С шкембе си е най-добре 6

• 37 107
  • 680
  •   1
Отговори
# 495
сърчицето нали след 7 седмица се вижда ,още ти е рано ,много скоро ще го видите,Краси как си мила стискам палци за теб и бебока.

# 496
Тъжна мама, плодното ти сакче скоро да побере в себе си едно здраво тупкащо сърчице.   Hug
На Мърморанчето от какво остава да са болките тогава? От тази болница нямат ли някаква практика да превеждат подобни пациенти в подобни, но с по-добра апаратура и специалисти (само да ги знаех кои точно са)? Богородица да закриля Мърморанчето ни, всички нас и дребосъчетата в коремите ни.  Praynig
ksd_g, твоето звездно момиченце е много силно ангелче. Доста добрини е свършило. Да продължава да закриля семейството ви и да ви пази.  Praynig
И аз имам някакво предчувствие, че двете адашки ще си другарувате в бременеето.  Hug

# 497
  • Варна
ksd_g последния ти пост ми вдъхна много надежда. Много ще се радвам да станем бременни другарчета, а колкото повече такива другарчета, толкова по-добре  Heart Eyes
Аз всъщност не ви казах, че доктора ми е върнал отговор, но скапания ми служебен мейл явно има филтър и съм получила празно писмо  #Cussing out Така, че реших да не го притеснявам повече, а направо да си запиша час за преглед и да обсъдим нещата.

# 498
fever хайде чакаме хубави новини Hug
между другото има бременни под прикритие но нека те да се похвалят преди да са родили fiuuuuuu

# 499
КАЗВАЙТЕ КОЙ! БЪРЗО, ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ!!!
Тука има и хора със слаби сърца.
Кой си трае? Искам да знам.
Някой май намекна нещо.
сърчицето нали след 7 седмица се вижда
Знаааам, ама със залуханата си глава не знам какво съм смятала и мислих да отда към 8 седмица ама нещо не съм пресметнала както трябва - от нетърпение най-вероятно. Нищо, аз не се притеснявам - всичко изглежда много добре. Имаме си и белтъчно образувание, от което се формира плацентата.

# 500
Февър,дано всичко е наред,вярвам,че е така  Hug !
тъжна мама,скоро ще видите сърчицето-то си е там няма да избяга  Hug !
Успех на всички!  Heart Eyes

# 501
Тъжно мамче, това че си направила този преглед според мен не ти е навредило. Поне си знаеш, че има бременност и че е вътрешно-маточна.
Аз като си помисля как след 550 километра път (и пет дни след като бях видяла теста си за бременност) в най-кошмарните жеги миналата година цъфнах пред кабинета на докторката да установи къде е жълтото тяло, плодното сакче или каквото там се вижда за момента ...  Crazy

Нека когато има някой с бременност сам да си признава, когато прецени. То ако зависи от нас, списъкът ни ще се състои само най-горната част.

# 502
Оооооо, не се и съмнявам, че до финала ще имам за какво да си мрънкам. Надявам се да ме изтърпите. Вече съм като лудите - само си повтарям "спокойна съм, спокойна съм, спокойна съм..." Добре, че ви има момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 503
тъжна мама хич не си луда.Точно така трябва да правиш,да си повтаряш,че си спокойна.И си мисля,че ще има ефект.А относно мрънкането,хич не ни пречиш така да знаеш Grinning Hug

Ронка как си мила? Hugте много

И теб Асе Hug

# 504
Момичет, стиснете едни палци за мен - утре сутринта съм на ФМ и ми се е свило сърчицето!
Гушки на всички тумбаци Hug Heart Eyes

# 505
  • Варна
Днес Мърморанчето пак ми писа смс. От два дни е на 3х1 но шпа, а болките й били от внушение, нищо й нямало  Shocked. Тия доктори са луди. Пише ми, че още малко ще я доведат до нервна криза. Надява се скоро да я изпишат за да може да дойде на преглед до Варна.
˙·٠ pretty٠·˙ стикам палци fingerscrossed

# 506
pritty fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverвсичко ще бъде наред Hug

# 507
# 508
Днес Мърморанчето пак ми писа смс. От два дни е на 3х1 но шпа, а болките й били от внушение, нищо й нямало  Shocked. Тия доктори са луди. Пише ми, че още малко ще я доведат до нервна криза. Надява се скоро да я изпишат за да може да дойде на преглед до Варна.

Боже тия лекари наистина са откачили.Как е възможно да си внушаваш,че те боли #Crazy #Cussing out
 Praynigсе да я пуснат в къщи,за да се успокои.

Прити стискам силно

# 509
Притенце, не само за ФМ имаш стиснатите ми палци. Поне докато не гушнеш здраво един хубав гукащ, папкащ и акащ вързоп все ще бъде така.  Hug  bouquet  
Фивче, не вярвам как може да не съществуват нормални човешки същества, практикуващи АГ професията в Бургас.  Shocked Да им се такова таковата. И от внушение да са й болките, да ползват специалисти. Има психолози, работещи с бременни. Има болници, в които патологичните бременности не натоварват толкова дълбоко персонала. Но при Мърморанчето явно самата мисъл за контакт с какъвто и да е лекар в Бургас вече ще й докарва "внушения". Да минава бързо времето до влизането й в деветия месец и да успее в най-скоро време да се види с лекар, в който вярва.   Hug

Исе, тук съм.
Вече съм само с един лекар  bowuu и явно обратното броене е на ход. Гнездя, така да се каже, т.е. набутах милото да прави освежаване на стаята ни Laughing. Оказа се, че за целта се свалят всички хартии и кашони, лепени по стените ни. Справи се в срок човечецът ми де Heart Eyes. Извадих му здравето малко. Сега има малко време да си почине преди да се оборудва с две жени у дома, които да му дават тон в живота - особено едната  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт