Отговори
# 255
  • Велико Търново
Да, Жана от Ugly. Първо се премести над новата болница, че много и бяха вдигнали наема, а сега вече е на ул.Полтава. В едно помещение е с парти агенция Фиеста.

# 256
  • Велико Търново
polinita давай рецептата за кекса щом е бърз, че напоследък все на сладко ме избива  Crazy Миналата седмица правих един сладкиш Фъч, а пък днес салам торта  Laughing Добре, че зора ми е докато ги направя, после ги яде основно мъжа ми!

# 257
хех...аз пък хич не обичам да готвя...  Whistling
и затова обичам бързи и лесни гозби.
ето рецептата: 2 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. кис. мляко, 1 ч.ч. захар, 1 яйце(може и без), 2/3 ч.ч. олио(или 1/2), 1 с.л. какао, 1 ванилия, 1 равна ч.л. сода. Всичко се омесва и се изсипва в намаслена тавичка. Печеш на 200 градуса. Това е  Peace

аз черпя идеи от ето този сайт: http://bgkulinar.net/id-2111/recepti.html     chef

# 258
  • Велико Търново
Добра вечер Simple Smile Някой знае ли какво е имало тая вечер в европейският център, че беше пълно с коли? newsm78

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 22:32 от 3des

# 259
Добро утро, девойки!

Заповядайте на скромната закуска  Grinning:

За фризьори като заговорихте, да ви питам някой има ли опит с изсветляване на черна коса? Моята от 6-7 г. я боядисвам с безамонячната на Лореал, но ми омръзна този черен цвят - искам нещо кестеняво  Thinking. Моята фризьорка е много добра, но не иска да ме изсветли - щяла да ми се изтощи косата.

# 260
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
*Iman* ти представяш ли си да си повредиш тая разкошна коса, внимавай! Правя е жената като се дърпа  Flutter
Благодаря за закуската, особено плодовете много зареждащо въздействат, поне на мен, дето съм на зелевата супа  smile3518 един вкус има ....ама сега и бульонче ще и пусна , че да се яде поне с мааалко по-вече удоволствие от вкуса.
polinita в сайта -гответе с мен, има и раздел-стъпка по стъпка...ако не си го посещавала,иди поогледай , има страхотни неща, подробно описани и със снимков материал
Хубав ден на всички!

# 261
За косата - аз моята от 2007 почнах да й правя кичури, *Iman*, мога да ти кажа, че косата ми стана като ....слама....или по-точно метла....Суха, накъсана, трудна за сресване....После ти трябват куп маски за коса, балсами, ампули, за да можеш що-годе да възвърнеш свежия й вид. Не че ще се откажа от кичурите  Mr. Green , но вече съм я почнала...

Дидка, мерси за сайта...Ама сега почвам да "готвя" на бавен огън 7 реферата за изпитите ми...  Tired . А как нямам музаааа....

И за да отклоним вниманието от косите и фризьорите - ето послените новини за бърз, евтин начин да се разкрасите: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1276831

# 262
  Добро утро и от нас!  wavey

Полинитка, ще ти дърпам ушите! С тези маникюри и чудесии много ме зариби, ама пусто като съм с 2 леви... Всъщност, аз не ща маникюр и без това сега съм с "подстригани" нокти заради бебси, ами искам педикюр. Хайде сега задачка - кажете къде във ВТ мога да си направя качествен педикюр?  newsm78 Имах си преди време страхотна маникюристка, която я вършеше и тази работа, ама взе, че изчезна.

Маги, жива и здрава да си! С идеята за пръскане в нослето и обръщане по коремче осигурни на Дара спокойно дишане и дълбок сън. А на мен - шепа сополки за спомен.  Mr. Green

iva_neta, добре дошла в отбора!   bouquet

Момичета, благодаря ви за идеите за питката. Днес вадя дебелия тефтер, плюмча молива и почвам приготовленията, че то не останало. Пеперудке, много хубави снимки от празненството! личи си, че добре сте изкарали.

Хубав и усмихнат ден!

# 263
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мертеничке, на 40-ден бебето се представя в църквата, предварително се уточняваш със свещеника за часа когато можеш да идещ до храма, за да е там той и да са поотоплили църквата, четат се молитви за бебето и родилката.
У дома за питката, трябва да  е  сладка по принцип, аз не съм разчупвала над ничия глава питката, имаше вилици понеже имаше и пасти, поканих си най-близките приятелки,кръстницата, майка ми.Предвид хремавото  yu5 време е хубаво гостите само да минат и да си оставят подаръците за бебето и да не се застояват край него, да не го вземат да го гушкат...за да няма пак шепа сополки за нов спомен !

# 264
Здравейте момичета.
Ние кашляме и пак ни сълзи очето Cry.Смениха ни капките и сега ще слагаме допълнително и един мехлем.Взеха ни и секрет от очето за да видят дали няма някаква бактерия.
За кашлицата Здравкова ни изписа Стодал и Калциев глюконат.И ако не се оправи да взема Аугментин или нещо подобно.Но аз мисля да се въздържа от антибиотика и да не го взимам.
Дайте предложения за заглавия на Новата ни тема.

# 265
Eто една идея за заглавие на новата тема:
Баба Марта бързала и във В.Търново и региона -мартеници вързала!

# 266
Поли блока ни е в близост до пазара и се оказа че циганетата разбили мазите за да крадат нафта, инак нищо друго не са вземали.
И аз по-рано ходех при Жана, като от време на време я сменям, уж за по-добро и винаги пак май се връщам при нея. Парти агенцията Фиеста е на нейния мъж. Не знаех че чак там се е изместила.
Нищо не казвате за Прощъпулник-а.

# 267
  • Велико Търново

форцепса на дядо и-за лекар
някакво наказателно право или нещо подобно-за юрист
портфейл-за банкерка
гребени,тенджери,черпаци не съм слагала,абе бедна работа Mr. Green
Избра си форцепса Mr. Green

# 268

форцепса на дядо и-за лекар
някакво наказателно право или нещо подобно-за юрист
портфейл-за банкерка
гребени,тенджери,черпаци не съм слагала,абе бедна работа Mr. Green
Избра си форцепса Mr. Green

Joy Сиска, хич без избор сте оставили детето, бе! То так брои ли се? Laughing
Ние грабнахме пианото, пък аз голям мерак имах да вземе футболната топка  Rolling Eyes. Та и сега всяка вечер ни се изнасят концерти и заспиваме и се събуждаме с песни  Laughing Иначе много неща бях сложила - не си спомням вече..
Диде, браво за диетката  Hug Hug Голяма воля се иска за тая зелева диета  Hug
Вярка, много хубаво заглавие  Hug
Поли, и аз ходех при Жана по-рано, но я смених, защото всеки път трябваше да чакам 2 седмици за час. Все още ли е така? Иначе е много добра.

# 269
  • Велико Търново
Не,бе Весе Mr. Greenимаше и други работи,ама като ги забравих и затова не пиша Crazy
Сетих се някаква микробиология,атлас за пътешественик,ох наистина за друга не се сещам Blush

Общи условия

Активация на акаунт