С шкембе си е най-добре 6

• 37 099
  • 680
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Добре дошла малка Мария !  newsm51

Рони, честито щастие   bouquet
Да расте здрава и щастлива, сбъднатата ви мечта   bouquet

Жабче, страхотни красавици имаш  4470 4470

# 571
Леле, толкова де развълнувах за Рони, че направо сърцето ми щеше да изскочи, чак коремът ме заболя! С нея сме с една седмица разлика в термина и по определени причини с нея и Жабчето сме особено свързани!!! Много се радвам, мила Рони, толкова си ми близка и толкова те харесвам! Желая ти малката Мария да е най-доброто, здраво и щастливо дете на света!

Ох, и моето секцио наближава и вече започвам да се спичам яко! Аз не съм страхлива, лежала съм като дете доста по болници, оперирана съм. Обаче ме е страх от появата на човечето, от това, дали ще е напълно здраво, дали ще е достатъчно доносено и едро! Но трябва да мине и това, няма начин. Май ще съм с епидурална и спинална упойка, тоест - в съзнание. Дано да издържа на емоцията.

# 572
Жабче,това са най хубавите близначки които съм виждала Heart Eyes
Асе Hugние ще сме с теб духом мила

# 573
  • на дъното
Ех как само се зарадвах за Рони.
Рони Честито розово вързобче да ти е жива и здрава малката Мария и много да ви радва HugДо колкото памета не ме лъже твоето мамче трябва да е щастлива баба на тази дата както и ние с Дени Wink

Жабче големи кукли си имаш много са сладки да ги нацелуваш   love001

5ja Честито желая ти много лека бременност  bouquet
asja  стискам палци да мине всичко като по учебник и после бързо възстановяване.Не се притеснявай всичко ще е наред  Hug

# 574
Жабче,страхотни малки жабчета Heart Eyes

Асе,всичко ще бъде наред. Hug

# 575
Жабче, като кукли са  Heart Eyes .

# 576
Страхотна новина.  newsm44
Честито мила Рони! Hug Нека малката Мария расте весело, щастливо и много здраво дете. На мама бързо възстановяване.
5ja ,честито желая ти много лека бременност!  bouquet
На Жабчето и малките жабчета добре се завърнали в къщи.   bouquet  bouquet  bouquetЕто тази снимка ми е много симпатична: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11511271
Притенце, браво за хубавите новини. Hug
Асе, ние сме с теб миличка,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 577
 newsm44  Рони, честита да е дъщеричката ти! Много да сте здрави всичките и много, много щастливи!

Жабче, страхотни мънички жабчета! И аз се питах коя е Яна, и коя Йоана! Hug

# 578
Жабче,малките красавици са страхотни Heart Eyes

# 579
Честито на МАМА РОНИ, пожелавам и бебе Мария да и носи само радости в живота и да бъде най здравото и умно дете. Hug
5j честита и лека бременност.  bouquet
Прити , много се радвам че всичко е Ок.Само така да е до края. Hug
Ася , мила още малко и ти ще гушнеш своя мъж.Мой съвет ако можеш (психически) по добре да си в съзнание.Аз бях с спинална и ме приспаха с диазепам и толкова съжалявам че не можеш да си представиш.Аз понеже не можах да си представя че ще ме режат и ще съм будна и исках да ме приспят.Обаче освен че 7 дни не видях бебето изведнъж ми казват ето това е твоето бебе и някакси странно се чувствах защото съм я родила преди 7 дни и не съм я видяла нито веднъж нито как я вадят нито след това.Много ми е кофти и адски много съжалявам, защото в последствие се оказа че милата имаше проблеми с дробчетата и беше на системи а аз не можах дори да я докосна. Sad
Жабчееее, да ти изям жабчетата. Heart Eyes Толкова са сладки , направо се разчувствах... Hug Да са ти живи и здрави. Hug

# 580
  • Някъде там...
Асенце, съвсем нормални притеснения имаш. И аз постоянно за това си мислех. Добре, че ми изместиха секциото с 5 дни напред та да не се побъркам окончателно.  Crazy
Иначе докато да легнеш на операционната маса и малкият мъж вече ще е изплакал, много бързо ги вадят. Аз успях само да видя дупето и крачетата на Яна и да я чуя как изплака, а после само чух Йоана. Показаха ми ги увити само да си ги видя и после ги гледах 10 дни отстрани в интензивното без да мога да ги докосна даже.  Tired Както е казала и Лейдибеби усещането е много странно. Досега бебето ти е било в корема, шавало е, изградила си си една абстрактна представа за него и изведнъж следва един бърз преход - мърдащият корем се превръща в бебе. На мен ми бяха нужни няколко дни да свикна с мисълта, че това са моите бебета.  Embarassed А как ми липсваше шкембето в първите дни... може би и заради проблемите в болницата, просто ми се искаше да си ги напъхам обратно там и всичко да е наред, а не да умирам от притеснения и да ги гледам набодени и на системи. Още са им сини ръчичките и крачетата от абокатите.
Ще видиш, че всичко ще е наред! Гушки!  Hug

# 581
Рони, честита да ти е малката МАРИЯ, да расте жива и здрава и само да ви радва
Жабче, големи сладурки си имате пу-пу
Ася всичко ще бъде наред миличка,  Hug Hug Hug
Прити докрая все хубави новини да ни носиш след всеки преглед, а накрая най-хубавата
5jа честито и лека бременност с много щастлив финал ти пожелавам

# 582
  • Варна
Жабче малките бандитки са прекрасни мили красавици  Heart Eyes. Влюбих се в близначките, да са живи и здрави  Heart Eyes

# 583
Честита сбъдната мечта Рони!Много здраве и късмет пожелавам на малката Мария!
Жабче,наистина са много сладки красавиците ти!
На всички останали-продължавам да стискам палци и да вярвам,че добрата новина ще дойде!

# 584
Жабче,добре сте си дошли в къщи.
За това съм си мечтала винаги  http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=362505&pid=11511257  Heart Eyes, разкошни са,да са ви живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт