кога усетихте бебо???

• 14 669
  • 232
  •   1
Отговори
# 210
В началото на 5 месец.
Усещането беше като гъделичкане,много леко.

# 211
  • Някъде там
в 4 месец

# 212
някъде между 4 и 5 месец  Hug Heart Eyes

# 213
В 15-16 г.с. , леко примърдване усетих , като с всеки изминал ден става все по-осезаемо

# 214
И с двете ми бременности в началото на 4-я месец, започнах да усещам леко гъделичкане, подобно на къркорене на червата и с всяка семцица стават все по-силни.

# 215
В началото на 18 г.с., сега съм в края на същата седмица, т.е. съвсем скоро, чувството беше като някакво пукане на черва или като гъделичкане, в началото много леко и само веднъж-два пъти, а сега по няколко пъти на ден, вероятно ще се засилва. Много е приятно Simple Smile

# 216
  • Стара Загора
В края на 16 г.с., но и преди това със сигурност го усещах, само че като спях по корем. Но и не бях 100% сигурна дали не се заблуждавам Simple Smile

# 217
5 месец, но не много уверено!

# 218
  • Варна
Първия път усетих вече ритниче към 17г.с., а сега още през 13 г.с. си усещам гъделичкане и леко бълбукане от време на време. Много е приятно Hug

# 219
Усетх бебето за пръв път в началото на петия месец. Усещането беше като пулсиране  Simple Smile

# 220
  • на последния етаж
И аз в началото на 5-тия месец (за мен усещането беше нещо средно между гъделичкане и потрепване на мускул). Сега движенията са наистина отчетливи.

# 221
И аз в началото на 5-тия месец (за мен усещането беше нещо средно между гъделичкане и потрепване на мускул). Сега движенията са наистина отчетливи.
Потрепване на мускул е правилната дума Sunglasses

# 222
В 18 г.с., и за първа бременност доколкото знам си е напълно нормално.Усещането беше като пърхане на пеперуда в корема, по друг начин не мога да го опиша Wink

# 223
Според мен го усетих преди две седмици,но явно не е в рамките на"нормалното" поне според  доки.Днес дори ме вбеси,защото я попитах дали има проблем,че след едно доста дълго пътуване преди три дни(съпроводено със здраво друсане) не съм го усещала,тя ми се развика-не съм била усещала бебето,а червата си(било невъзможно да го усещам сега).Аз ли нещо съм простичка,че не знам какво усещам,тя ли се прави на умна...не знам... newsm78

# 224
Във края на 4. Аз и до сега си го усещам поне съм в края на 6. Но сега ве че е различно. Ако искате вярвайте но ме побърква от ритане. Да ви разкажа една случка. Веднъж с таткото сме си легнали и аз съм по гръб, и таткото си слага ръката на коремчето ми. Аз казвам на "малката" -"Виж мамо тати те гали" и толкова шутове отнесох след това. Таткото и той я усет Развълнува се милата, и чуват като им се говори определено!

Общи условия

Активация на акаунт