Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 647
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
...Реално последната и менструация е била 2005 година  Simple Smile ...
Леле, какъв кеф! Mr. Green
Ще стискаме палци тогава всичко да мине без проблеми. PeaceТя не се е разписвала скоро при нас. Crossing Arms Simple Smile
Pouh, добре дошла!А разказ в картинки ще има ли? Simple Smile

# 121
  • по света
Влязох да хвърля едно око как сте и не мога да се въздържа:
Еlwing,желая ти успех втория път с всичко е по-лесно,стискам ти палци и ти желая прекрасно бебче!!!

# 122
  • София
juliana , благодаря много!  Hug Не знам дали е по-лесно, ама ми се струва, че ще я карам малко по през просото  Blush Живи и здрави само да сме  Praynig
А това, че последният цикъл на Янаст е бил през ноември 2005г го знам  Simple Smile , нали чат-пат чета при февруарките.  Blush  Много готино. Сигурно д-рите са се цъклили като има каже.  Laughing То и моят термин не е много ясен - по цикъл трябва да е около 20.02, но още на пръвия преглед се оказа, че съм забременяла по-късно и излизаше към 3.03. Ама напоследък при прегледите бебето отговаря на 24-25.02.  Crazy
Пух, добре дошла!  Hug

# 123
 Elwing , дано второто да е по-лесно от първото и нищо да не усетиш! Hug
На Яна стискаме също палци!
Пух, добре си ни дошла и дано те стоплим с хубави думички!
Даниел най-харесва Червената шапчица и баба Марта, като сутринта ми каза, че свако му носи мартеничките за децата, не баба Марта Joy

# 124
Добро утро.
Да сложа кафенце тази сутрин.

Определено ми е нужно за да се разсъня.
pepejeans ходихме на постановка на кукления театър в Пловдив. Беше интересно за децата.

Стискам палци за Янаст и Елфчето.

Pouh добре дошла. Като се постоплиш ще чакаме и разкази в картинки.

juliana как сте с малките?

Време е да се приготвям за работа.
Лек ден на всички. Hug

# 125
Добро да е  Grinning/КАйли, мерси за кафенцето......
Аз отивам на работа, така че ми остава само  да ви пожелая хубав ден и добро настроение  bouquet

# 126
Добро утро  Hug
Кайли, и аз благодаря за кафенцето   bouquet Имам огромна нужда от нещо ободряващо  Tired

Елфче, не искам да пропусна да те гушна силно, да ти пожелая леко раждане и ще чакам с нетърпение хубавите новини  Hug
Пожелавам същото от сърце и на Яна  Peace

# 127
  • София
Добро утро!

Кайли - благодаря за кафето. След като висях до полунощ да гледам нашето момче Григор Димитров сега едвам отлепих. Ама работа няма как  Mr. Green

# 128
  • варненка от София
Елфче, то не останало при теб бе  Heart Eyes Като се замисля, аз в 37-ма седмица вече бях родила, значи скоро и ти ще имаш втори мъж май. Много те гушкам и ти пожелавам кураж и успех, същото желая и на Яна.

Аз ви чета от време на време. При нас нищо кой знае какво ново под слънцето, Шушето си расте с нейните капризи, аз също раста също с моите си капризи и Тошко да му мисли с две лъвици на главата, ако пък взема та пренося и третото го пръкна лъв чудото ще е пълно  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз също набъбвам на корем, но за щастие на килограми все още не. То дет се вика влезнах в 5-тия месец, а се чудя кога Ани го изтика до раждане  newsm78 Продължавам да работя, по малко, но от сърце. Все още си повръщам, но явно като предния път ще го откарам до края. Забравих какво обсъждахте, ама акъла ми вече не стига.
В събота съм на доктор и се надявам да видим какво ще е второто човече, аз се надявам на мома, а таткото на мъж, все някой ще е доволен.

Сега ще организирам Стефи към банята, че стана пладне. Тези дни ще взема да кача малко снимки, че да не ни забравяте или поне да ни запомните  Mr. Green

# 129
  Добър вечер....
 Стискам палци за Яна и за Елфката за бързи и леки ражданки и здравички дечица...
Леле Марулче,то и ти напредна....,Айла и тя....браво момичета -много ви се радвам.
 ВСТ80-пиши как сте,мисля ви...
Марго-за вас много се радвам,ще си дойдат нещата на мястото лека полека...прегръдки от Б-я.
 Днес гледех "Странният случай с Бенджамин Бътън"-страхотен филм,много ме разчувства,поплаках си доволно и си преосмислих живота.
 Ето за разнообразие малко снимки от новата ми малка,но сладка кухна (все още недовършена) http://milenche.multiply.com/photos/album/11/11#1

# 130
Миленка  Hug, страшна е кухнята  Peace Това на плотчето все шкафчета ли са? На мен нали все не ми стига мястото та много се радвам на такива добри идеи  Peace

Аз май ви заблудих малко с поста си  Embarassed та да ни мислите  Hug. Добре сме с Лорката, бяхме малко настинали и двете, но вече се оправяме. Яко се скапах в последно време заради нещастието сполетяло едни познати. Не ми се искаше да ви разказвам, че да не ви натоварвам излишно, но пък от друга страна е хубаво да имате едно наум. Та преди няколко дни в Мола докато се разхождали с детенцето им /голямо колкото нашите мишленца/ някакъв го дръпнал и вече повече от седмица нямат никаква информация за него  Cry Все се моля и се надявам, ама мина доста време и...не ми се мисли...ужасно е. Та знам, че го правите, но все пак пазете мишленцата, че този свят тотално се побърка...

Ох, айде ще чакам с нетърпение хубавите новини в темичката ни, че да ме разведрят. В последно време ми е доста трудно да намирам поводи за радост, въпреки че не се отказвам и ги търся упорито. Добре че ни е Лорката та да се справяме някакси с татито.

Извинявайте, че не се включвам по обсъжданите теми, ама нещо трудно си събирам мислите...

# 131
  • варненка от София
Миленка, оранжевото е моят цваят и съответно много им харесва кухнята ти. Със здраве да я ползваш и много вкусотийки да сътвориш в нея. Хубавата кухня предразполага и за хубави ястия, споделям го от опит.  Heart Eyes

Ванче, не съм свикнала да те чета такава унила  Hug Hug Hug Дано дойде ведрото ти настроение. А това за детенцето меко казано ме потресе, ние с Шушето сме като скачени и не мога да я оставя на баби и дядовци още, а какво остава някой да ми я вземе, направо лягам и умирам  Cry Дано се открие детенцето, наистина е покъртително.

# 132
Охооо момичета...
Как сте? Какво заварвам тук? Ма вие всички пак се обебвате! Да ви е честито и много леко раждане на всяка от вас, на която предстои! И ма как се зарадвах... Aila, а теб не те мисля, как ще се справяш с 3. Ма вие сте майки героини!!!!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
vst_80 , стискам палци и се моля детенцето на познатите ти да се намери и да е живо и здраво!! Наистина, тотално се побърка този свят!!!

Иначе ние сме си съвсем добре. Дада расте, весели ни, ходи на ясла, там се бие и налива на децата супата във врата, за да помага на лелките (заплашвали ги и тя взела че приела нещата на сериозно). Аз си направих фирма за ивент мениджмънт и не ми остава много свободно време от работа, че реших и да помагам в едно училище, преподавам испански... Абе оплела съм се, ама поне е весело. Често се виждам с navramova. Нейният Камен също е добре, малко проблеми с астма имаше, ама е силен и ги преодоля.
Радвам се, че тук прочетох повече хубави неща, надявам се да сте добре Simple Smile
Прегръщам ви и лека нощ

# 133
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug Утре отивам да ми определят дата и ми е малко едно такова никакво  Rolling Eyes От една страна се притеснявам и за д-ра - пътува много насам-натам и ако тръгне по спешност бебо да излиза, не знам как ще стане номера... Ама да не ви занимавам сега. Само да ви кажа Ивчо как иска да се казва братчето му - Уили  Mr. Green , на приятеля на пчеличката Мая. Е, няма да му уважим мнението май  Laughing
Вст, и аз ви мислех много, радвам се че вие сте добре. А това за детенцето е направо ужасно.  Sad Shocked Как така го е взел? Имат ли проблеми с някого? За откуп ли става дума? Ужасно е. Аз като помисля колко често Ивчо търчи пред мен, сега ми е и трудно да го гоня... Направо не ми се мисли. Дано се намери душицата! Много сили на родителите!  Praynig Praynig Praynig
МарулкаHug хайде, чакаме да кажеш Шушето сестричка ли ще има или братче  Simple Smile Heart Eyes
Милена, кухнята е страхотна!  Hug Филма и аз исках да го гледам, но като видях бебето-старец реших да го оставя за след като родя...  Rolling Eyes Blush

# 134
  • гр.София
ВСТ, наистина те" помислихме".Надявах се,че си се заринала в мартеници.
 Какъв е този ужас с детенцето?! Защо не са го обявили за издирване?
 Ей така като се влачим със С. всеки ден,аз я тегля за ръка, а тя -на крачка зад мен (т.е не я виждам всъщност) и все си мисля,как някой отзад ще ми я дръпне...

Милена, благодарности за снимките.Ще стане чудна кухня!

Марулка,търсех жена лъвица-да ми разкаже малко за характера си като дете-тийнейджър-да знам какво ме чака. Дай малко инфо Praynig Познавам само мъже-лъвове.

Сега да видя,какво значи ивент-мениджмънт  в речника  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт