Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 644
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Днес голямо готвене му направих, но си имах помощ в кухнята. Wink Сестра ми е на гости и ще постои до неделя да ми прави компания, че Краси ще пътува до Плевен да види баба си.

polito_87  наистина си е до дете боледуването. Тони в началото не боледуваше, за след нова година си има една хрема. Онзи ден тъкмо го похвалих на прегледа при педиатърката и на другия ден носът му пак протече. ooooh!

Aila скоро не си качвала снимки на мадамите, а ще се радвам да видя и порасналото коремче. Wink Елфчето така и не го показа. Wink

# 91
  • София
  Кайли да си призная снимка на корема този път все още нямам.... Малките също незнам скоро да съм ги снимала, може би най-скорошните са тези - снимки от Рождения ми ден и снимки от Никулден и снимки от морето

# 92
Aila прекрасни сте. А и на няколко снимки ти се вижда коремчето. Simple Smile

# 93
  • София
Така е  Hug   bouquet А ти изглеждаш направо като модел, браво  Peace
Кайли, то не е минало времето да ви покажа моя тумбак, ама нали знаеш - при нас е много сложно качването на снимките  Tired  Rolling Eyes
Ади, вас ви знам, че отдавна пораснахте  Laughing  Peace Ама и аз като Анди още нямам нерви да махна бибата  Blush , а и понякога това му действа като приспивателно - дори и да се е разбеснял, дам ли му я - кротва и се сеща, че идва време за спане. То не че е хубаво да свиква така, ама... дано някога можем и двамата без нея  Crazy Blush

# 94
  • София
Eлфче, Ина също се отказа от биберона преди повече от 7 месеца, но млякото си вечер още си го пие от шише с биберон Peace
Блан, на цената на билета за концсерта на Мадона май ще можеш да си купиш чифт обувки от крокодилска кожа като на Евгени Минчев Mr. Green
Концертите и аз ще си ги спестя, то напоследък какво ли не си спестих, включително и пътуването ми през уикенда, но това е тема, в която не ми се навлиза, че ще се вкисна още повече, ако изобщо има на къде повече Tired
Утрешният така нарече Свети Валентин по принцип не го тача, а в сегашното ми настроение да не ви обяснявам къде ми бърка - с всичките изкуствено наложени сърца, балони и ухилени мечета ми идва в повече Crossing Arms
Така ката гледам ще си уплътня уиккенда с правене на сладкиши и лакиране, ако Ина ме остав, че тези неща ме успокояват и развличат Whistling
И след така оптимистично-позитивния ми пост, пожелавам на всички весели празници утре Twisted Evil

# 95
Привет Laughing
 И аз се позагубих,нито мога да чета нито да пиша тия дни Twisted Evil
  Наско е станал невъзможен понякога Sad,вечно е сърдит,върви след мен и иска само да го гушкам като му се скарам.Днес е при баба си,но е много тъжен и само плачка CryХем ми е мъчно,но пък не искам да отвиква да ходи там,че съвсем ще се скапя и аз.
   Елфчекато се роди бебо поискай Ивчо да му даде бибата  и така може по лесно да стане Wink Поне като съм се родила аз така са направили със сестра ми с млякото,чак тогава е спряла да пие нощем,а сме с пет години разлика Mr. Green
  Айла,много сте сладки всички пу...пу...
.Бубче   то и нашето семейство не празнува този празник,и моят мъж не обича чуждите празници.Дано скоро ти се оправи настроението Wink
  Лека от мен Heart Eyes

# 96
  • софия
МАЦКИ,ДА ВИ ЧЕСТИТЯ И АЗ ОТ СЕГА УТРЕШНИЯ ПРАЗНИК,ЧЕ КАТО ГО УДАРЯ НА ЕДНО.....ПИЕНЕ ЦЯЛ ДЕН НЯМА ДА МИ ОСТАНЕ ВРЕМЕ ДА ВЛЯЗА  Laughing

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАЗНИК
НАЗДРАВЕ!

# 97
Честит св.Валентин. За да не преекспонираме червените сърца,балони и мечета,ви пожелавам някой ден да си пием коктейлчета на някой остров (може и да не е с форма на сърце,но със хората близо до сърцата ни)...    А за празнуващите Трифон Зарезан

# 98
  • гр.София
 О,какви красоти Peace
 Честит празник!

# 99
  • София
Ха наздраве и от мен!  Grinning Hug И аз не тача другия празник, ама - обичайте се!  Heart Eyes Crazy
Черпя ви по случай рд на племенника ми   cook  Drunk
Ели78, пробвах тоя номер сега - питах го дали ще даде бибата на бебето като се роди, той каза, че за него сме щели да купим нова  hahaha Crazy , та едва ли ще стане така, ама здраве да е.  Simple Smile
 Heart Eyes Hug

# 100
Здравейте момичета.

Честит празник на всички ( няма значение кой точно ще празнуваме) ! Hug

Моя мъж е в Плевен и довечера може да пийнем по чаша вино със сестра ми. Утре съм запланувала посещение на куклен театър и много се надявам на Тони да му хареса. После ще разказвам как е минало културното мероприятие. Но си мисля че ще му хареса, след като нашите са го водили на симфоничен концерт и е гледал и слушал с удоволствие.

# 101
Честит празник момичета!
Бъдете обичани и обичащи!
Наздраве!
  Heart Eyes

# 102
Наздраве момичета! Laughing

Без малко да пропусна празника Mr. Green
 Мъжо отиде да празнува,а аз си налях чаша вино в 8ч.та нали и аз съм човек,(пък и това съм учила Winkно чак сега сядам да пийна Crossing Arms Моите деца се редуват един след друг да плачат Close направо ми взеха акъла #Crazy
  Елфче,да ти е жив и здрав племенника  bouquet
  Лека от мен Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 23:55 от elli78

# 103
  • гр.София
 Ели, винарство и лозарство ли?

Днес половинката беше на работа и нямаше кой да ме дразни. После си спретнахме хубава семейна вечеря с вино.
 Сега дояждам сама кутията с бонбони ,щото всички останали хъркат.

# 104
Добро утро Laughing

Слагам кафенце,че имам голяма нужда от него Simple Smile Снощи до три часа се будиха малчовците и сега едвам гледам Tired
  blanc специалността ми е технология на алкохолни и безалкохолни напитки,но най вече вино и бира WinkНе че сега работя по нея де Mr. Green тук закриха предприятията а такива вина правим Peace
  Отивам да си налея още кафе Crazy

Общи условия

Активация на акаунт