...Ще стискаме палци тогава всичко да мине без проблеми.
Тя не се е разписвала скоро при нас.

Pouh, добре дошла!А разказ в картинки ще има ли?
...
Тя не се е разписвала скоро при нас.

Не знам дали е по-лесно, ама ми се струва, че ще я карам малко по през просото
Живи и здрави само да сме
, нали чат-пат чета при февруарките.
Много готино. Сигурно д-рите са се цъклили като има каже.

Като се замисля, аз в 37-ма седмица вече бях родила, значи скоро и ти ще имаш втори мъж май. Много те гушкам и ти пожелавам кураж и успех, същото желая и на Яна.
Продължавам да работя, по малко, но от сърце. Все още си повръщам, но явно като предния път ще го откарам до края. Забравих какво обсъждахте, ама акъла ми вече не стига.
, страшна е кухнята
Това на плотчето все шкафчета ли са? На мен нали все не ми стига мястото та много се радвам на такива добри идеи 
. Добре сме с Лорката, бяхме малко настинали и двете, но вече се оправяме. Яко се скапах в последно време заради нещастието сполетяло едни познати. Не ми се искаше да ви разказвам, че да не ви натоварвам излишно, но пък от друга страна е хубаво да имате едно наум. Та преди няколко дни в Мола докато се разхождали с детенцето им /голямо колкото нашите мишленца/ някакъв го дръпнал и вече повече от седмица нямат никаква информация за него
Все се моля и се надявам, ама мина доста време и...не ми се мисли...ужасно е. Та знам, че го правите, но все пак пазете мишленцата, че този свят тотално се побърка...
Дано дойде ведрото ти настроение. А това за детенцето меко казано ме потресе, ние с Шушето сме като скачени и не мога да я оставя на баби и дядовци още, а какво остава някой да ми я вземе, направо лягам и умирам
Дано се открие детенцето, наистина е покъртително.

Утре отивам да ми определят дата и ми е малко едно такова никакво
хайде, чакаме да кажеш Шушето сестричка ли ще има или братче
Филма и аз исках да го гледам, но като видях бебето-старец реших да го оставя за след като родя...
Познавам само мъже-лъвове.
.