Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 638
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро. Hug

Гледам стои си от вчера кафенцето на Ели.

Аз днес отново съм в отбора на работещите и за да не се отпускам започвам с дежурство. Сестра ми ще гледа Тони днес, че не съм се обадила в яслата че ще ходи днес. От утре отново ще бъде на ясла.   

Вчера бяхме на куклен театър. Постановката беше "Мечо пух" и актьорите бяха с костюми в цял ръст. Тони се държа много прилично и гледаше с интерес, само към края почна да му омръзва и се поразходи по пътечката. Grinning

Пожелавам ви лек и усмихнат ден. Hug

# 106
Привет от планетата Земя на всички които са на Сатурн!
Пожелавам ви скорошно влизане в орбита  Mr. Green

Валка честит имен ден на патерица,как ти остават сили за фитнес,браво!
Добре дошла и на новата мама,Дани е много красиво дете  Peace

А за всички останали познати муцуни ,ако реша официално да се развеждам с вас,ще дам предизвестие в писмен вид с обяснителна записка  Mr. Green

А сега отчета:
Аз работя по 2-3 дни седмично във фирмата от стажа ми,плащат ми с карти за храна за някой магазин,защото кеш е незаконно Wink
Пускам резюмета насам натам,Иван(майстора-художник  Laughing) е на интервю на 18 ти ,ще му стискам палци Praynig

Ники е добре с окото,нямаше последици за щастие,все така шеметеее,и мисли за всичко друго но не и за уроците,не че им дават домашни де,тук просто е рай за всеки български ученик,никакво учене и много игра и след 15 години ,метлата и си ок  Laughing

Елица все повече говори и пее,сега сме на" Зеленчуци който не яде",слушам я в поне три варианта на текста целодневно ooooh!
Ние понеже си говорим у нас на български,тя английски не знае ,но не я мисля има време да го научи.

Тук от -15 стана за една седмица между 0 и 5 градуса и мадамите се пуснаха по минижупи ,хората се радват ,всичко живо бяга в парка,снега се стопи,абе радост вкъщи,но днес пак стегна с бодрите -10 и днес в парка едни кънки на лед щяха да са ми много полезни.

Та така,прехранваме се ,здрави сме,връщаме по малко заем и псуваме на воля  Mr. Green

Гледах снимките на двете мадами,толкова са сладки и големи,браво Миме! Heart Eyes
Отличен избор и на количка,много са готини и тук ги има  Peace

Много съжалявам и поднасям искрени съболезнования на всички загуби близки хора и се надявам с вяра в Бога и много вътрешни сили да намерят начин да продължат напред. Hug

Тук също имаше концерт на Мадона,но не успях да си позволя билета ,нали знаете скеча от Улицата :"Умна физиономия в тъпа кола"
справка:
http://www.youtube.com/watch?v=H7qYV80Q9Gs&feature=PlayList& … ext=1&index=4

Ами това е засега ,снимки нямам,нямам апарат все още...тъкмо събера пари и излезе някоя сметка,но много се радвам на чужди  Blush

Весел и усмихнат ден ви пожелавам и да ви се оправят дечицата! Hug

# 107
  • гр.София
  Joy Посмях се за Добро утро!
 И тук май ще се понавлечем, а на мен ми беше замирисало на пролет.
 По повод песничките, освен О,мами бЛю-у-у, пеем и Сутрин рано-в неделя-камбаните бият.
 И когато попитам С. през деня(подсещам я всъщност), дали се е изпишкала , тя ми отговаря-Да,сутрин рано Grinning
 Успешна седмица и никакви болести!

# 108
Айла, много сте сладки на снимака двете на люлката. Мама-мадама!
Кайли, на Ариел театър ли бяхте? Ние ходихме там и имаше много бебоци
Дани, след седмица влачене на цифките, като теб, смеких клеева тинктура и физ.разтвор - за един ден му минаха.Пу-пу!
Днес сме на градина и сутринта не иска да си обува обувките, искаше при Тъчо -батко му Лъчо. В яслата едно тихичко, само три деца останали, всички болнички.
На патерица честит трифон зарезан и ден на влюбените, които е празнувал Heart Eyes

# 109
Добро утро и от мен Hug
Аз нямах време за компютъра през почивните дни, че нали през седмицата нямам много време и гледах да си приведа къщата в ред.
Иначе съм доволна от почивката, разходихме децата, поиграха си с братовчедките, а ние с таткото се снабдихме с по чифт нови обувки Grinning
Марги, радвам се, че се включваш. Късмет на Иван с интервюто Peace И Деница напоследък пее "Зеленчуци който не яде", а също и някаква нейна си песен за Чичо Коледа, който носи подаръци Joy
Днес е първият ден, в който бавачка на децата ще бъде татко им Wink Леко ми е притеснено, защото той не ги е гледал досега повече от 2-3 часа, но има 2 седмици на разположение да свикне Laughing Пък и аз ще му давам инструкции по телефона.
Хубав и усмихнат ден на всички, макар, че е доста студено навън и едва ли ви е до усмивки Grinning /ама че съм позитивно настроена днес Crazy/

# 110
  • София
Добро утро!

Кало вече е на ясла, след като татко му не се прибра навреме от нощна смяна и аз нямах особен избор.
Неговата любима песен е "У дома часовник трака" Mr. Green
Много се надявам да не го разболеят пак в яслата, ама ще видим довечера.
За съжаление черната серия при мен продължава с пълна сила. Сега пък се изпокарахме с татко и явно няма да мога да разчитам за в бъдеще да гледа Кало...Ама каквото - ще се справим.

# 111
  • София
Привет!  Simple Smile
Аз ви чета, ама няма какво да пиша. Хванала ме е предстартова треска.  Crazy За да не ме мислите - сигурно след 23.02 ще ме резнат.
МаргоHug
Само Ивчо ли не пее?  Rolling Eyes
 Heart Eyes

# 112
  • София

Ама то време не остана  Simple Smile
Всичко ще е наред, и операцията, и възстановяването, и малкото човече.
Измислихте ли име вече?
 Hug

# 113
СПокойно- Дария се скъсва да "пее" ама фалшиво GrinningНа майка й не й пука от това, и даже се радва Whistling
Иначе- ние сме добре- аз ви чета , ама нещо  ме мързи да пиша.... Crazy Търча напред-назад - обичайната лудница покрай мен. За капак на веселбата май ще почвам още една работа, щото ми е мнгоо спокойно Crazy
Та така- да не ме мислите  в лудостта ми
поздрави на всички Hug

# 114
  • София
  Елвинг супер при теб не е останало време, аз също вече нямам търпение, хем имам още 2-3 месеца. Вчера бях на преглед, всичко е ок, мадамата си е пораснала и си отговаря на седмиците. Само малко измъчих лекарката ми да смени всички дати в картона ми защото искам да изляза в болничен, не от края на март, а от началото на април, за да ми се включва и март месец в базата за изчисление. И без това нямам пълни шест месеца, така че един месец е важен, да не говорим че останалите шест месеца са ми майчинство и се водят по 220 лв, защото се гледа вече година назад, но ще го преживея  Simple Smile
  Марги радвам се че нещата при вас се нареждат, скоро се бях сетила за вас, пиши по скайпа някои път ако се добереш до компютъра и имаш време  Simple Smile
  Бъдещите каки също нямат търпение, и постоянно подбутват корема ми и викат - айде бебе. Твърдят че ще се две каки и така. Е отредиха багажника на количката за мястото което се полага на бебето, а те да се возят отгоре, но това е отделен въпрос  Simple Smile
  Yanast се опъва пък и не иска да ражда и вече и се сърдя. Всяки ден я ръчкам и питам дали вече не е родила, а тя последния път ми заяви, че се е отказала и няма да го ражда  Wink

# 115
  • гр.София
 Привет.
 А кога е терминът на Янаст?
 Велмар,браво на теб. Отде толкоз сили и енергия?!
 Айла,сигурно ще пада борба за новата ви количка. Дали да не купиш на Ваня и Ники (ей,вече се различават съвсем ясно на снимките) колички за кукла?

# 116
  • София
Привет!
Различни са наистина мадамите на Айла, но аз не ги разпознавам  Blush  Rolling Eyes Вие да?  Rolling Eyes За това, дето направиха по 1г назад и мен ме прецакаха, ама да сме мислили като сме правили деца с малка разлика  Laughing
Велмар, браво на теб!  Simple Smile
Елена, името още не сме го обсъждали сериозно, колкото и да ви звучи странно.  Crazy Наркая току-виж отида да раждам и се разправяме по тел., като една ромка от нашата стая, Велмар я помни  Simple Smile Аз съм си намислила едно, още като Димитрова каза, че е мъж веднага си помислих - така ще е, но никой не е известен за тая работа  Whistling ooooh!  Blush
Янаст май е тези дни - към 20-22.02 й беше термина, ако не се лъжа.  Rolling Eyes И аз все чакам да ни зарадва  Simple Smile

# 117
  • София
здравейте  Hug
върнах се от Виена изпълнена с положителни емоции и изпразнени карти ( това с кредитните карти е хитра измислица на банките да харчиш повече отколкото може да си позволиш.... Twisted Evil ). Обаче толкова студ набрах, че постоянно ми е студено.....Но си заслужаваше скитането - изключително красив град и като си помислиш, че София е правена по подобие на Виена ( едно е идеята - друго е реализацията и поддръжката)

Мда, много малко остана на Янаст ( аз мислех, че е вече родила  Embarassed ), така че ще стискаме палци едновременно на Янаст и Елфчето  Hug

май друго няма - още ми е замръзнал мозъка  Joy

# 118
  • София
Pouh добре дошла!

Къде бяхте отседнали във Виена? А хванахте ли намаленията? Wink

# 119
  • София
  Термина на Яна е някъде февруари. Средата на февруари е средния вариант, въпреки че последния път на прегледа са и казали че плацената е добре и може още да си изкара. При нея изобщо не е сигурен термина по простата причина, че цикъла и така и не се беше възстановил заради кърменето, когато тя забременя. Реално последната и менструация е била 2005 година  Simple Smile, затова определят термина само по размерите на бебчо, а е ясно тогава какви разлики се получават всеки път  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт