С шкембе си е най-добре 6

• 37 106
  • 680
  •   1
Отговори
# 510
Прити,имаш и от мен силно стиснати fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 511
# 512
 Praynig са за Марморанка,през какви мъки минава милата  Hug !
Прети,стискам палци и аз,всичко ще е наред  Hug !
Успех на всички  Heart Eyes !

# 513
Милички, стискам ви палци на всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Един пролетен поздрав от мен

# 514
˙·٠ pretty٠·˙, стискам палци не само за ФМ, но и до края на бременността ти всичко да е наред. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
МърморанчеPraynig Praynig Hug

# 515
Ще се включа и аз тук .Това е  за всички нас ,които тъгуваме по нашите рожби,но все пак е необходимо да продължим напред   

http://www.vbox7.com/play:03539563

# 516
pashic,клипчето е трогателно. Много хубави и много верни  мисли .Благодаря ти!

# 517
pashic и на мен също много ми хареса!Дано скоро завалят добрите вести при всяка една от нас  Praynig !
Прегръдки  Hug !

# 518
Пожелавам на всички мами с коремчета лека бременност и хубавки и здрави бебчета на финала  newsm51  love001 Praynig А на мамите без коремчета,скоро да им пораснат коремчета

# 519
Prity  Praynig
Дано наистина болките да са били на Мърморана от притеснение от колкото да са от нещо което не могат да разберат. Hug

# 520
Здравейте милички. Благодаря ви за стиснатите палци и за подкрепата. Сигурна съм, че  ми е помогнала вашата положителна енергия.
Набързо да ви напиша, че пак пазя леглото. Вчера ме изписаха. Болките ми намаляха. Но така и не разбраха тъпите доктори откъде са били. Нефролога каза, че нямам проблеми с бъбреците. А гастроентеролога каа, че тази силна болка не може да е от червата. И така се оказа, че аз си внушавам, че ме боли.  newsm78   Събота и неделя бях само на хапченца ношпа, и вчера ме изписаха по мое желание. Не виждам смисъм да стоя там. Отгоре на всичко ми писна да ми говорят зад гърба. А и накрая ми казаха в очите, че щом ми било хубаво в болницата, да съм си се натискала там до 24.05. Малоумници. Ни виждам на кой му се седи в болницата.
Отгоре на всичко имам толкова много контракции, и те ме уверяват, че и това съм си внушавала. Матката ми била спокойна. Абе..............не ми се говори направо.
В петък, живот и здраве, трябва да съм във Варна, и там вече ще решаваме какво ще правим, дали ще оставам там, или още няма нужда. Само дано да стигна до там  Praynig
Прегръщам ви всички  Hug
Лек ден, аз си лягам  Laughing

# 521
Марморанче, дано стигнеш до Варна Praynig. Пожелавам ти вече кракът ти да не стъпва в тази Бургаска болница .Малоумници е малко... ooooh!. Думи нямам за тези личности там. Пази си леглото и скоро да ни пишеш добри новини. Hug

# 522
Мърморанче,почивай си, мила,и дано няма повече притеснения. Hug Hug Hug

# 523
 търпение мила  още малко остава да се сбъдне и твоята мечта ,не им обръщай внимание на тези малоумници ,почивай си повече и толкоз стискам ти палци и се моля всичко да е 6  Hug

# 524
Мърморанче, ще те чакаме с хубави вести от Варна.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт