Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 642
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Ани, честито Hug Бързо възстановяване и скоро да се похвалиш лично smile3504

# 181
Честито братче на Ивчо!Да е много здраво и послушно малкото човече,и да пълни къщата ви с още радост Елфче!На мама бързо възстановяване!

Янаст,честит син!Много прекрасни мигове ви пожелавам и бати много да помага!
  Ех,много мъжки мами се събрахме Laughingкак ли ще ни гледат мъжете ни Wink
   После ще пиша,че е лудница край мен #Crazyно пък си е весело Joy

# 182
  • гр.Добрич
Честито и от мен на Елфчето!!! Бързо възстановяване и спокойно бебче!!!  bouquet

# 183
ЕЛФЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!БЪРЗО ВЪЗСАТНОВЯВАНЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!    bouquet Peace
Вчера тъкмо писах,че ще се разпиша другата седмица,ама днес имах някакво предчувствие и реших да надникна в темичката и супер много се зарадвах  Hug
Кайли,аз сутринта  отидох на работа и то с такси (извадих късмет,те всички таксите бяха заети де)  ooooh! -после пък на обяд ми се обадиха от яслата,че Даяна нещо не била добре и отидох да я взема и да не ти казвам какъв зор беше да намеря такси да дойде да ни вземе  Simple Smile

вст,то маратонките заминаха пак при августовска мадама,ама в пловдив  Grinning

Вст, маратонките са вече у нас и са супер сладки,а да не ти казвам с Дани колко ЛС си разменихме,докато се усетя че е тя  Joy Joy(и тук отново ще и благодаря,че ми ги изпрати)  Heart Eyes
Лек ден на всички   Hug

# 184
  Честито,Елфке,ти си герой!!!Да ти е жив и здрав и  вторият ти син.Всичките ти мъже мнооого да те слушат и да те гледат...Само чакаме да се постъмни малко и почваме с питиетата....Целувки.

# 185
Честити бебочета на Яна и на Елфчето!  Hug Hug
Много да са здравички, да ви радват и да гугат сладичко!Батковците да помагат, а татковците да слушкат!
Радвам се, че всичко е минало нормално и са добре. Да се кърмят дълго-дълго!
Тези дни много бебоци, и Венета Райкова е родила син 3500, 50см.Да й е живо и здраво и тати Тихо да помага!
Миленка, кухничката е сладурска и ми се струва доста удобна с този плот и шкафчета, между другото маш хубав изглед, отразява се на стъклото на вратичката.Да сътворяваш вкусотийки, както ти пожела Марулка!
Ужасно е този случаи с детенце, Вст, дано по камери открият човека без сърце, и да се върне живо и здраво при мама и тати.Много сила на родителите и дано всичко се нареди, късмет!
Като си помисля Даниел как бяга измежду рафтовете и после ме търси, ще полудея, ако се случи нещо. Пу-пу, дано на никои не се случва.
Бланк, с този сняг сутринта, като излязохме с Дани, едвам стигнахме до колата и не се виждаже дръжката на вратата, даже. Той прави снимка, като ляга на снега, кефи се. Отиде с кеф на Ясла, сутринта видя другата Ива  и й се усмихна, но влезе с пълна газ вътре при децата.
Ходихме вчера вечерта на боулинг, Дани е много силен, хвърли топката чак на другата писта, децата играха, после тичаха в заведението, дивяха, после заспаха като къпани.
Спирам, че стана дълго! Хубаво да си изкарате двата почивни дни и дано поспре виялицата и да излезем да правим снежни човеци и да се въргаляме в снега, да се пързаляме

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 16:34 от pepejeans

# 186
  • по света
Честити бебета на Яна и Елфчето!Да са ви живи,здрави и да ви носят много радост!!!
Добре дошли на купона с две бебета Wink,както казва Пресиана кака-бебе,и малко бебе Laughing

# 187
  • София
Тези дни много бебоци, и Венета Райкова е родила син 3500, 50см.Да й е живо и здраво и тати Тихо да помага!

3200 гр  Wink И носи изконното "българско" име - Патрик  Joy Joy Joy Joy

# 188
Честит втори син на Elwing! Много здраве на бебо и мама, бързо възстановяване, и безброй щастливи дни на порасналото семейство!    bigdance2

# 189
  • гр.София

Наздраве от мен за младите(невръстни) мъже. Да са здрави,умни,красиви. Да са най-добрите братя и синове. На Яна и Ани пожелавам търпение,любов и помощ от близките.

Това име Патрик ме уби,честно.Интересно,каква е фамилията.
 При все,че имам приятелка с дете Патрис, но то е мулатче и мно-ого му отива името.

# 190
  • София
Това име Патрик ме уби,честно.Интересно,каква е фамилията.

Патрик Тихомиров Георгиев

Много фешън  Mr. Green

# 191
  • гр.София
 Joy Eй сега прочетох темата в Клюкарника. Смешни са коментарите.
 Нана, а ти знаеш ли,коя е Шушон?

# 192
  • София
Joy Eй сега прочетох темата в Клюкарника. Смешни са коментарите.
 Нана, а ти знаеш ли,коя е Шушон?

Не. Разбрах, че и тя работи в медия или поне дава вид на такава, но къде и каква е - не знам.

Момичета, ние и тримата сме много болни. Кало изгоря от Т през нощта, сега още спи. Ще чакам лекарката следобяд да дойде. Мен ме боли гърло, едвам преглъщам, Митко и той на същия хал. Просто вече ми омръзнаха тези болести-  Cry

# 193
Чух се с Ани.Още е в реанимация. Вече се раздвижва. Звучеше добре. Бебо се казва Александър Hug

# 194
Браво на Елфчето, дано се възстанови бързо Hug Аз си знаех, че ще е Александър още щом Ани писа, че ще е с нейната буква Wink
Нана, вземайте мерки и дано се оправите бързо Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт