Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 614
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет!
Вст, точно се чудех къде изчезнахте! Дано всичко е наред при вас!
Бързо да се оправя Кало!
Много ви гушкам всичките!  Hug
Ние имахме неспокойна нощ, а мислех че като излязат всички зъби ще е добре вече.  Rolling Eyes
Я да питам нещо за "сверяване на часовника" - има ли други ползващи още биберон?  Blush Анди? Или само Ивчо си остана бебето.

# 61
Здравейте сладкишчета!
И при нас имаше неспокоина нощ, буди се, бълнува, а сутринта пак в 8 се събуди,тъкмо си мислех, че ще се измъкна и той ме усети. Мама, ика лагаш и ми тупа по възглавницата. Как не ми се ходи никъде в такива моменти.
Днес съм на работа и имаме много, в изобилие.
Гушки за всички и дано тези болести ги надрастват по-бързо.
Прекрасен слънчев ден!

# 62
 Привет и от нас...........
За черната дупка-седя отстрани и се чудя да скачам ли с всички сили.......или да се преборя и да си остана отстрани  newsm78
 Чудя се какво да ви напиша.........мразя празниците!!! Винаги ,като наближи някой и нещо кофти ми се случва. Crossing Arms
 Иначе трябва да съм щастлива-монтирали са ни кухнята(още не съм я виждала,че ме нямаше 3 дни),днес чакам да ми докарат един диван,който си поръчах да ми го донесат от Икеа-Солун,здрави сме....

И аз да попитам-ходил ли е някой на истински хомеопат-с 2-часовото интервю и т.н.Къде и доволен ли е??

Добре дошла на Никита и малкият красавец...........тя и Марти май още е свободна  Mr. Green

Елфче-нямаме биберон-залъгалка,но още си пием млякото от шише с биберон,в легнало положение. Rolling Eyes

# 63
  • София

Елфче-нямаме биберон-залъгалка,но още си пием млякото от шише с биберон,в легнало положение. Rolling Eyes

Кало също още си пие АМ вечер в шишето с биберона.

# 64
  • софия
и ние вечер си цокаме ам  Rolling Eyes...как я пие тази гадост... newsm78?
миленка,аз се чудя дали да посетя михайлов...но сигурно има свободен час,за след месец...
велмарката беше водила дари при този хомеопат от форума

# 65
  • София
А, за АМ в шише не говоря - то си е ясно  Blush , за залъгалката имам предвид  Embarassed
Милена, за кой празник говориш - Св. Валентин ли?  Sick  Rolling Eyes  ooooh! Този пък хич не го тача. Blush Дано и при теб нещата се оправят бързо!  Praynig Hug И честита ви кухня!
Пепеджинс, лека ти работа, както и на всички, които днес са "на фронта" Peace Ама това с пожеланието за слънчевия ден май няма да се сбъдне, или поне в СФ не  Rolling Eyes

# 66
  • софия
Ама това с пожеланието за слънчевия ден май няма да се сбъдне, или поне в СФ не  Rolling Eyes
и на теб ти е едно гааааадно  Laughing Hug

# 67
  • гр.София

Добре дошла на Никита и малкият красавец...........тя и Марти май още е свободна  Mr. Green

И изплашихме майката Mr. Green

Абе,защо идват нови августинки и бягат? Приемам го лично вече. Аз им се радвам,пък те...
 Къде се изпари маруся мандева,например, и Полито?
 Макар,че ако реша да спра да пиша няма да ви пусна прощално писмо и обяснения защо го правя Grinning
 Нещо изперках-не ми обръщайте внимание ooooh!

Браво на мен!!! С. попиляла една купа със супа-топчета по цялата къща. Бях оставила купичките на масата да изстиват,да ядем и да тръгваме към уч-щето.
А аз вися на компютъра.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:34 от blanc

# 68
  • София
Ама това с пожеланието за слънчевия ден май няма да се сбъдне, или поне в СФ не  Rolling Eyes
и на теб ти е едно гааааадно  Laughing Hug
ами не ми прави впечатление  Blush , но ако имаше слънце бих се радвала, колкото и да ви е чудно  Laughing
Блан, то е така не само с новите  Rolling Eyes И дано не решиш да спираш да пишеш  Praynig

# 69
  • София
Nana не съм се отказала аз от кафето, но ни се сменят шефовете в печатницата и е малко объркано. Ще ти се обадя утре като свърша.

Някой път много се изморявам и не съм за срещи, но очаквай включване в петъците.  Wink

Яна е болничка и си е вкъщи от понеделник, та успявам да се разпиша. А то болестта й е вирус с температура, първият ден 39.7, а следващите

по 37 и малко и няма апетит, нищо друго й няма Thinking

# 70
  • София
Nana не съм се отказала аз от кафето, но ни се сменят шефовете в печатницата и е малко объркано. Ще ти се обадя утре като свърша.

Ок, ще се чуем евентуално за следващата седмица, че точно утре съм дежурна  Tired

# 71
Elwing, споко, и ние сме си с биба... bowuu Нямам нерви точно сега да го отучавам...все си мислех, че преди да тръгне на градина ще махнеме и памперса и бибата, но както се очертава ще е преди 1 кл.....ако успеем да се вредим и аз у-ще де.... Mr. Green Иначе нямам стимул... Laughing

blanc, напоследък много ти се промени стила на писане и те чета с много голямо удоволстие... Wink

vst_80 , не отмина ли при вас най-накрая черният период?!

На мен ужасно ми се спи днес и едвамммм работя, а спахме много добре... Crossing Arms

Бързо да оздравяват болничките! Hug

# 72

миленка,аз се чудя дали да посетя михайлов...но сигурно има свободен час,за след месец...
велмарката беше водила дари при този хомеопат от форума
 И аз това се чудя.........,ама с тия продукти на Аквасорс,с тоя мрежов маркетинг.....нещо много ,много му нямам доверие за сега ...Мисля си,не може ли да те лекува с други хомеопатични препарати от рода на Оксилококцинум,Коризалия,Бела дона и т.н,а не с водорасли,кърма и т.н.............

А хомеопата от форума не го знам....

Блан,много ме разсмя с " изплашихме майката" и ,че С. попиляла супата с топчета-представих си ги как се търкалят навсякъде...хахахаха

# 73
 Опс...........обърках се-този който предлага Аквасорс е Найденов ,а не Михайлов.

# 74
Блан, размях се с тази супа-топчета
С бибата отдавна сме отминали този период още като бебе в 3 мес., не сме пили никога АМ мляко.
Миленка, мога да ти препоръчам двама мои познати, които се занимиват с хомеопатия-мъж или жена. Мъжа даже се занимава и с масажи. Ще ни покажеш ли дивана, като дойде от Икея? И дано прескочиш тая черна дупка
Elwing, не ги плашиш ти, напротив, много си ни готина и забавна.
Тук, на симеоновско шоси почти целия ден грее слънцето, ама най-големите ми слънца са си вкъщи или в момента на разходка някъде. Hug
Ей, Дружбенки, можем ли събота,неделя да се включим и ние  с Даниел за разходки, само дано е хубаво времето

Общи условия

Активация на акаунт