www.promod.fr- 29 - Новата колекция!!!

• 22 742
  • 357
  •   1
Отговори
# 270
Не съм я взимала, но много добре изглежда според мен!

# 271
  • Варна
Теди, роклята е почти същата като оная моята, дето я нося с цикламената риза. Според мен е супер.

# 272
аз се чудех дали размера ще е добре Laughing че с моите клечки вместо крака, да не съм като с балон Laughing

# 273
  • Варна
аз се чудех дали размера ще е добре Laughing че с моите клечки вместо крака, да не съм като с балон Laughing
Стига бре жена...клечки. Точно на клечки хубаво седи  Simple Smile
Има гледам вързанки горе над талията така че мисля и като номер ще е добре

# 274
Oх, тази рокля е в уиш-листата ми, дано ме дочака до др. седмица  Praynig Според мен е страхотна!

Днес получих три неща, ще докладвам довечера, след обстойно разглеждане и мерене  Wink

# 275
Тази рокля и аз мисля, че е точно за клечки. Мен например ще ме прави дебела.

# 276
И на мен много ми харесва тази рокля, и също мисля, че е за слаби момичета, със слаби крака Simple Smile. Но за себе си лично имам друго притеснение, иначе бих я взела, защото ми предстоят разни събития, на които мога да бъда с нея. Значи аз имам много малък бюст и точно този модел, с тая свивка към бюста може да не се окаже много сполучлива, ако роклята ми е широка. Не съм взимала досега рокли на Промод, особено пък в такъв вариант, и не мога да се реша. Ако някоя от вас има същата грижа с бюста и е взимала рокли, моля да сподели.

# 277
  • Варна
Lora, и аз съм като теб, не мога да се похваля с голям бюст.
Имам от миналата година от промод рокля, коприна, преливащ цвят от бежово към кафяво, беше с коланче на ханша, доста свободен модел, като за бременни  Laughing, аз дори взех 36-ти номер а по принцип взимам 34...може да се сещате за коя говоря. Колана го качих тончо горе под бюста и стои перфектно....дори според мен изглжеждам малко по-надарена  Mr. Green Миналата година бях си взела една рокличка балон, отгоре имаше пришито едно като жилетка, тя пък ми беше даже малка в бюста  Shocked Имам една от по коледа, с едни презрамки с пайети....хем деколтето е гръцко....страхотна дрешка, заспа ми перфектно. Сега си взех една лилава рокля, на която деколтето е доста голямо, но пак стои хубаво, не се отваря и само чакам да се постопли да я поднося

# 278
Lora, и аз съм като теб, не мога да се похваля с голям бюст.
Имам от миналата година от промод рокля, коприна, преливащ цвят от бежово към кафяво, беше с коланче на ханша, доста свободен модел, като за бременни  Laughing, аз дори взех 36-ти номер а по принцип взимам 34...може да се сещате за коя говоря. Колана го качих тончо горе под бюста и стои перфектно....дори според мен изглжеждам малко по-надарена  Mr. Green Миналата година бях си взела една рокличка балон, отгоре имаше пришито едно като жилетка, тя пък ми беше даже малка в бюста  Shocked Имам една от по коледа, с едни презрамки с пайети....хем деколтето е гръцко....страхотна дрешка, заспа ми перфектно. Сега си взех една лилава рокля, на която деколтето е доста голямо, но пак стои хубаво, не се отваря и само чакам да се постопли да я поднося
Мерси, тъкмо на теб се надявах да се отзовеш Wink, що така не знам, ама ей на, познах Laughing. Ами ще се замисля. Аз сега големи надежди възлагам на МОЛ-а в Пловдив, макар че знам кои марки ще са там. Затова се ослушвам, но така  или иначе рокля трябва да взимам някава, защото съм на бал на моите ученици. Аз по принцип ето тази съм си харесала:
http://www.promod.fr/robes/robe-fifties-a-pois-imprime-violet-R6200028371.html
Макар че нещо дълго ми се ще да е. Но ще видим пак де.

# 279
  • Варна
Моля моля,   bouquet пък и аз нали очите ми са все на роклите  Heart Eyes
До колкото разбирам и ти се дребосък, така че си мисля, че е по-добре нещо късичко. Аз примерно се губя в дълга пола или рокля...иначе хубаво стои, но нещо не мога да се възприема. Най се харесвам с рокля до коляното. А тази рокля на точките....мммм, само да  я намалят малко и я отнасям  Mr. Green

# 280
Моля моля,   bouquet пък и аз нали очите ми са все на роклите  Heart Eyes
До колкото разбирам и ти се дребосък, така че си мисля, че е по-добре нещо късичко. Аз примерно се губя в дълга пола или рокля...иначе хубаво стои, но нещо не мога да се възприема. Най се харесвам с рокля до коляното. А тази рокля на точките....мммм, само да  я намалят малко и я отнасям  Mr. Green
Hug PeaceДа, съгласна съм с теб, абсолютно като теб съм-умирам за рокли и най се харесвам с дължина до коляното и късо също Wink. Но що така ме влече към нещо дълго и феерично, специлано за този случай, не знам. Но сигурно няма да е. Ще съм с нещо като тези 2 коментирани рокли. Но аз си мисля, че тази лилавата преди разпродажбите няма да я намалят Thinking, а и тогава нали знаеш какво става-бой за дрехи и как мистериозно изчезват нашите номера, а? #Crazy Close Та аз, ако нищо не си харесам по магазините в Пловдив, сигурно ще си затворя очите за тази цена ooooh! и ще взема роклята, но айде да видим още 1 месец какво ще излезе.

# 281
  • Варна
Роклята на точките е 80 лв. Преди няколко дена ходих в модена...рокличка, обикновена, нищо общо с тази красота 99лв.  Rolling Eyes Така, че мисля, че цената не е висока дори и сега, без намаление. За коледа роклята която си взех беше на редовна цена, пак там някъде към 70-80лв, после я намалиха на 20Е, но вече нямаше номера. Така, че действай докато е време  Laughing

# 282
Имам я - аз със си пухкава - и мойта е 44 размер - седи прекрасно, даже те прави по-кльощав, дължината ми е обаче под колената и лепи много на чорапогащник. Ще чакам да се затопли, че така направо не може да се носи

# 283
Както писах, вчера получих тези -
http://www.promod.fr/promotions/pull-a-manches-tres-courtes-ecru-R6220012021.html 
http://www.promod.fr/chemisiers/chemisier-a-boutons-nacres-corai … -R6260039075.html
и  http://www.promod.fr/produits/pantalon-d-homme-droit-gris-R6230032006STA1.html
Прекрасни са, точно като на снимките, само че панталона едва го закопчавам, макар че е номера, който обикновено си поръчвам  Sad

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 11:50 от Patelina

# 284
Роклята на точките е 80 лв. Преди няколко дена ходих в модена...рокличка, обикновена, нищо общо с тази красота 99лв.  Rolling Eyes Така, че мисля, че цената не е висока дори и сега, без намаление. За коледа роклята която си взех беше на редовна цена, пак там някъде към 70-80лв, после я намалиха на 20Е, но вече нямаше номера. Така, че действай докато е време  Laughing
Да, и аз мисля, че цената е добра, особено за случая с бала. Не съм ходила все още да гледам какво има по магазините, но нищо чудно цените тук да са по-високи от промодските. Но в този момент са ми по -наложащи чанта и обувки за пролетта, ежедневни, така че роклята ще почака малко Simple Smile. Дано да има номера до един месец.

Общи условия

Активация на акаунт