С шкембе си е най-добре 6

• 37 103
  • 680
  •   1
Отговори
# 540
Жабче Hugмного се радвам че сте си в къщи с малките жабчета Heart Eyesмного се радвам че всички сте добре.
Нацункаи и нагушкаи принцесите Hug

# 541
Жаборанче,  Hug. Приятно гледане и отглеждане сега. Тати много да си глези трите любими дами!   bouquet

# 542
  • Варна
Фивчо, особено ми е драго че точно в тази тема си пуснала разчетените резултати и насрочването на следващото изследване.  Hug Hug Hug Heart Eyes
Иска ми се скоро да пиша и други неща в тази тема, но трябва да почакам, дано не е много.
Жабче добре дошли у дома  Heart Eyes. Радвам се, че бебките ти са добре и сега имате цялото време на света да се радвате взаимно.

# 543
добре дошла у дома Жабче,чакаме с нетърпение да видим момите .щастието ти вече е в ръцете ти наслади му се ,да нацелуваш малките принцеси от форумските лели. Hug Hug Hug

# 544
Жабче добре си дошла.Да са ти живи, здрави и много палави двете малки жабчета. Hug
Мърморанче, стискам палци и знам че всичко ще е наред. Hug

# 545
Жабче, добре дошла. Много се радвам, че всичко е наред. СЕга остава да пожелая само хубави моменти с малките жабчета.
Чакам снимки.  bouquet  bouquet  bouquet

# 546
Добре дошли на три прекрасни създания-Жабче и нейните малки принцески Hug Heart Eyes
Мила много се радвам,че вече сте си у дома  bouquet

# 547
Жабче, добре дошла да са ти живи и здрави малките съкровища  bouquet

# 548
  • Варна
Жабче добре дошли у дома с малките принцески. Hug

# 549
Жабче, добре дошли у дома!  Hug  bouquet Сигурно още ти е много хаотично ежедневието, но с нетъпение чакаме снимки на мъничките жабчета!  Peace

Мърморанче, стискаме палци дружно!

фивка, убедена съм, че ще дойде и този ден. Гушвам те силно!  Hug

# 550
  • София
Жабче, аз със закъснение, искам да ти ЧЕСТИТЯ (най-накрая истински) появата на малките госпожици.
Да растат много жизнени и да даряват цялото ви семейство с неспирен детски смях и много лудории, сега ще ги имаш умножени
по две.Добре сте се завърнали у дома. Прегръщаме ви силно.
Извинявам се горещо, за закъснялата честитка, но нямам време да прочета новостите,
и после се червя  Embarassed .

# 551
При мен всичко е ок Laughing бебока го гледаха над час и половина, а днес си взех резултатите от БХС-то - там също всичко е наред!
Много благодаря за стиснатите палци!
Фивър, рони, марморанче Hug Praynig
Жабче, добре дошла  bouquet

# 552
Добре дошли у дома Жабче-та!  Желая ви бързо адаптиране и приятно гледане, а при първа възможност мама Жабче да ни покаже и разкаже за купона в къщи.

5ja, ЧЕСТИТО  EFP! ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И НАЙ-ХУБАВИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК - ЕДНО СЛАДКО ПУХКАВО БЕБОЧЕ! Сега да наминаваш по-честичко да даваш отчет  Peace

# 553
Добре сте  си дошли у дома и на  трите жабки ,от вкъщи по-хубаво няма нали Heart Eyes ?
5ja,честита ти радост! Лека и безпроблемна да е бременността ти !
Прити, много се радвам че всичко е ок .Така до края да я караш Laughing

# 554
5ja,честито.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  bouquet

Прити много се радвам на добрите новини Hug

Погал на всички

Общи условия

Активация на акаунт