кога усетихте бебо???

• 14 670
  • 232
  •   1
Отговори
# 60
май 18-19седмица, но не усещам ритници, а нещо като къркорене и побутване, което обаче в никакъв случай не мога да кажа, че е ритник- явно сланинката около корема ми е много,  и не се усеща добре Mr. Green

# 61
6.07.2008г  Heart Eyes
Точно тази дата ми показа и калкулатора Peace
Бях в 18г.с. , усещането-върховно,сякаш ти бълбука коремчето и нещо пърха вътре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 62
  • София
на 07.01.2006 - родих на 10.06.2006
усещането - страхотно  yes

# 63
Усетих я към края на 4-ия месец като гъделичкане или "пърхане" около стомаха,в петия месец и нататък все по-осезаемо,в 9-ия едва издържах на ритниците:)

# 64
В 4 месец,малко като къркорене,но не може да се обърка това усещане  Heart Eyes

# 65
В 19-та седмица, бях на йога и усетих бебчо накрая по време на релаксацията - явно тогава съм успяла да се вслушам в себе си и да различа лекото пърхане в корема Simple Smile
Колкото до това дали първия път може да се сбърка или не с друго усещане, бих могла да поспоря - толкова е леко и нежно, че хич не си сигурен какво се случва, само много ти се иска да е то.  Rolling Eyes Но след време вече наистина е необъркваемо  Peace

# 66
  • София
В началото на 5-ия месец го усетих, даже си спомням дата, тъй като беше Ивановден  Grinning
В началото си помислих, че може и да бъркам, но после със сигурност разбрах, че е бебето!

# 67
в 4 месец

# 68
  • София
Усетих за пръв път в 17 седмица, като пърхане на крилцата на пеперуда....и докато се чудех дали това наистина е бебчо, в 18 седмица бях при лекаря и там го видях на ехографа как мърда и се движи и точно тогава пак усетих същото нещо и се убедих вече, че наистина е бебчо Heart Eyes

# 69
Мисля,че към 18гс.
Все едно пеперуди ми пърхаха в корема.

# 70
и двете към края на 4-ти месец

# 71
към 20г.с.

# 72
Към 18 г.с.  Grinning

# 73
Усетих я в 4-и месец.Не сбърках усещането,след това редовно си я усещах,беше си буйна Laughing

# 74
Към 5 - ти месец някъде беше - в началото  най - вероятно. Не съм усещала пеперуди, а някакви малки движения. Това е едно от най - хубавите неща на света.

Общи условия

Активация на акаунт