Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 601
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник мили дами:

# 181
Честит 8-ми Март  bouquet

# 182

Моя нежна любов не изричана.
Моя майчица нежна...
Обичам те!
Във съня си и
В деня си обричам се
да те нося в сърцето си
винаги!
Мисълта ми за теб
ще е бисер,
във сърцето ми скрит
и орисан-
да ме топли до края!

# 183
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! newsm51
И ви пожелавам през цялата година да усещате празника,а не само на този ден Wink
ПолиHug Представям си как сте се чувствали и двечките! Децата ни са още мънички, ще израстат и този предиод на несигурност! Силни прегръдки!  Hug..............

П.П. На Мимата й трябват още 4 зъба, засега няма никакви изгледи, че са тръгнали. Преди 3-4 седмици ми казваше, че я болят зъбите и бъркаше в устата точно където трябва да израстат, но мина и това неразположение. Вашите деца окомплектоваха ли се?
    Hug и от мен.А относно зъбките,Ками когато стана на две й излязоха последните два кътника и то безпроблемно.Съвсем случайно ги видях,докато се боричкахме и тя се смееше.Но на моята приятелка момченцето вадеше четирите кътника когато стана на 2г и 6м,така че при всяко дете е различно.Дано ги изкарате бързо и безпроблемно.
Кузманка,много е кофти така,че сте изтървали тържеството.Ще има и други поводи и ще бъдеш много щастлива и горда с нея.А това за братчето,дето го е казала много ме разсмя. LaughingЯвно трябва да се замислите за братче или сестриче Wink
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!

# 184

Магия тайнствена. Акорд. И... трепет на Вселената.
Адажио и скерцо. Мелодия на утринна соната.
Ритмичност. Докосване на сетива. С дъх творена.
Тя е живот в живота. Дар Божи на земята!
                           Тя е жената!

# 185
  bouquet

Всичко което иска жената го иска и Господ...

... и защото не можел да се грижи за всички непрестанно създал Майката...

Весел празник! Наздраве

# 186
Честит 8-ми март!

Образ на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота.
Сияние. И необхватност. Разгърнати ухания.
Мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта.
Излята същност. Съвършенство и хармония.

# 187
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, мила и красиви дами и майки!!!

Желая ви прекрасно и весело прекарване на празника и много романтични жестове от любимите ви хора не само днес.... Hug!!!

# 188
Честит Осми Март, мили приятелки!

bouquet

# 189
  • София
Честит празник, мили дами !!!
Днес моето малко момче чукна 40 дни, ходихме на църква, а следобед правихме погача.
снимката е линк към албума
За капак Хриси вдигна температура следобед, та няма да пиша  много Sad

# 190
Привет, момичета! След края на деня, но по-добре късно, отколкото изобщо.
Честит да е празникът ни! Да бъдем най-обичаните и обичащи жени и майки!   bouquet

Доничка, Гого е сладур голям, почти на всички снимки спинка, душанката, да го изядеш! Хриси да оздравява бързо!

На дребното сополите изчезнаха (пу-пу), обаче майка му какъв зверски гърлобол и ушобил има, не е за приказване! Хремата е едно на ръка, чувствам се така, все едно слонове са ме газили. Изобщо много съм се разкекила напоследък, демек здравето ми е отишли на кино.

Аз днес правя точно една година с вас. Grinning Неусетно мина, защото ми е изключителнo приятна компанията ви! Много силно ви прегръщам!  Hug

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 23:38 от Марлела

# 191
Добър, ден!

Днес ми е първият работен ден и... Rolling Eyes Немога да се адаптирам все още, то 2 седмици и половина откарах вкъщи и сега ми е кофти. А, и за капак днес ми е толкова световъртежно, повръща ми се направо, много неприятно... Неможах даже да се наям като хората на обяд, оставих си яденето...
Даная е в къщи с баба си, ако знаете колко ми е мъчно, че ще трабва да се разделя с малкото си слънчице, като се сетя си поплаквам... Sad Мисля, си защо все на мен ми се случва... Както и да е...

Марлела , оправяй се миличка  Hug

Доника, какво става с вас? Много хубава е питката за Гоги, ти ли я прави! Чудесна е! Как е Хриси? Тази темп. да не е от зъбки, имате ли още?

Чао, започвам работа! Ще се впиша от къщи довечера... Лек следобед на всички. Hug

# 192
Днес ми е първият работен ден и... Rolling Eyes Немога да се адаптирам все още, то 2 седмици и половина откарах вкъщи и сега ми е кофти. А, и за капак днес ми е толкова световъртежно, повръща ми се направо, много неприятно... Неможах даже да се наям като хората на обяд, оставих си яденето...

Да не би да работите върху желанието на Даная за братче Whistling

# 193

Да не би да работите върху желанието на Даная за братче Whistling

Е, тайна-майна... Ще поживеем и ще видим... Wink

# 194
 Peaceстискам палци  Heart Eyes резултата да е какъвто желаете Hug

Общи условия

Активация на акаунт