Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 638
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Чух се с Ани.Още е в реанимация. Вече се раздвижва. Звучеше добре. Бебо се казва Александър Hug

Ми да е жив и здрав Александър тогава! Да е победител!

# 196
Охо, Елфчето почти едновременно с мен е родила!!!
Честит ти син Александър!!! Да са ни живи и здрави наборчетата Grinning
Ето кратък разказ за моето раждане:
Малкия за 2 дни почти си е възстановил теглото от раждането-роди се 2.950, вчера беше 2.820, а тази сутрин 2.900.
Само със сукане, освен цица друго не е влизало в устата му Simple Smile
Имах много хубаво раждане-отидох с пълно разкритие в болницата, помолих да не ми пукат мехура и да не ми слагат нищо, доктора се съгласи. Преегледа ме за разкритие и ме остави да се разхождам наоколо. Масажирах си кръста и така не ме болеше от контракциите. После контракциите станаха доста интензивни и мехура се пукна сам. Доктора ме повика в родилна зала, аз отидох и застанах до леглото за раждане. Той искаше да ме прегледа, но на мен не ми беше удобно да лягам и го помолих да ме остави още малко на мира. Контракциите се промениха и започнаха напъните-те си идваха сами, аз не съм напъвала съзнателно, просто и да искам не можех да ги спра. На 3-тия напън усетих че главичката прорязва (бях се качила на леглото и седях на колене, наведена напред) и тогава вече доктора ме помоли да легна. След още един напън малкия се роди. Отидохме в РД около 23.30, а Димитър се роди в 0.20 ч.
Измиха го, претеглиха го и ми го дадоха-гушкахме се 2 часа на магарето-той засука почти веднага и сука 2-3 пъти в това време.
После ме преместиха в стая и казаха че ще ми вземат бебето чак до 8 сутринта (беше 2.30). Аз протестирах,отнесоха го. Аз веднага щом ме настаниха в стаята си зарязах багажа и виснах пред вратата на детското отделение. Акушерките и сестрите видяха че с мен наглава не се излиза Simple Smile и ме настаниха в една недоремонтирана стая, която не се ползва и си ми дадоха бебето.
И си бяхме заедно през цялото време (само сутрин за визитация ми го взимаха за половин-един час)

Аз първия път раждах с епидурална упойка-трябва да ви кажа, че тогава повече се измъчих от раждането и повече ме боля, сега стана много по-лесно и бързо Simple Smile

# 197
  • софия
yanast,дай боже  всеки му такова раждане  Hugздраво и спокойно бебче да е  Grinning!
а ние днес бяхме с ели и димана на гости на емелчето
апартамента е  Shocked
невероятно просторен,светъл,а как е обзаведен  Crazy....абе има си жената вкус и пари  и комбинацията е на лице  Grinning

# 198

Честит Александър и Димитър, на двете ни мамчета!
Да са ви живи и здрави момченцата милички! Браво на вас!
Целувам ви и се възстановявайте бързо!
   bouquet

yanast,дай боже  всеки му такова раждане  Hugздраво и спокойно бебче да е  Grinning!
И аз го пожелавам!  Hug

Дани, мацко искам и аз на гости в Емелчето, другия път да ме вземете   Mr. Green Или поне някоя снимчица няма ли да видим   Party

Аз днес чистих, готвих, простирах, че утре съм на работа  Crazy Толкова ми е странно (никога не съм работила неделя), но винаги има първи път  Grinning Само една събота ми е почивката и направо за нищо не ми стига. Надявам се после да се науча да си оползотворявам правилно свободния ден, че днес нищо не свърших като хората  Crazy
Айде даже ще ставам да влизам в банята.
Хубава вечер   bouquet

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 21:31 от val_stef

# 199
  • гр.София
Честит Рожден ден, мила Кайли!  Много-много здраве за теб и близките ти,много любов и нека усмивката отново се върне на лицето ти!

Янаст,браво на теб,че толкова бързо се върна у дома. Hug

Радвам се,че и Дриймс е добре-щом посреща вече гости у дома.Остава и тя сама да ни навести тук.

# 200
Янаст, стана ми едно мило... и бебешко от твоя разказ Heart Eyes Радвам се, че раждането е било така бързо и безпроблемно, както и че сте с малкия юнак от самото начало. Чакаме и малкия Димитър да е от най- дългокърмените бебета във форума, да расте здраво и щастливо дете. Поздрави на цялото ти семейство- и специални- на новоизлюпения батко!   bouquet

# 201
  • София
Честит рожден ден, Кали! Желая ти да си все така усмихната! Много много здраве, щастие и любов в семейството ти!

Кало снощи заспа в 19.15 ч. Изгоря отново с Т, но после горе долу спахме нормално.

# 202
 Честит Рожден Ден Кайли!Много здраве и да те обичат и слушкат твоите мъже!

Нана,много Hug за Кало.Дано се оправи детенцето бързо Heart Eyes

# 203
Ето малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/yanastalex/NovoBebeVkasti?feat=directlink

Нана, бързо оздравяване!
У нас също всички са болни-Алекс беше с температура докато бях в болницата, сега само кашля и има хрема. Мъжа ми и майка ми-също. И аз се заразих, но засега го карам леко, дано на бебето да му се размине.

Иначе-първия ден заедно мина страхотно-Алекс не ревнува особено, гали бебето по главата.... Гушка ме много-това ни беше първата раздяла и му е било мъчно за мама Simple Smile

# 204
  • гр.София
 Янаст,чудно е хлапето. Особено на снимките,където спи блажено. (Да му се прииска на човек да види такова нещо на спалнята си Simple Smile)

Нана,да не прави Калоян ангини с тези високи Т?!

# 205
  • у дома
Kaili, ЧъРъДъ newsm51  ura Много здраве, много късмет и усмивката никога да не слиза от лицето ти  Hug  bouquet

yanast, възхищавам ти се  Hug

# 206
  • София
Нана,да не прави Калоян ангини с тези високи Т?!

Вчера викахме педиатър вкъщи. Не е ангина. Вирусна инфекция. То и аз и Митко сме същите, само дето нямаме температура.

# 207
  • София
Kaili, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

Яна, страхотни са ти хлапетата, много да те радват!

# 208
Честит Рожден Ден, Кайли!Много здраве и любов ти пожелавам!

yanast, наистина са големи сладури двете братчета... Hug А случайно да си ходила на тае-бо в Славия? newsm78 Wink

Ние днес изкарахме едно дългооо гости от 9 в 12 като отидохме за кафе и гофрети, а после не ни се тръгваше...а такова чистене ме чака.... #Crazy

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 14:10 от AndyB

# 209
  • варненка от София
Честито още веднъж на Яна, много позитивизъм лъха от разказа, пожелавам си и на себе си и на всички очакващи такова раждане. Първото ми раждане продължи два часа и половина, сега се надявам да е още по скоростно.

Кайли на теб ти желая много здраве, много късмет и успех! newsm67

Иначе ние сме добре. Вчера бях на ФМ и се нагледахме на бебока, всичко е наред, има си почти всичко, само пишка няма  Wink Много съм щастлива, че се си имаме още една мома, сбъдна ми се мечтата и това си е  Heart Eyes Flutter
Днес водих Шушето на "тутен театър", гледахме някаква постановка за папагалчето Рони, като за първи път детенце беше на приливи и отливи, ту искаше да е на сцената, ту да си ходи. Имаше и пеперудката Пепи в постановката, та Шушето викаше: "Искам путката тук доди, искам путкатаааааааа"  censored Mr. Green Абе кръшна веселба.
Довечера сме на басейн. Програмата е пълна.

Не се и съмнявам, че Дриймсчето са се наредили добре, заслужават го и им пожелавам по-малко ядове и много успехи.

Общи условия

Активация на акаунт