Бял и аз няма да правя

# 641
и да се увеличи не се пълнее от него. когато е топъл виждам сметката на 1/3 от хляба наведнъж. не съм качил килата. даже и съм свалил малко. и ако не хапна бял хляб може и да умра. те това е. яжте всичко.  #Cussing out

# 642
  • ride my bike...
Питах в темата за хлебопекарните, но сега видях и тази тема.

та...
Някой купувал ли е скоро хлебопекарна от Метро. Tarрington Hоuse?
Аз имах преди пак от Метро Аляска. Много бях доволна.
Но на тази гледам и е по-малко казанчето. Чудя се дали ще препича добре хляба newsm78

# 643
  • На черешата
 В началото се увеличи ядененто на тестени изделия, но след 2- месеца нещата се нормализираха.  Peace

# 644
Моята също е silvarcres,взех я от Lidl за 99лв,преди година и съм много доволна!Има 3 год гаранция.
И при нас консумацията се намали,защото хляба засища!
За съвет,ат това което съм чела-по-добре е да е хоризонтална,а не вертикална!Така хляба се изпича по-хубаво!

milittana-би ли дала рецепта за черен хляб,че моя все не става.

Общи условия

Активация на акаунт