С шкембе си е най-добре 6

• 37 104
  • 680
  •   1
Отговори
# 525
Марморанка,ще стигнеш !Не обръщай внимание на псевдо доктори...Силни прегръдки  Hug  Hug  Hug!
Прети,как си?Губиш се нещо  Hug !
За всички  Hug  Praynig  Heart Eyes !

# 526
Мърморанче,  Hug ще стискаме още силно палци. Praynig

# 527
  • Варна
Днес получих мейл от моя доктор  Grinning. Оказа се, че проблема бил в mail.bg и затова съм получавала празни писма. Писал ми е, че хормоналните ми изследвания са повече от отлични. Иска следващия цикъл да приемам Фемоден и след това да отида на преглед.
Мърморанка радвам се, че вече си извън лудницата (бургаската болница) и ще стискам плаци в петък  Heart Eyes

# 528
Февър,новината е чудесна!Много се радвам,че всичко при тебе вече е наред!Силно те гушкам!Успех !  Hug

# 529
Фивка, стоя си пред компа и си се усмихвам. Прекрасни новини, милинка! Heart Eyes Hug

Мърморанче, чакаме и от теб само хубави вести вече! Peace

# 530
Фив, много се радвам. Hug

# 531
Марморанче, отивай във Варна и да не ти пука, а до тогава пази леглото, ако можеш да отидеш и преди петък...
На мен така ми бяха намекнали, че съм отишла в болница от лиготия и нищо ми няма. Не ги слушай - важната си ти и бебо.Чакам добри новинки.
Фив, много ме радват добрите ти новини.
Погал и гуш по тумбаците. Hug Hug Hug Hug Hug

# 532
Марморанко,хич да не ти пука какво ти говорят тъпите доктори.Почивай си и бъди спокойна.Стискам палци и те Hug

Фив много се радвам на добрите резултати

Погал по тумбаците Heart Eyes

# 533
фивче браво за добрите новини Hug

# 534
Фивчо, особено ми е драго че точно в тази тема си пуснала разчетените резултати и насрочването на следващото изследване.  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 535
  • Някъде там...
Ние вече сме си вкъщи и се гледаме.  Grinning Вчера ни изписаха най-накрая. Имахме известни перипетии и се наложи малките да са на системи за 8 дни, защото повръщаха млякото и паднаха много на тегло. Сега вече сме добре, Яна даже почти си върна теглото от раждането, а Йоана е по-слабичка и наддава бавно, но да се надяваме, че и този период ще отмине. Малко в повече ми дойдоха и тези притеснения и това, че 12 дни само ги гледах отдалече без да мога дори да ги докосна. Ще наваксаме и с гушкането де.  Crazy
Още не съм се организирала добре и едва се добрах до компа днес, но се надявам да успея да кача снимки тези дни и ще пусна линкче.

Стискам палци на всички тумбачета!  Hug

# 536
  • Варна
Жабче, добре сте се прибрали у дома!

Дано девойките сучат добре и да наддават успешно!  Hug

# 537
Жабче,добре дошли у дома.Гушкайте се на воля. Hug Hug Hug

Фивче,радвам се на хубавите новини.

# 538
  • София
Жабче,добре дошли отново ,този път с двете принцеси! HugРадвам се,че сте у дома!Вече всичко е зад гърба ви и предстоят само хубави неща!
За качването не се притеснявай- ще наваксат.Жоро и той беше на системи и свали за 3 дни 500гр. и го изписаха с доста по-ниско тегло от рожденното,но бързо се зае човека и навакса яко.

# 539
Жабче, добре сте си дошли в къщи.  Hug  Сега само се гушкайте, и всичко ще бъде наред  Hug
Фивърче, браво за хубавите резултати. Hug
Аз днес бях на запис, бебка е добре, остава и във Варна всичко да е наред с прегледа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт