Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 653
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ванче ужас  Hug Hug Hug Но наистина. Нищо не съм чула отникъде за отвлечено дете. Надявам се, че са го обявили за издирване, но поне снимката му да се разпространи. Така ще има повече шанс някой да го е видял някъде. Ей мама му ...не се свършиха изродите бе  #Cussing out

Аз днес си организирам забавлението, наречено работа от вкъщи и гледане на Кало. Но не ми се пуска на ясла. Пак има вирусоносители. 2/3 от групата е болна и не съм сигурна, че не е останало някое болно дете, а Кало тъкмо спря да пие АБ.

Елфче стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 136
  • гр.София
 Еха-а-а . Бебе-е-е! Party Party Party Party Party Вижте тази темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373618.msg10225664!!

# 137
  • гр.Добрич
Здравейте. Тази новина е най-хубавата за днес. Есемесът на Яна ме стресна, защото си мислех, че е пак някоя сметка.

Яна, честит ти син.
  bouquet

Ние сме добре като цяло. Още влачим онази алергия с неизяснен произход. Понамаля като цяло, но още избиват петна.

# 138

Честит син на Янаст.Многоо ,мноого здраве и щастие им пожелавам.

Вст80-Направо ми изтръпна мозъка,като прочетох за откраднатото детенце........С Марти като ходим в мола тя си търчи свободно напред назад ............ ужас.......Дано намерят детенцето  Peace

# 139
  • варненка от София
Чудесна новина!

Яна, да е жив и здрав синът ви! Много да ви радва, да е послушно и кротко бебче сега, а после да израстне буден и оправен юнак.
Една твоя мечта се сбъдна, бъди щастлива и ти!

# 140
Честит син на Яна и от мен Hug
Миленче, доживяхме да видим кухнята Wink НО чакането си заслужава Peace ( плакна окото  по твоята, защото така и не реализирах моята оранжева кухня... Rolling Eyes)
Аз съм на работа отново, разботата е много- отново Crazy и за капак очаквам Дария да се ошари ooooh!
Та- с две думи- зациклила съм мисловно от сутринта Tired

# 141
  • София
  Честито на Яна и  от мен. Пропуснала съм и обаждането и смс-ите и чак сега сутринта се чухме с нея  Simple SmileЧестито и от мен   bouquet
  Малко повече информация. Яна е отишла почти с пълно разкритие в болницата и е родила час и нещо след това. През това време се  е разхождала, лекарите са се съгласили да не и пукат мехура и изобщо да не правят никакви манипулации. Качила се е на леглото едва след началото на напъните и е родила без никакви разкъсвания или епизиотомия. Младежа е роден в 0:20 часа на 19-ти . Тя и малкия са си заедно и не са се делили, много е щастлива и доволна. Каза че е имало болка накрая, но не нетърпима и всичко се забравя след това. Пожелавам на всички нас подобно раждане  Simple Smile

# 142
Видях, че има раздвижване в темата и то за хубаво. Честит син на Яна Hug  bouquet Да е жив и здрав малкият Димитър и бързо да се приберат у дома Hug
Елфче, късмет и на теб Peace Дано всичко мине гладко и безпроблемно Praynig
ВСТ, дано познатите ви намерят детенцето си Praynig Направо изтръпнах като прочетох написаното от теб. Деница не ми пуска ръката и много ме слуша, но Влади постоянно се дърпаше и сега си е така ooooh!
Не знам какво друго щях да пиша newsm78 На работата засега ми е спокойно и нямам много работа, но тепърва ще се трупа.
Миленка, честита ти кухня, много хубаво е направена Peace Със здраве да си я ползвате и както е писала Марулка, в хубава кухня, хубави творения Hug
Марулка, дано твоите неразположения свършат и до края да имаш лека бременност Praynig Hug
Деница най-после ще тръгва на ясла от понеделник и ми е доста притеснено, но се надявам всичко да е наред.

# 143
Честита радост на Янаст! Да е жив и здрав малкия Димитър и да радва всички свои близки!
Бързо възстановяване на мама- очакваме малкият мъж да е от най- дълго кърмените бебета!
 newsm51

# 144
  • софия
ЧЕСТИТО НА ЯНА!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet!
ВСТ,направо ме изуми  #Crazy...ама,как така са го дръпнали?леле найа така си щъка самостоятелно  Confused.дано детенце се намери  Praynig Praynig Praynig!
миленка,кухнята е  Heart Eyes.много ми харесва !със здраве да готвиш  Hug!

# 145
  • София
чистита втора радост на Яна   bouquet

ВСТ леле, направо изтръпнах, как така са го дръпнали - те не са ли реагирали....ужас....( като знам като загубихме Миташки в едно заведение за 10 минути - съкрати ми се живота....пък ...направо вече щях да съм полудяла....)

Аз пък да се похваля имам билети вече за Мадона  newsm44 ( най-смешното е, че след като са ми ги взели е блокирала системата , и хората стоят по опашките и чакат....то като за детските градини  Joy....).
На Депеш ходих в осмия месец бременна, така че този май ще го пропусна....  Grinning

# 146
  • София
и понеже още ми е замръзнал мозъка от пътуването.....

Миленка много хубава кухня.  Peace

# 147
  • София
аз пак досаждам,

ама не мога да се сдържа колкото повече мисля

Яна ти си направо герой ( да се разхождаш до почти пълно разкритие и да родиш без упойка)......то с упойка боли, пък без......възхищавам ти се искрено, аз почнах да си искам упойката много преди да могат въобще да ми я поставят....ама явно не търпя на болка....вярно, че после се забравя, ама....

# 148
ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН, Yanast!

Vst_80, направо се втрещих...ужасно е. Sad Дано се намери детенцето. Praynig
Mmilena, кухнята е много хубава.Аз точно такава искам, малка и компактна.Със здраве да си я ползвате. Peace

# 149
 :Момичета,радвам се,че ви хареса кухничката ми.Много се радвам,че и аз си я харесах,въпреки че хич нямах идея как ще стои ...... Simple Smile

ВСТ-този случай не ми излиза от главата.В Мола няма ли камери ? Поне на входовете и изходите май трябва да има??Детенцето не се е ли разплакало,те видяли ли са нещо???

Общи условия

Активация на акаунт