Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 550
  • 541
  •   1
Отговори
# 120
просто ЖаБкА - много благодаря. За сега се справям добре с режима. Аз поначало съм голяма фенка на месцето. Само сиренце ми липсва. Тази извара не е като сиренце, а Exquse - то ми беше мнооого гадно.

sass - много мислих за ударната фаза и реших, че след като имам толкова кила за сваляне ще е по- добре да я изкарам цялата. Сега минавам на 5/5

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:41 от DanyGod

# 121
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
просто ЖаБкА - много благодаря. За сега се справям добре с режима. Аз поначало съм голяма фенка на месцето. Само сиренце ми липсва. Тази извара не е като сиренце, а Exquse - то ми беше мнооого гадно.

sass - много мислих за ударната фаза и реших, че след като имам толкова кила за сваляне ще е по- добре да я изкарам цялата. Сега минавам на 5/5

5/5 е най-добре.  Peace
Аз без сиренце неможех , едно кило си го хапвах за два дена , чудех се как ще е без верната дружка - сиренето.... Ма е на до момента не ми се е дояло та да колабирам.  Crazy
Залъгвам се с Ескийса 0.2% , харесвам я , но една опаковка я джвакам седмица.  Laughing
Изварата ми е отврат и не я кусвам в никакви разновидности.  Mr. Green
Бе , башка магарица съм.  Joy
Успех , давай смело. Ако има нещо драсвай и на ЛС даже.  Hug

# 122
Момичета ,аз се обърках нещо май.Уж имаше една тема :Дюкан ни прави манекенки.И вчера там писах.А сега не я виждам.То две теми ли са за режима ?  newsm78 Embarassed
Аз съм втори ден и ми е добре,обаче незнам от вечерта ли да си готвя за другия ден ,как да стане разпределението?Щото той и мъжа ми уж режимен. newsm78 То нормално в началото да се лутам и да се чудя как да направя схемата.Надявам се ,че с времето по-добре ще се ориентирам.  bouquet
Целувки на вас и успех ви пожелавам!Дано успеем всички !  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
До "tonnny_bg" - Когато Темата надвиши някакъв, неопределен, брой страници, се заключва и се отваря нова!

# 124
  • София
Моля, моля за кафенцето, а в четвъртък ще почерпя, защото ще направя 1 месец с вас!
 Hug  Hug  Hug
Тонни бг Това е просто новата тема!  Simple Smile И аз в началото се лутах, докато им хвана спатиите на темите.
Относно сиренцето, аз си правя режимното и доста ми харесва.

# 125
Tonny_bg и на мен готвенето ми идва малко в повече.. Най-добрият вариант е винаги да имаш нещо готово, за да не хапваш нережимни неща. Аз обикновено си готвя по малко и от ден за ден, за да не ми омръзва. Само със сладкишите не правя така, имам си любими и не ми писват.

# 126
  • София
Здравейте, момичета и момчета  Grinning

Аз съм режимна без прегрешения и без желание за такива засега. Боли ме ужасно глава, но за тези 4 дни съм махнала 2 килограма и съм щастлива. Леко ми е на тумбака  Laughing

Ще впрегна цялата си воля, за да не се издъна както предишния път- на средата на пътя се харесах и зарязах режима.

# 127
Здравейте момичета и момчета!
От днес съм със вас. И надявам се за дълго. И като гледам снимките които слагате се амбицирам още повече.

Преди време следях няколко поредни теми но ми се струваше прекалено сложен режим и прекалено дълъг. Но след постоянното сваляне и качване на килограми и смятане на калории и гладуване се убедих че това е режима който ми трябва.

Днес съм на кисело мляко и варени яйца, а за довечера риба с мляко. Имам още да чета от книгата , а и искам да разгледам рецептите за да си правя всеки ден различни неща за хапване. Защото знам че така ще мога да издържа до края. А и много теми има за четене.

Лек ден на всички!

# 128
Здравейте момичета!Искам да попитам дали при вас е имало промяна в МЦ,в смисъл на закъснение след започнатият режим?На позната се случи тотално изместване към 32 ден,а ето че и при мен май ще е така.Засега съм много доволна от режима,но дали ви се е случвало нещо подобно и дали може да се дължи на започнатият режим? newsm78

# 129
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Mi6i76 , да ти кажа , че е съвсем възможно.  Peace
Тъкмо ми свърши и почнах диетата и след десетина дена цъфнах отново , сега си чакам да дойде , но ще ли , не ще ли.... кога и как се случи.  Laughing Все ще дойде , пък ако не ще много му здраве , само да не ме влечАт цунамита и да се чуда дали ще лудна или ще кротна.  Mr. Green

# 130
ЖаБкА,много мерси.Не се притеснявам много и знам,че ще дойде,ще видя как е по-натам,но май наистина има промяна.

# 131
здравейте,мацки!! Hug Hug
С всяка измината седмица се убеждавам,че в този режим трябва да се яде!!!Когато ям като за последно-свалям,когато нямам възможност за това през деня и вечерта съм само на яйца или на мляко-задържам!!
Утре е ден  за мерки и теглилки-ще докладвам!!
Весито5! Hug
Светлат-честита годишнинка!!
Тумба-Лумба-има разлика мила!!
Кали08-на патерица ЧРД!!
Принцеската на Боби-да е жива и здрава и красива и слаба като майка си!!

# 132
Владизнайко, бе, ти си бил не само умен, ами и красив !  newsm53

Боби, и на мен ми е криво. оня минус ми го изяде мъжът - не е наясно този човек, че се готви без мазнина, ей навлякох си беля със съвместното слабеене.
И после "защо задържам!"Ще вися още няколко месеца за 5 пръдливи килограма  ooooh!

# 133
Здравейте и от мен и аз да се запиша в новата  темичка .... "който пише в темата слабее"  Wink Вещи   bouquet
ето и количка от мен за следобедното кафе:

Боби1973  правих кексчето - 4мин. на 850W стана ....мммм Hug

# 134
Renka, аз също съм с твоя ръст и според калкулатора на Дюкан, оптималното ми тегло е 66 кг. За мен това е едно добро тегло, но също имам повечко в ханша, та съм решила, когато доближа целта да мина на режим 2/0. Според книгата, този режим е подходящ за хора с повече килца в долната част. Доколкото разбирам, режима 2/0 се изразява в 2П дни и 7 дни ядене от всичко, но с мярка. Тази схема, теоретично, ще ти позволи да сваляш от бричовете и в същото време да хапваш плодове, но за съжалени, никой не я е приложил на практика, за да разберем дали е ефикасна. Поне аз не съм засякла някой във форума да я прилага.

Общи условия

Активация на акаунт