Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 599
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А аз днеска даже и на работа ревах CryНе е истина колко ми е криво тези дни. Явно имам нужда от почивка, обаче ако отида някъде да си почина и се чувствам гузно, че съм оставила някой друг да ми гледа детето. Ненормална история Rolling Eyes

# 16
# 17
  • София
  Пепеджинс честита бременност и на теб  Simple Smile
  А за броя, слава богу този път бебето е едно, в началото таткото не вярваше ама на ФМ се съгласи че е едно и няма къде да се е скрило второто  Simple Smile
  Цвети я се стегни и си почини, важното е да си здрава, щастлива и доволна все пак за да може да се грижиш за Ина  Peace
  albena_vlady  аз страшно се притеснявах когато се върнах на работа, а и това съвпадаше с тръгването на малките на ясла, звънях на майка ми по десет пъти поне на ден, а сега колко ми е добре. Хем изобщо не се преработвам хем си ми плащат доста добре, а вкъщи определено не мога да си почина. Затова смятам да си остана до последно на работа, преди да изляза в болничен, защото вкъщи с малките диванета определено се изморявам повече. Напоследък обаче вече нямам търпение новото човече да се появи и да съм си вкъщи.
   Да се похваля, че си купих вече и единична количка, просто ми беше станала фикс идея да я имам точно нея и въпреки че не ми се даваха толкова пари, бях сигурна че искам точно нея. Затова е виновна Яна, която има същата и в която се влюбих като я видях в Банско  Simple Smile Количка
    Нана надявам се скоро проблемите да се решат. Аз скоро също бях попаднала в дупка, сдърпах се с нашите, имах проблеми със свекърите и с таткото и за капак баба ми почина, но напоследък нещата почват да се оправят и да си влизат в релси.

# 18
Здравейте момичета!
На всички мами в лошо настроение   bouquet  и повече усмивки вместо сълзи! Всички ги имаме тези моменти отвреме на време. Wink Айла честито аз съм изпуснала, че си бременна! Много ви се радвам на  бременните майчета Heart Eyes, аз не съм толкова смела Rolling Eyes май почти всички станаха с две, че и повече деца а аз изоставам Embarassed Валка честито за работата и повече в парички в бъдеще и целувки на малката Али и дано никога не я спохождат подобни страхове! Ние сме добре беснеем и говорим повече на английски отколкото на български, но средата си оказва влияние явно. Едно от любимите му думички е "why" (защо) каквото и да му кажа отговора е "why" направо в чудо съм се видяла да обяснявам и след цяла тирада обяснения пак същата думичка #Crazy Най - новата изцепка беше сега в събота като говорих с майка и татко по скайп и те го викат да го видят на камерата а той най-демонстративно им вика "I am busy"  Laughing (зает съм) защото гледаше някакво филмче. Хайде чао! Целувки на всички! Hug

# 19
  • София
 Нана надявам се скоро проблемите да се решат. Аз скоро също бях попаднала в дупка, сдърпах се с нашите, имах проблеми със свекърите и с таткото и за капак баба ми почина, но напоследък нещата почват да се оправят и да си влизат в релси.

Дано. За съжаление проблемите са вкъщи. То ако бяха с роднини, по-лесно. Тях директно ги отсвирвам, обаче ...

# 20
  • София
Ех, момичета, гушкам ви всичките! Hug  Hug Hug Понякога е по-добре да си пореве човек и да му мине.  Дано проблемите са повече в главите ви, отколкото истински! (въпреки че и тогава не е много хубаво Rolling Eyes) Мен пък ме е обзело едно дебилно настроение, че направо се плаша.  Rolling Eyes Още не ме е хванала предродилната депресия, ама като се познавам, тази след това ще ме затресе яко. Но да доживеем дотам.
А това за майстора - мъж на Айла имах друго предвид - аз нали девойки исках, та затова така го наричам, щом успява толкова много да прави  Laughing Иначе май верно им викаха художници  Simple Smile А количката е много хубава  Peace то наистина не би могла сега да си ползваш старата.  Simple Smile
Албена, успешен работен ден!
Кайли, дано бързо му излязат зъбките на Тони! И всичко да е наред с бабата на мъжа ти!

# 21
  • у дома
пу за мене  Mr. Green

# 22
Elwing  за теб няма спане.
Айла,благодаря. честита ти количка.Хубаво е когато има някой до теб, да ти помага и нещата да си влизат в релси.
Нана, пробвай на Кало да му покажеш на теб, това, което му правиш и така по-лесно ще го понесе, даже ще иска сам.
cvetyab вие къде бяхте, нали съм бременна и забравям.  "I am busy"    Laughing
bubcheto15, ще отмине, но Ина със сигурност е добре. Най-хубаво е да си почиваш с детето,когато намираш свободно време.
Данни тези сутрини става преди 8, а когато е за ясла, не мога да го вдигна. Правихме сутринта филийки и тои ми помага
Целувки и хубав ден

# 23
  • софия
запис

# 24
  • софия
мацки,пускам и при вас,ако някой се интересува
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371509.0

# 25
  • гр.София
 На някой ако му се гледа Часът на мама-говорят за градините.

# 26
Разписвам се и аз в новата тема.
За да не се цепя от колектива, и над моята глава са се събрали облаци. Баба ми почина на 01.02, гаджето все така го няма, та съм и директор на зоопарка у нас, и единствен звероукротител.
Работата при мен /и по- скоро приходите/ в началото на годината драстично намаляха, отсякъде заеми... Идилията е пълна.
Отделно- за капак този път се разболях аз...
Стига съм се оплаквала.

Честито на Айла за бременността! Шапка ти свалям за решението да имате трето дете, и то толкова скоро след "каките"!   bouquet

# 27
Аз току-що си изпих кафето с колежките. Както им казах сутринта, днес съм на гости, а от утре ще влизам в час Peace
Деница е с баба си, гледат се. Даже снощи като я видя и не поиска да спи при нас ами спа при баба си. Сутринта е питала за мен, но не е плакала Hug
Айла, честита количка. Със здраве да си я ползваш Peace Дано нямате повече проблеми Hug
Елия, дано се оправиш по-бързо Praynig А за другите неща  Hug
Блан, после да разкажеш какво са казали Peace Ако е нещо интересно, трябва да го търся предаването довечера.

# 28
Айде и аз да се включа в отбора на сатурновите дупки #Cussing out
Много ми е скапано тези дни/да не казвам от началото на годината/
Ивка е нито болна ,нито здрава/влачи едни жълти сополки почти месец в комплект с хъркащо носле/
Ние с мъжо все едно говорим на различни езици-и все повече и повече имам чувство че се отдалечаваме и по-малко споделяме Sick
Майка ми ме изнервя почти всеки ден,а и усещам че и аз нея/уж всичко е спокойно,но една тягосна атмосфера в къщи..............
Абе както и да е оплаках се и аз................................ Rolling Eyes
 albena_vlady успешно завръщане в " цивилизацията" утре.Аз още не мога да свикна ,а съм вече от една година на работа-не е същото........

# 29
Да се включа и аз сина ни е роден на 24 август 2006,всички сте много сладки и мами и бебони!

Общи условия

Активация на акаунт