Споделете 95

• 23 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=170792
Ъ, това само аз ли го виждам огромно?

# 721
  • Варна
Не само ти. Кой ще информира?

# 722
Информирах.

Летяща, много се смях с твойта щерка Heart Eyes

# 723
Рики и Повери ги знам, за тях ми е говорил баща ми. Mr. Green

Много хубави картофи сготвих (не е при мен белачката, Имелда Crazy).
Може би не съм толкова нескопосана готвачка . Вече 3ти път готвя тази седмица.
Един след друг. Трябва да ми дадат грамота. О!Шипка ще фалира без моите поръчки Simple Smile

# 724
"Върни се, искам да поговорим" ми е кошмарна фраза.

# 725
  • Варна
На мен- не. Рокс, ти си се осмелявала да тръгваш или подминаваш Laughing, аз си изчаквах слушайки и кимайки, с все разкание и обещания и после...пак така.

# 726
"Върни се, искам да поговорим" ми е кошмарна фраза.

Пораженчески звучи. Би вървяло с развят бял флаг. Или бели гащи, ако няма флаг.

# 727
Обичам бели гащи:) Само на вас ви го споделям, че ще ми отиде реномето.

# 728
  • UK
Свършва ми готиния... Какво се води, че го пише само на немски, някакъв лосион за тяло или нещо такова, абе, онова, дето се мацотя с него след баня. Мирише страхотно на ягодов йогурт и съм нещастна, защото в България го няма, някакъв немски е. Гледах сега в Красива мама че на няколко места е споменавана марката, говорят и за душ гел, което звучи страхотно. Ще трябва да си търся нещо друго вместо него, уаа. Не обичам да свикна с нещо и то да свърши. Simple Smile

# 729
Честито, Гюлфия   bouquet И наздраве!

В кофата си бях изхвърлила телефона, а празната кутия от цигари си я прибрах в чантата. Объркала съм ръцете. Хубаво, че излизайки, на вратата се усетих.  Въобще, понякога се чудя що за заплес съм? Други любими "грешки на ръцете" са ми сипването на кондензираното мляко в сока вместо в кафето, както и слагането на течен сапун на четката за зъби вместо паста. Сега да не си помислите, че това ми е перманентното състояние  Mr. Green Ама от много мисли и механични действия, така се получава понякога.

# 730
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям, че след като три дни не си бяхме показвали носа през входната врата,
тази вечер в девет часа ми хрумна да се поразходим с колата с детето.
Не къде да е, а по един път, който води направо в планината.
Е, заглъзнахме така сериозно, че въпреки стоическите ми еманципирани опити да извадя вектрата,
всъщност я окопах още повече в кал, като едновременно с това коремът й беше кацнал върху буца лед  Tired
Благодарна съм на две момчета от един строителен обект, които излязоха от топлия си фургон, и се опитаха да ми помогнат.
Благодарна съм и на Явор, който, току-що чувам, я докара (с помощта на още двама доброволци). Ама за малко и той да остане там.
Много гаден път  Confused Рядко някой рискувал да се катери натам. Е, аз, що пък не.  Crazy

Мър, готиния лосион.

# 731
Леле Деси,кога оздравяхте,кога се юрнахте баири да изкачвате Joy Ние чак днес излезнахме из квартала и пак я носих на връщане,че се беше ококорила от 7.30 и клюмаше вече.Брат и тЕ тека си прекарва времето, когато сме на излет,Питам,лесно ли ми е?!? Mr. Green

# 732
  • UK
От тая снимка се вижда моя блок. Е, зад дърветата е, ама там е, де. Simple Smile

# 733
  • под дъгата
Мой ред е да съм болна.  

Наздраве, Гюлфия!

# 734
ЗАбравих да се отчета: ключовете съм си хвърляла- в контейнера, долу, пред входа дето е. И аз тъй- обърках ръцете, в тъмното. Добре, че беше пълен до горе, но и разбрах другото предимство на ключодържателя- плюшено животно/освен, че лесно го намирам в чантата/.
Мъчи ме алергия, която няма да споделям с вас.

Общи условия

Активация на акаунт