Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 192
  • 541
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте ! От няколко дни ви чета и накрая реших да пиша.
Радвам се , че ви открих и аз и съпругът ми . Трети ден сме в първа фаза , амбицирани сме да се справим с всичките четири .

# 241
  • София
esperansita, magi mei, MPJelnewsm51 welcome

# 242
И аз това щях да питам .  Grinning
Аз съм добре засега.Не съм гладна ,само дето трудно измисля менюто,защото за всички готвя. newsm78 То не е само за една порция че да го стъкмя за 5 мин ама карай,така пък се ограничавам донякъде .
Мислех си дали може да ям трици с мляко 2п. на ден? newsm78
Спрях да се тегля засега ,защото Кантарев ме ядосва,нещо не може да си намери място и ме лъже и за да не се отчайвам ,го зарязах. JoyМного ми пресъхва устата ама сигурно е нормално ,все пак съм трети ден.
Успех ,момичета,ще стискам палци на всички ни!До лятото да сме мадамки! Party Heart Eyes Party
 MPJel,значи сме заедно вие и ние с моя мъж!Успех! Hug

Оф ,с тоз бавен нет тука докато пратя поста ,три са публикувани вече.
Та въпроса ми беше
Tatitt тази Esquisa си я хапвам и на мен много ми допада.Сподправки е,според мен има к.краставички и копър,но не съм много сигурна.
welcome
А откъде си я купуваш!?  Flutter
[/b]

# 243
Tatitt тази Esquisa си я хапвам и на мен много ми допада.Сподправки е,според мен има к.краставички и копър,но не съм много сигурна.
welcome
А откъде си я купуваш!?  Flutter

За съжаление тук не съм я виждала,изпращат ми я от Гърция.Дано скоро и при нас да се появи. Praynig

# 244
Горда, не мога да кажа за елдата

Не съм питала аз Joy hahaha Joy Вещи  Hug

Момичета никъде не мога да открия "ЕЛДА" може ли да се консумира в ПЗ дни, и въобще режимна ли е? Зла Вешица моля за мненитето ти, важно е за мен  Hug
Благодаря ви   bouquet

..само, че мацката е с аватар почти като моя.... Joy

Ще взема да си върна маймуната. Хем си приличаме  Laughing

# 245
  • Варна
Честит рожден ден на  деси_вал и дидка74!!!   bouquet  bouquet Бъдете, здрави, слаби и красиви, обичани и най-щастливи!  Hug
Честита 1 година на Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim!!!   bouquet
esperansita, magi mei, MPJel,  welcome smile3523  Mr. Green  Joy
Честито на всички с минусчета!  Hug  Кри, браво на теб!  Hug
Абе Слабето ми се губи нещо...  Rolling Eyes Да не е кривнала пак от пътя?  Mr. Green Hug Силвърфокс и тя липсва... А със Зорита какво ли става? Замина за 10 дни и не се появи повече? Лепи и тя изчезна и после ще се оплаква, че не сваля.  Mr. Green Ами то се сваля с писане.  Flutter Дано всичко е наред с вас, момичета.  Hug
Адреналинка, радвам се, че те "виждам". Оздравя ли?  Hug  
Баци, как си? Как върви борбата?  Heart Eyes
Стелксен, да се опрявяш и пиши след лекаря.  Hug
Зарка Барка,  Hug.
Фийлгууд,  Heart Eyes .
Айнурче, Веси, музичка  , гулбенур love001
Люси, ще се ритаме докато тръгнат килцата... Днес не съм те ритала, ето ти:  ritnik  hug
Лек и усимхнат ден, муцунки!  Hug

# 246
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug За голямо мое учудване, днес съм 89 килограма Party От снощи (  bouquet  Wink ) съм решил да не прекалявам вече с количествата Praynig Всеки ден по малко..

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:36 от tuningmania

# 247
  • София
Здравейте и от мен! Ей, голям кеф е да ви чета, да знаете. Успехите ви ме окриляват. Hug
Аз установих, че съм свалила още 2 см от ханша от последното си мерене. Така общо стават 7 от талията и 8 от ханша, което ме учудва предвид факта, че по принцип съм от фигурите, дето по-лесно свалят в кръста, отколкото в задните части. Но нейсе, не се оплаквам. Нося си любимите дрешки от преди раждането и съм много, много щастлива! Mr. Green

Довечера за пръв път ще готвя прословутия пангасиус. Смятам да го направя по рецептата със заливката с кисело мляко и яйца. Вкусен ли става? Wink

# 248
Благодаря tonnny bg ,  успех и на вас и на всички .

# 249
  • Бургас
  bouquetЗдравейте и от мен!
Днес съм мноого гладна-вече си изядох млякото и едно варено яйце,до довечера не знам какво още ще хапна,че не си взех друго за ядене.Май ще се ходи до Бързо хранене за една голяма пилешка пържола.Боря се с 1 кг,който ту изчезва,ту се появява.Реших да стана по-стриктна и вчера изкарах отново на чисти протеини.Отдавна бях забравила какво е,но като се амбицира човек...Смятам да направя схема 4/3,дано удържа,де.Че с тази 4 фаза се отпуснах тотално.
Бургазлийки,до довечера!

# 250
  • Пловдив
Горда, не мога да кажа за елдата

Не съм питала аз Joy hahaha Joy Вещи  Hug

Момичета никъде не мога да открия "ЕЛДА" може ли да се консумира в ПЗ дни, и въобще режимна ли е? Зла Вешица моля за мненитето ти, важно е за мен  Hug
Благодаря ви   bouquet

..само, че мацката е с аватар почти като моя.... Joy

Ще взема да си върна маймуната. Хем си приличаме  Laughing

Embarassed  Embarassed  Embarassed
Абе аз се зачудих защо питаш такова нещо, ама ... 
Много си ти е хубав аватара. Аз да не съм гледала криво  Crazy

# 251
Привет, банда   bouquet
Днес съм колкото вчера , но даже това ме радва предвид вчерашното ядене.. Но има нещо,което ме притеснява : от 2-3 дни не се чувствам добре, някакво напрежение усещам в слепоочията, да ме боли глава е силно казано, но се усеща.. четох че и на други момичета се случва.. коя е причината според вас? какво му липсва на организма че се бунтува  newsm78

# 252
  • Bulgaria
TheNMaster честито минусче на патерички просто не можах да влезна вчера  Hug

Честита нова темичка въпреки че вече има изписани цели 17 майко мила много пишете ама пишете пишете щото който не пише надебелява  Naughty

# 253
TheNMaster честито минусче на патерички просто не можах да влезна вчера  Hug

Благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug

Много се старая и съм ОСОБЕНО стриктна  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 254
  • Bulgaria
TheNMaster стискам палци да потигнеш кг който искаш

Общи условия

Активация на акаунт