С шкембе си е най-добре 6

• 37 097
  • 680
  •   1
Отговори
# 585
Ееееееейййййй! Докато мигна и хоп - пак пропуснах момента.
Рони, честита ти щерка Мария. Да е винаги здрава и усмихната и да ви радва много с пакости големи!
Жабче, малките жабки са наистина големи красавици. Чудни са - ПУ, ПУ, ПУ!
Асенце, стискам палци. Не остана. Запази спокойствие и знай, че ние всички сме с теб.
И аз съм решила един ден (живот и здраве) със секцио да раждам и епидурална упойка.

# 586
Жабче ти имаш най-красивите принцески.Големи сладурки......... Hug Heart Eyes

Асе не остана миличка,ние сме с теб и ще стискаме силно палци Hug

Тъжна мама така се зарадвах  като прочетох името ти в онзи прекрасен списък

# 587
  • Варна
Добре дошли на малките сладки жабки!

Добре дошла и на малката Мими!

# 588
  • Бургас
Рони, честита ти прекрасна дъщеря с най-красивото име - Мария !!!
Нека животът и бъде приказка  Hug

Асе, срещата с твоят Малък принц наближва   Heart Eyes Сигурна съм, че всичко ще бъде прекрасно!

# 589
Здравейте момичета и аз се пресеидинявам към вас днес видях EFP

# 590
Silvia_ честити ти EFPи на финала едно сладко бебче

# 591
  • Варна
Честито! Нека е лека и успешна и ти донесе едно сбъднато щастие!   bouquet

# 592
  • на дъното
Silvia_   bouquetЧестито леко  preggo

# 593
Рони, миличка - ЧЕСТИТО ТИ СЛЪНЧИЦЕ  bouquet  bouquet  bouquet!!!
Да сте живи и здрави и много, много щастливи!Разплакахте ме с твоята принцеса, да знаеш Hug.

Жабче, страхотни сте Hug.

Адашке, стискам ти палци Peace.

Честито на новата бремелинка, лека и  успешна бременност Peace.

# 594
Малките жабчета са страхотни! И с коса!!! А на последната снимка как гледа едното жабче към играчката, пък другата сладкишка спи.

Силве, прекрасни новини! Пожелавам ти 9 месеца спокойствие.

Асе, моето секцио беше със спинална упойка. Мисля, че анестезиологът или някоя сестра ти говорят да те разсейват. Бебето го вадят много бързо, шевът повече време отнема след това, ама като си чуеш малкото врякащо коте и всичко ти се губи после. Аз много плаках - от радост и от облекчение - то по-скоро хлипане беше - ама се възпрях сама, викам си - подскача ми сигурно корема (нали не се усеща, пък и не можех да се надигна да проверя), крив ще ми направят шева Mr. Green. Скоро ще се гушкате, малко остана.

# 595
РОНИ, ЧЕСТИТО   bouquet  МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ С ВАШЕТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ МАРИЯ  Hug
Жабче, малките кукли са страхотни.
Аз вчера бях във Варна. Бебка е добре, с една седмица по напред беше сега. Но доктора изобщо не се впечатли от моите проблеми. И той ми каза, че съм си внушавала че имам контракции  ooooh! Даже ми каза да спра лекарствата. И като капак ме вика чак след Гергиовден, а секциото ще бъдело 10 дни преди термина. Опитах да му обясня, че искаме по-рано предвид на предходното раждане. Но той явно не беше в настроение. Вече ми писна.
Но така или иначе аз след две седмици пак смятам да отида на преглед и пак ще говорим. В краен случай ще искам да ме приеме поне по-рано и там да ме наблюдават, щом не иска секциото по рано. Ами това е от мен. Лягам си, че имам много болки днес.
 Hug ви всички.
Асе, стискам ти палци, всичко ще е наред  Praynig

# 596
 Нещо ми е станало newsm78 сигурно още ме тресат кърмаческите хормони...  вчера си поревах за Рони и Мария, а днес- като гледах тия малки сладки жабчета... Жабче, страхотни са! Да са ти живи и здрави! Май и аз не съм ти честитила... голяма съм патка... обаче толкова се радвам на двете ти принцески! Честита ти сбъдната мечта!

# 597
Силвия, чудесна новина !Пожелавам ти лека бременност и на финала едно здраво бебе!

# 598
 GrinningСилве и от мен честито.
Лека бременност и живо и здраво бебче на финала

# 599
  • София
Нещо ми е станало newsm78 сигурно още ме тресат кърмаческите хормони...  вчера си поревах за Рони и Мария, а днес- като гледах тия малки сладки жабчета... Жабче, страхотни са! Да са ти живи и здрави! Май и аз не съм ти честитила... голяма съм патка... обаче толкова се радвам на двете ти принцески! Честита ти сбъдната мечта!
Май, май и аз така Embarassed Жабче, честита радост! Да са живи и здрави!
Вчера излезнах на паркинга и обикалям между колите, а сълзите ми текат от радост...колежката после ме гледаше неразбираемо.

Силвия, много се радвам за теб! Hug Пожелавам ти един ден пак да се изпълни с щастие майчиното ти сърце. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт