С шкембе си е най-добре 6

• 37 108
  • 680
  •   1
Отговори
# 480
моля се за марморанка и бебето ,дай боже всичко да е на ред ,Тъжна мама стискам палци днес за бебока и теб, Hugвсички

# 481
 дано Марморанчо се оправя бързо Praynig
Тъжна мама fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 15:52 от krasa

# 482
Тъжна мама fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverстискам силно

# 483
  • София
Мърморанче,дано разберат по-бързо от какво са болките и всичко да е наред! Praynig Hug

тъжна мама,стискам палци  едно тупкащо малко сърчице! Praynig Hug

# 484
Тъжна мама  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Радвам се за Марморанчо Heart Eyes

# 485
Ася, аз си следях бременността при Минев да действително ехографа му показва по-малко тегло така че ще гушкаш голям сладък вързоп и хич не се притеснявай всичко ще е ОК в добри ръце си относно АГ Peace

# 486
Марморанче, дано всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Praynig
Аз най-после да си кажа - имаме си плодно сакче, но доки каза,че още е рано за сърчице и си записах час за 24.04. Ехографа отчете точно 6 седмица, а по календар трябва да съм 7. Доки видимо се притесни, но аз съм спокойна, защото със сигурност знам, че ми е късна овулацията и я успокоих. Все пак докато не видим сърчицето... после сигурно друго ще чакам...
Мойто мило гледа вече странно и не ми дава да си простирам дрехите сама. Много е смешен Joy

# 487
  • София
тъжна мама ,много се радвам за сакчето и стискам палци за сърчицето! Praynig HugАма как ще ти изтрае душицата до 24-ти,аз не бих могла.Но аз съм си паранойка де.

# 488
  • Варна
тъжна мама честито сакче  Hug. След 24-ти чакам смяна на ника ти  Heart Eyes
Днес пуснах смс-че на Мърморанка, писа ми, че е ходила на нефролог и гастроентеролог. Но болките не са нито от бъбреци, нито от колит и се чудят какви лекарства да й дават.

# 489
тъжна мама ,много се радвам за сакчето и стискам палци за сърчицето! Praynig HugАма как ще ти изтрае душицата до 24-ти,аз не бих могла.Но аз съм си паранойка де.
Ще ми се пръсне сърчицето, но няма шанс да се види по рано. Мойто доки е с 4Д ехограф и кза, че трябва да чакаме. Не се притеснявам - и предния път по-късно видяхме сърчицето, а тогава една идиотка "на държавно" ми каза, че трябва да правя аборт и ме уплаши много, а после ми препоръчаха тази , при която съм сега и понеже има много пациенти си записах час след 2 или 3 седмици и всичко си беше наред.
Старая се да съм спокойна и да не го мисля - пък каквото стане...
Стискам палци на Марморанка всичко да е наред - хич не са хубави тези неща.

# 490
Тъжна мама   bouquet и сакче и сърчице си има малкото бебче не бой се само трябва време да се види уви така покрай Великден ще мине по-бързо времето до 24.04 и после ми се иска да замениш първата дума на ника ти Party

# 491
Охххххххх! Не искам да си сменям ника. Винаги ще тъжа за моето детенце. Нека си остана тъжна мама.

# 492
Момичета,сега прочетох последните странички на темата ,и за разлика от последните няколко месеца,в мен не се породи чувството на безпокойство и предчувствие за нещо лошо.Незнам какво ме кара да съм сигурна,че скоро миличките ми Ася и Рони ще са щастливи мами на прекрасни бебчета,че Мърморанка ще изкара доста повече от 20 дни и ще роди едно голямо и красиво бебе,а болките и ще останат само спомен,че Тъжна мама освен туптящо сърчице в коремчето си,след няколко месеца ще има ревящо бебче в ръцете си,Притенцето ще последва примера на Жабче и ще накара всички ни да плачем от радост...
Незнам Бог ли,интуицията ми ли,но нещо ме кара да съм сигурна ,че тези неща ще се случат.Както съм сигурна,че и аз и Фейвър до края на годината ще ви зарадваме с по две чертички,и ще си имаме компания и от други момичета от тукашната дружина...
Момичета,преди няколко дни повярвах,че вече лошите неща са зад гърба ми,и от тогава ми се случват само хубави-на 31 разбрах,че скъпа моя приятелка-съфорумка е родила две прекрасни принцеси,на баща ми му предложиха хубава работа/малко преди да се случи моето нещастие го бяха уволнили безпричинно от старата му работа/,сестра ми е по-щастлива от всякога с любимия човек до себе си/февруари,прибирайки се за София,след като ме посетиха в болницата,жестоко катастрофираха и оцеляха по чудо/,аз от 1 април съм на работа,на старото място,но ми дадоха също толкова отговорна,но по-приятна за мен работа....
Споделям ви тези на пръв поглед незначителни победи за семейството ми само за да ви накарам да повярвате,че когато почувствам,че нещата ще се оправят-те се оправят.Затова искам да сте сигурни,че всичко което написах в началото ще се случи newsm10
На тъжна мама искам да и кажа,че после може да се запише само"мама",защото мамите още от мига в който станат такива са и тъжни и щастливи
И аз винаги ще тъжа за моята непрежалима Сиянна и винаги ще  мисля за нея,сигурна съм в това,но съм сигурна и ,че ще си имам и друго бебче и освен тъгата по Сиянна,в сърцето ми ще има и много радост породена от сина ми Денис и другото дете,което ще имам!!!
Вярвам в това,вярвайте и вие!!!ПРегръщам ви Hug Hug Hug

# 493
Вие сте прекрасни! newsm51 newsm51 newsm51

# 494
тъжна мама всичко ще е наред сигорна съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт