С шкембе си е най-добре 6

• 37 096
  • 680
  •   1
Отговори
# 600
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Здравейте момичета и аз се пресеидинявам към вас днес видях EFP
Божееееееее!Честито...много се радвам...след няколко месеца се надявам и аз така!Да си жива ,здраваи мнооооооооооооого щастлива на финала! Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 601
Силвеееееее, честита ти  новинка! Как се радвам самооооо!
Май - май започнахме да се умножаваме и това много ме радва.
Zolla , аз само дебна и чакам новинки и от теб. Вобще не съм те забравила. Имате ли вече зелена светлина?
Оффффф, нещо си збравих мисълта... Като се сетя ще пиша.

# 602
Момичета,искам да ви поздравя!Всички вас,които сте загубили най-свидното,но имате силата да се изправите и да продължите да търсите щастието!Милички,щастието е навсякъде около нас,просто трябва да се огледаме...и да го видим!Когато го потърсим -ще го намерим...Когато повярваме в него,то ще дойде при нас,в нашите коремчета,а след това и в прегръдките ни...Рано или късно щестието ще кацне на рамото ни-колкото по-рано го потърсим ,то по-рано ще дойде при нас!!!
Тази песен ме зареди с много положителни чувства и ме накара да се замисля за щастието,да се замисля,колко близо е до мен ,а аз дори не го търся...И то в много труден за мен ден,в който за пореден път не ми се ставаше от леглото,когато не ми се живееше...Но с тази песен осъзнах,че щастието си е тук около нас и ,че от нас зависи дали ще го забележим...
Поздравявам ви с тази песен и се надявам и вас да ви зареди положително
http://vbox7.com/play:101fe6a4
Прегръщам ви силно,силни момичета!!!А вие прегърнете любимият си човек и позволете щастието да ви завладее...

# 603
Честито на мамите видели  EFP ,това е толкова прекрасно,желая ви цялото щастие на финала!
Дано някой ден и аз успея и дано тогава финала да е щастлив! Praynig

# 604
честито Силве ,много се радвам за теб мила ,лека и безпроблемна бременност ти пожелавам с едно здраво и красиво бебече на финала.Золла и ти много скоро ще ги видиш двете черти мила ,по скоро от колкото предполагаш,Тъжна мама как си мила , Hug Hug Hugви момичетча,МАРМОРАНЧЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ МАЛКО ОСТАНА,ЖАБЧЕ МОМИТЕ СА ПРЕКРАСНИ,РОНИ ЧЕСТИТАТИ ЩЕРКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА .

# 605
Сетих сеееееееее. smile3538 smile3538
Марморанче, моля те дръж фронта още малко. Стискам палци всичко да е наред. Моля те уведомявай ни как си, защото не знам за другите, но аз много се притеснявам.
Аз съм добре. Продължавам да работя много и да си чакам датата на следващия преглед - на 24-ти. Нямам никакви признаци на бременност - не ми се гади, не ми се спи постоянно и това леко ме притеснява, а мъжо твърди, че съм луда и вместо да се радвам аз  #Crazy

# 606
тъжна мама прав е мъжо ти,не се притеснявай.Ще видиш,че всичко ще е ОК Hug Heart Eyes

Марморанче,как си миличка?

Силве,честито,пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и на финала с вързопче Hug

Асе стискам палци,не спирам да те мисля

# 607
Силве, честито! Лека и безпроблемна да е бремеността ти, а накрая едно мъничко ревящо вързопче да изпълни сърцето и душата с много щастие, обич и топлина!

Асето каза между Цветница и Велкиден, значи скоро.... Асе, стискаме палци!  Hug

Жабче, прелестни са малките кукли! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
Тъжна мама Hugще чакаме само хубави новини,а дотогава мисли позитивно.Сигурна съм че всичко ще бъде наред.
А за това  симптомите при мен и трите бременности бяха различни.

# 609
Рони, ЧЕСТИТО! Нека ви е здрава сладката Мария и да ви прави много щастливи!
Видях прекрасната новина още в петък, ама с моите пътувания едва днес успявам да седна и да пиша. Възстановявай се бързичко,  Hug Hug и на двете ви.

Силвия, лека и безпроблемна да е бременността ти. А страховете, които неминуемо ще се появят, ги борим тук заедно.  Hug

MARMORANA, Ася, стискам ви палци. Малко остана до финала.  Hug

тъжна мама, специални  Hug за теб!

Жабче, прекрасни са твоите бандитки!  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 11:05 от Bori-Ana

# 610
Честита бременност и тук на нашата Сладурана83
Лека,безпроблемна бременност и на финала здраво сладко бебче Heart Eyes

и се отчитай редовно

# 611
Здравейте момичета  Hug
Извинявайте, че не се похвалих по-рано. Беше ме страх, че ако го изрека на глас и ще изчезне. Надявам се вече само хубави неща да споделяме, успех на всички и само нагоре в списъка Hug Hug Hug

# 612
  • Варна
Сладурана, имаш моите най-добри пожелания за лека и успешна бременност! Да сте здрави и да се радвате на своето хубаво здраво бебе наесен!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 613
Бравоооооо,все така да се увеличава списъчето
sladurana_83  Hug Hug Hug

# 614
Sladurana_83,желая ти лека и безпроблемна бременност

Общи условия

Активация на акаунт