Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 202
  • 541
  •   1
Отговори
# 255
Renka,и аз съм с главоболие.Май си е нормално. newsm78 Може би от липсата на някои храни ,организма дава реакция.Макар че досега само ако не пия кафе ,имам главоболие. Rolling Eyes
И аз се нахъсвам като ви чета ,макар че засега нямам особени надежди и единствено лентичките ви ме окрилят много.Аз не смея още да си сложа.Да се заформи режима,пък това най-лесното.  bouquet Hug
Момичета ,аз питах ама не сте обърнали внимание.Може ли да се ядат трици с кисело мляко 2п. на ден? newsm78

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:54 от tonnny_bg

# 256
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте пак. Сега идвам от личната. Обрива е алергичен, но не се знае дали е от режима или от мазилото. Най-вероятно е от "Кокона" - масажно масло за бюст. юпрекалила съмс  грижите май.  Blush Сега спирам да го ползвам и ако не ми премине значи е от режима. Стискайте палци да е от мазилото.  Praynig
Получих у няколко съобщения на лична. Благодаря на всички, които ми писаха и най-вече на Sunny. Оказа се,ч е и други са се обривали от "Кокона".
А относно яйцата, смятам че не прекалявам с тях. На режим съм от 04.01 и до сега съм изяла около 30 яйца общо, но не са над 30. Това прави по по-малко от едно яйце на ден.  Peace
Момичета, благодаря ви много за загрижеността и бързата реакция.  Hug Hug Hug
Колкото за главоболието - не спира, сега ще си полегна да видим как ще се повлияе.  Rolling Eyes

# 257
  • Бургас
По въпроса за главоболието-при мен беше почти седмица в началото на режима.бях чела,че когато оргнизма се чисти от токсини се получава.Нека и някой по-компетентен се изкаже.

# 258
Renka ,възможно е да е магнезий.В шоколада има магнезий в сериозни количества/не случайно/.Това е ,което аз знам.

# 259
Renka ,възможно е да е магнезий.В шоколада има магнезий в сериозни количества/не случайно/.Това е ,което аз знам.

добре,отивам да си хапна малко .. smile3532

# 260
ЗлаВещица, Горда вие сте били голям купон бре  Mr. Green /аз си помислих тази жена как ми видя името, и какъв е този нов начин на произнасяне/ то друго било  Mr. Green, но
нали ми отговори и помогна  Hug
Горда как е бил преди аватара ти?

# 261
Здравейте, милички!
Аз днес най-накрая се измерих и резултатът за 1 седмица е 1кг! Честно да ви кажа разочаровах се - надявах се на повече, но каквото такова! До 1 август и плажчето на Градина има доста време.... Сега ще си сменя линийката и другия месец задължително ще си купя елкектронен кантар!
Деси Вал, честит рожден ден и от мен! Бъди щастлива и винаги усмихната!

# 262
Момичета ,аз питах ама не сте обърнали внимание.Може ли да се ядат трици с кисело мляко 2п. на ден? newsm78
Яж,като искаш,но гледай да не надвишаваш 3 с.л. на ден.

За мен идеалният вариант е да ги изям сутринта с кисело мляко(накиснати от вечерта) или да ги залея с гореща вода и да сложа 2 с.л. извара(става нещо като попарка)...

п.п.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:24 от TheNMaster

# 263
Здравейте, милички!
Аз днес най-накрая се измерих и резултатът за 1 седмица е 1кг! Честно да ви кажа разочаровах се - надявах се на повече, но каквото такова! До 1 август и плажчето на Градина има доста време.... Сега ще си сменя линийката и другия месец задължително ще си купя елкектронен кантар!
Деси Вал, честит рожден ден и от мен! Бъди щастлива и винаги усмихната!

1кг за 1седмица от смесения етап е много добро постижение, да не кажа оптималния резултат,според ДЮК.
радвай сее ...   bouquet

# 264
  • Bulgaria
Флучия не се притеснявай и аз съм така за 1 седмица 1 кг споко ще потрагнат нещата  Hug

# 265
Абе хора-по 1 кило на седмица е  перфектно, вие какво искате всеки ден кило-еми няма да стане.

Направо полудявам, като чета такива неща #Cussing out

# 266
  • Варна
Абе хора-по 1 кило на седмица е  перфектно, вие какво искате всеки ден кило-еми няма да стане.

Направо полудявам, като чета такива неща #Cussing out

Подкрепям. По двете точки.  Tired

# 267
Рен, знам че и Дюкан това препоръчва - по 1 кг на седмица, но някак си ми се искаше да са повече и като не се меря всеки ден някак си тайничко се надявах, но ти си права! Радвам се на постигнатото и продължавам напред!
Краси, благодаря ти, дано наистина потръгнат нещата!
Венерас, Дорчестър, съзнавам, че написаното от мен може да звучи малко неблагодарно - все пак това е добър резултат! Но знете ли защо се разочаровах - ами сантиметрите ме подведоха. Всеки ден се меря по едни мои дънки, които преди диетата не можех да обуя, а сега са ми направо огромни! И понеже преди да забременея като си ги носех така широки тежах 71кг и сега се учудих като видях 73кг на кантара! А то си е казано от вас опитните тук, че е така, но аз си се надявах на повече свалени кг!

# 268
По въпроса за яйцата... Embarassed аз мисля, че прекалявам с тях /по 2 всеки ден а понякога даже 3/...но досега не съм имала проблеми. Не съветвам никого обаче да го прави. Това си е просто моето решение.

Главоболието...много е изписано тук по тая тема. В началото се побърках. Не спира и не спира. Установих, че водата ми е малко. Увеличих количествата и главоболието намаля значително. Но никога не изчезна. До скоро. При мен проблема просто беше в очите. От момента, в който сложих очилата-главоболието спря.

Горда как е бил преди аватара ти?
Аватара ми беше от твойта кръвна група , но вече си върнах маймунката. Така и не можах да свикна с новия newsm78

# 269
bdbaloni

Честит рожден ден на Desi_val и Didka74! Само здраве и успехи, мили момичета!!!

newsm51
 Освен това, вижте какво става според таблицата ни с днешна дата:

Преди една година режима са започнали:

Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim.

Преди една година в трета фаза са влезли

Deata и Tzvety Roussimova

newsm38

От цялото ми сърчице - честито, честито!!!  Hug

Доре, този път ме излови!Кога стана година!
Верно , че беше 11-ти февруари. А колко бързо минава времето...
От има няма три седмици чета темата отново и активно и честно да си призная съм на поправителен . За да изпреваря въпросите  - само аз си знам какво и колко съм изяла и за да съм пак тук има причина. За сега за мен това е единствения режим, който дава резултата, който желая.
Но сега като чета повечко установявам и грешките и си вадя някои поуки - но втория пот се надявам да е последен.
Спорен и отслабващ ден на всички! възхищавам се искрено на резултати ви! А пък аз съм на балкона и съм от най-ревностните читатели!
Поздрави и на всички, с които започнахме и с които продължаваме напред!
Благодаря навсички ,които ме поздравиха! Пожелавам на всички по-голям от моя инат , и да доведат тази епична битка докрай

Общи условия

Активация на акаунт