С шкембе си е най-добре 6

• 36 998
  • 680
  •   1
Отговори
# 270
Притинце, зарадва ни всички, тъй да знаеш.  Hug Heart Eyes

В коя седмица е Мърморанчето? newsm78 знам от собствен опит колко е изнервящо непрекъснато да пазиш леглото, но целта оправдава средствата в случя напълно.  Peace  Grinning

Глоренце, още мъничко и половинат път до щастието е изминат. Много те гушам, милинко другарче и честичко се мисля за теб. Радвам се за добрите новини и ти желая все такива да са отсега нататък.  Heart Eyes

Рони,  Heart Eyes Hug

Красунка, сподели какво те мъчи.  Hug Знаеш ли колко близо е Хисар до Карлово, а?

Къде ни е Жабчето? newsm78

# 271
  • на дъното
gloria78 подкрепям напълно Nefertity.Двете ми бременности той ги следеше на ФМ и съм много доволна.Този човек съм го признала Peace
isepise късмет ти желая и аз
Мърморанке добре си дошла у дома
Лека вечер на тумбаците от нас Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 02:20 от silviayo

# 272
  • София, "Младост 3"
рони, много ме накефи твоето агнешко....
  bouquet както може би вече не помниш МИми се роди 2.5кг и въпреки страха ми - мина прекрасно всичко...
дано малката стане една малка шишкава бонбонка....
честно казано винаги раждах кльощави бебета /добре че с проблемите бе само това/, та ми е напълно непознато чувството да имаш нормално пухкаво бебе...
така че с кеф ще щипя нечии кръгли бузки когато му дойде времето

# 273
Здравейте милички.
Вече съм си вкъщи, но трябва да пазя леглото на 100 процента, защото при всяко ставане имам контракция. Но поне засега няма болки. Сега съм на Магнерот 3*2. А Гинипрала го пих 10 дни, това била максималната доза. Дано не ми се наложи пак.
Престоя в нашата гадна болница беше ужасен, а и спомените ......, ужас. Но аз нали съм си карък, точно когато ми се наложи да вляза моя доктор в Поморие беше в отпуск извън града, и нямах избор, трябваше в Бургас да ме приемат.
Но както и да е, вече съм си в къщи, и дано повече не влизам там  Praynig
Благодаря на всички за стиснатите палци.  Hug ви. Чао засега, отивам да пазя леглото.

# 274
Марморанче, радвам се че си си вкъщи, пази леглото и след няколко седмици прекрасен резултат! Hug Heart Eyes
Исе - стискам палци бързо да се присъединиш в темичката! Praynig

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:08 от ˙·٠ pretty٠·˙

# 275
Мърморанче,добре дошла  bouquetПочивай си,пази леглото и всичко ще бъде наред.

Прити
,браво за хубавите новини.

На всички с коремчета Hug Hug Hug

Исе ,на теб успех Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverбързо да се присъединяваш насам,и без това Списъка трябва да има нови попълнения вече.

# 276
Мърморанка, добре дошла  Hug
Лежи и почивай докато се налага, надявам се следващото ти връщане в болницата да бъде чак около термина и поне тогава да попаднеш на човешко отношение. Дотогава се пази много.

# 277
Мърморанка, добре дошла  Hug, пази леглото и вече в болница само за раждането да ходиш.
Светле, знам  Embarassed колко са близо, но ние този път пропуснахме Карлово /включително и родата от там/  и се спрях ме в Калофер, защото досега никога не бяхме спирали да разгледаме. Но скоро ще ви навестим в Карлово. Peace
А мен какво ме мъчи, въпроси от рода дали не си навредих нещо с туй пътуване, всичко ли е наред с бебо, защото от края на миналия месец не съм била на видеозон и все такива обичайни неща за всяка от нас, но и като се включи болното ми въображение с  едни картини и става страшно  Crazy, но няма да се дам ще устискам до утре.
 isepise, стискам палци и те чакаме в нашите preggo редици скоро.  Hug
На всички останали  Hug

# 278
Красунка стискам палци за утре и те чакаме на отчет Hug

Мърморанче welcome у дома.Специално погал по  preggo

Момичета благодаря за стиснатите палци.Обичкам ви много и ви   love001

# 279
  • Някъде там...
Ето ме и мен. Губя се, защото вече съм огромна и рядко сядам на компютъра, гледам да полежавам повечко. коремната обиколка чукна 124 см, вече събирам учудено-ужасени погледи с тоя тумбак дето върви един метър пред мен. Не мога да ходя, не мога да спя, не мога да ям, всичко ме боли. Ама му се вижда края вече.
Нямам повече планирани прегледи, което доста ме притеснява, но дано всичко е наред. Иначе си ходя всяка седмица на запис на тонове, а бебетата са активни.
Имам много контракции, лежа си, пия си лекарствата и се опитвам да устискам още малко. В неделя трабва да спра гинипрала, а във вторник магнезия и да си чакам секциото, което е след 2 седмици.

Мърморанче, добре завърнала се. Надявам се, че си по-спокойна и най-важното - по-добре откъм контракции и болежки.  Hug

# 280
Мърморанка, добре дошла  , пази леглото и вече в болница само за раждането да ходиш.
Жабче, то не останало, стискам палци всичко да мине гладко.
Аз минавам само за запис - напоследък много работя и нямам време въздух да си поема.
Не зная дали не е рано още но все пак ще се похваля с  EFP EFP EFP
Не съм стигнала още до доки от работа и за това нямам време... Не смея да се зарадвам... Като казах на мъжа ми той не реагира по никакъв начин и не знам как да го разбирам това, но вобще не ми помага... Аз самата хем се радвам, хем умирам от страх...

# 281
тъжна мама, поздравления! Да е лека и безпроблемна бремеността ти до края!   bouquet

Жабче, последните седмици на-тежи, ама нема начин просто. Важното е, че скоро ще гушаш две прекрасници малки.  Heart Eyes Почивай си, щото скоро и да искаш няма кой да ти даде.  Mr. Green

Мърморанче, пази леглото ,щом трябва. Важното е, че си си у дома и всичко е ок. Така и ще бъде.

Мерри, слънчо, ти да имаш нещо даказваш случайно. Подозирам те аз, тъй да знаеш.  Grinning

Красунче, този път прощавам, ама следващият те чакам.  Grinning Не се тревожи за пътуването. Утре ни пиши как е минало. Hug

Рони, къде си? Кво прави любимата ни мома? Heart Eyes

П.С. Тъжно майче, нормално е да изпитвате и двамата със съпруга ти подобни противоречиви и смесени чувства. Нормално е да сте объркани. При всички ни е така.

# 282
  • София, "Младост 3"
честито мила!
то затова си имала проблеми с матката...дано премине
успех
тук сме с теб за да борим всеки страпх и притеснение...
мъжа ти е блокирал от страх...тотално
дай му време
сега сигурно го гложди дали да те излага пак на всичко през което сте минали...и на риска да изгуби дори и теб....

# 283
  • София, "Младост 3"
п.п много е рано след всичко бремеността ти Тъжна мама - сигурно за теб е ок, но може за мъжа ти да е твърде рано...та затова бъди много търпелива - неговата загуба е същата като твоята и без да е присъстал на ужаса през който си минала...

# 284
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
тъжна мама много се радвам за теб..дано всичко мине безпроблемно...Седни и си поговори-когато смяташ,че е дошъл момента-с таткото.Много щастие за всички вас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт