Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 27-а тема

• 52 875
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts 
Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts
Честито на всички влюбени и на всички ,които обичат и са обичани !

Честито и на всички,които празнуват Трифон Зарезан  ! Wine Glass  Wine Glass  Wine Glass  Wine Glass  Wine Glass  Wine Glass
От мен днес само тези измишльотини за мъжо от бисквити,Бейлис,масло,орехи,кондензирано мляко и квото се сетих   
чинийките ми са заледени,че бързах и ги сложих да стегнат във фризера  Blush  
а това трябваше да  е като скалички,но...  Blush

Отивам да приготвя  вечеря ,че милото   Heart Eyes ме затрупа с подаръци а аз помолих  да не излизаме (че с  тумбалака за никъде не съм ) и искам  да  ни е хубаво и в къщи .
Хубав ден и хубава вечер на всички празнуващи   bouquet !

# 196
Честит празник на всички! Кой каквото празнува  Mr. Green

От мен днес, любимия сладкиш на мъжа ми "Фъч"

питка в кексова форма за повече хрупкава коричка Simple Smile

Другите неща не съм снимала - салата от печени чушки с чесън, зехтин и оцет и телешко в глинен съд. Всичко полято с чаша хубаво червено вино Simple Smile

# 197
Krische, тортата ти е един път, но ще се дуелирам с ¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ за парчето Laughing. Много ме примамва бялото там вътре newsm10.
Dina767, Hug!
Момичета, всички сте сготвили много вкусотийки Peace. Избирам си първо тортата на Krische, после свинското и пидето на пеп-4о, измишльотината на Kafenceto, че като чета съставките и ми изглежда да е страшна вкусотия и питката на еххо Peace.

# 198
лелееее продължават страхотиите вкусотиите, мале мале, навсякъде днес много нежност, топлина и уют и много сърце под всякаква форма Hug Hug Hug

Сладки, солени, тортени и какви ли не..... Ама много е хубаво.....

Само за протокола, бялото е кокосов мус, кафявото шоколадов мус, а блата е от масло, брашно и шоколад. Рецептата е от http://www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=684215#684215 и я сготвих, благодарение на превода на Лабрекс мисля беше....Ееее ако е на друг било, и на него благодаря, ама не знам защо си мисля, че беше неин. Ако някой го търси, ще го дам, защото не помня в коя ента на брой тема от първите на тортената беше Peace

# 199
Крисче! Искам частни уроци от теб и Милена за този борд как се прави  Shocked . Абсурд е да успея да го постигна сама  Laughing .

# 200
По желание на детето бухтички Crazy
За мъжа ми сърцата, за детето животните Laughing

http://images11.snimka.bg/001405395.jpg

# 201

Хубав празник на всички влюбени момичета !

# 202
Krische , много ме интересува блата как си го направила! Наскоро си купих от една Шоколатерия парче сладкиш, който много ми прилича на твоя блат. Беше много, много вкусен Crazy.

# 203
и тук мирише на любов невероятни сте момичета
Крисче сега когато видях прекрасната ти торта с есетих че имам кокосов орех в хладилнака та можех да го използвам
Моята фурна е развалена в момента затова направих отпадъчна трюфел торта по вкусна торта не сме яли обрах овацийте
линк към рецептата http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1357/decadent-chocolate-truffle-torte#

салатка
шницели всичко по 5 на Габи С

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 18:16 от kar4ita

# 204
Честит празник мили момичета и момчета! Желая на всички много любов!
Обичам всички празници, защото създават уют, любов,положителни емоции, топлина и..... подаръци Flutter
Estell - моля те, дай рецептата за твоите бухти и турските банички, много ми харесаха
Dina767 - твоите бухтички също много ми харесаха, може ли рецептата.
Всички сте неотразими,  bouquet толкова много ястия и всички сте дали толкова много любов от себе си. Това е темата, която винаги ме зарежда положително, дори и да загоря някоя манджа от заплесването по нея  Crazy Това е моят подарък, който е за тази тема, почерпете се и вие

# 205
Крисче! Искам частни уроци от теб и Милена за този борд как се прави  Shocked . Абсурд е да успея да го постигна сама  Laughing .
И аз искам уроци и ако може в най -скоро време ,много съм впечетлена.Ние тази вечер сме на вън и за това само едни милинки

# 206
Крисче, то какво толкова има в чужбинско, дето го няма у дома в БГ, че като подарък да го донесеме?  Thinking  Grinning

exxo, много е хубав тоя фъч! Моля те, когато имаш време да напишеш рецептата. Hug

От мен някаква  Laughing риба на грил тиган, картофена салата и такава от зеле и моркови:

# 207
yagodka много е сполучлив Фъч-а наистина. Аз доста време издирвах точно тази рецепта, защото майка ми беше загубила нейната, а исках точно вкуса от детските си години Simple Smile Изпробвах няколко и тъкмо вече се бях отказала да търся открих Рецептата Simple Smile

Заповядай  Hug
Фъч

# 208
Агнешко бутче..3,2кг Grinning
Весел празник на всички Hug
..И наздраве   Wine Glass

ПРЕДИ

СЛЕД

# 209
yagodka само да добавя, че Фъч-а става по-сполучлив когато е по-тънък. Дозата е за форма с диаметър 24 см. Става по-тънък и по-сочен, но заради сърцето го правих в по-малка форма, защото само такава успях да купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт