~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 307
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
 Валантйн,  колко до болка ми е познато това  Sad Поради тая причина така се шашкам от едно хрипане в нослето, защото ако не го овладеем на време - знаеш какво следва  Confused
Пожелавам ви скоро да оздравеете  Praynig

# 181
Vanyivan,  think positive!!! не се шашкай така бързо. Ще се оправи Бобката (много левент станал тоя Бобо). В това време (ужасно е навън, ама и ние си го просим, щото ей на и днес я водихме преди обед на разходка, па макар и само за около 40 мин.) бебковците лесно настиват.

valantine, дано скоро малката да е здрава!

Е, Мирка, много яка прическа има туй Габче, то не е Жабче, а пънкарче  Laughing

КРИСИ, ти с тез голотии ханъма ли се пишеш?  Laughing Къде ги намери тез камили?

Тодоран - искам отдавна да ти кажа, че синът ти Теди е страхотен!

Хелън, знам, че си фен на Теди още от времето, кагато снимката му беше на аватара ми  Hug

Сега да ви река за моето девойче - Днес я оставих кротко да спи (обичайната й предобедна дрямка около 30 мин). По едно време я чувам да вика от другата стая. Завтичам се аз и що да видя - Марта Дългото чорапче зад вратата, нощното шкафче съборено на земята (как ли не се е затиснала  ooooh!).... с други думи - Марта се е събудила, преобърнала се е върху спалнята (легълцето й е залепено за нея), пропълзяла е до края, ама как е слязла от спалнята  newsm78 и кога е съборила нощното шкафче  newsm78. Важното е, че я намерихме жива и здрава. Ама вече да не смее човек да излезе от стаята. Ей, много е бясно това дете.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 16:41 от Тодоран

# 182
Здравейте.
Еййй,направо много мъчно ми става като чета за все повече болни дечица.
Ние също сме с бронхиолит и на антибиотици и инхалации.
valantine,доколкото разбирам и вие сте на същия хал.  Какво лечение ви е предписано????

# 183
Хелоууууу   bouquet,
Хелън-тамън туй мислех да пиша, ама ми го 'зе от устата (туй малко като вица за урока по химия-дето питали ученика за някакъв елемент от Менделеевата таблица и той казал "Ми, на езика ми е, ама ......." и даскала казал "Изплюй го, че е сярна киселина"...много смешно, нали?  Mr. Green), защото и аз взех такова (същото) стъклено шише на Канпол и по същия начин ми е трудно да сипвам АМто с лъжицата, че е тясно; биберона наистина е много мъничък и се сплесква (аз още предварително го допробих с игла за да разширя самата дупка), но това поне не ме притеснява толкова, защото Самуил не заспива докато яде......тъй че решение за теб-нямам  Peace.
 Много съжалявам за всички болни деца, дано наистина успеете да пресечете положението овреме  Praynig и не се налага среща с АБ или болница.
 КРИСИ, ти ме разби с тая снимка  Flutter.
 Самуил е с лека температура и не знам от какво е, но подозирам, че е защото преди 2 вечери му забелих пишката (много гадно ми стана, аз въобще не очаквах, стана ей така) и прокърви малко, сега е зачервено, при всяка смяна на памперса почиствам с риванол и клечка за уши и ....ме е страх да дърпам пак, а знам че трябва защото пак ще се слепне, обаче ....сърце не ми дава. Ако някой е минал по тоя път-да дава акъли, че....И по тоя повод ли, не знам, ама не се трае вчера и днес, само мрънка, не иска да спи.......реве почти постоянно, иде ми да му зашия устата.
 Айде оревах орталъка-заминавам си. Благодаря ви че ме изслушахте   bouquet

# 184
  • Русе
Момичета, някой има ли координати на ася20 ? Не е влизала във форума от края на декември, а искам да я питам нещо, за което само тя може да ми помогне. Ако някой има мейл, скайп, телефон  Praynig

Сори за офтопик-а

Аз и имам скайпа ма и там не е влизала отдавана  Peace .

# 185
Момичета, някой има ли координати на ася20 ? Не е влизала във форума от края на декември, а искам да я питам нещо, за което само тя може да ми помогне. Ако някой има мейл, скайп, телефон  Praynig

Сори за офтопик-а

Аз и имам скайпа ма и там не е влизала отдавана  Peace .

Ами да, то явно е заета...ок, нищо, ще чакам да се появи.

# 186
честит рожден ден на Марти на Кокетка! newsm59
Много болни дечица. Дано всички да оздравеят бързо!
Lady Cherie, беше питала за норми при наддаване на бебетата? В търсачката на форума напиши СЗО, търси в заглавията на темите, в кърмене и захранване на бебетата. Влез в тема:"СЗО пусна нови таблици за наддаване при бебетата" и виж страница 2. Дано да са ти от полза.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:44 от ansim

# 187
Леле, колко много болнички деца  Confused Хайде, от утре всички с хубави новини, че днес само за болести пишем  Sad

Емма, до колкото имам много бегли спомени, май се маже с гентамицин мястото, освен риванола, обаче, наистина не помня точно, по-добре някой, който е минал през тоя проблем да ти каже по-точно  Peace

П.П. Искренно се надявам, че при нас, моето импровизирно лечение дава резултат. Бобката тая вечер за сега спи много спокойно и не се чува оново зловещо за мен прохъркване, дано таака да изкара цяла нощ  Praynig

# 188
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на всички!!!

Димана вдигна температура вчера и днес и се чудя на какво се дължи. Дано да е от зъбите. Писна ми от доктори и лекарства. В петък бяхме на контролен преглед и мсичко беше добре, а от вчера с температура ooooh!

# 189
Здравейте, отдавна не съм писала! Имахме рожденник/ баткото стана на 8 г. / и се отнесох яко! Слава богу сме здрави всички вече , оздравявайте и вие!!!
Ивка почти ходи, извадих и едни сандалки от кака и , че с буйките още си криви крачетата! И прескача сутрешния сън все по често  , само следобет спи- абе порасна бебето ми!!! И вече се замислям сериозно за отбиване, което ми се струва все по мисия невъзможна  Thinking !

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:06 от veni-b

# 190
  • Русе
Емма според мен трябва малко да дръпнеш,защото  може да е останало от кръвта и да забира или да го дразни.Съвсем лекичко подръпни и ако видиш,че всичко е ОК (не излиза гной или кръв) значи не е там проблема  Peace

# 191
Здравейте!
Много болнички имаме,стискам палци по-бързо да оздравяват всички! И Миленчето просто всеки месец откокто е студено е болна Praynig
Тя вчера и днес е много нервна и вече имам сериозно подозрение,че чакаме зъб! Като и пипнеш венеца се усеща твърдина и драска,а пък го няма на повърхността още! Така ли е преди зъб? newsm78 Та поради което детето ми е супер мрънкаво и направо се уморих много,понеже нямам тренинг с мойто иначе кротко детенце!
Мирке,гласувах за Габка и ако знаеш как съм се смяла с клипчето,дето заспива на бънджито hahaha Joy

# 192
Някой може ли да ми разшифрова тези иначе обновени таблици  на СЗО?
тези персентили и прочие малко сложнички ми идват  Blush
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

КРИСИ,много си убава на снимките,които си качила в сайта Peace и на камилата де... Grinning

П.П.Качих една  таблица за наддаване на ръст и тегло при бебетата в нашия сайт  Peace според която Даниел за месеците си е с 390гр. и с 1см. под "нормата"   Grinning
http://aprilki.multiply.com/journal/item/9/9

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 22:38 от *Сиска*

# 193
Сиска, пробвай чрез търсачката на форума, по-горе съм обяснила.
Я по-добре да пробвам да пусна линкче за таблиците:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95353.msg1678558#msg1678558

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 23:33 от ansim

# 194
Здравейте Simple Smile

Всички болнички да се оправят  Praynig Praynig Praynig

Ние днес размествахме у нас, тъй като нашата коспожичка лапа всички кабели и всичко що се изпречи на пътя и Wink

Днес направо си изкарахме акъла с Васко Sad Докато чистех килима с прахосмукачката, намерих част от шивачка игла и то острата част, някъде около 2см, и нали на шивашките игли дупчицата им е отпред, та по това познахме, че не е от нашите. направо сърцето ми се сви, като си помислих какво можеше да стане. А беше точно на тази част на килима на която Габи си игаре редовмо  ooooh! Незнам от къде е паднала, сигурно е била по някоя дреха  newsm78 Както и да е, слава Богу че я намерих  ooooh! ooooh! ooooh!

Ние сега засядаме с Василии да поръчваме от Ла Редут-а че цял ден го мисля  smile3521

Дюкани вчера направих страхотен борш с бяло пилешко месце по Дюкански, ако искате ще ви дам рецептата, стана божествен, изядох цяла тенжера от него   Embarassed

Янче мерси мила  Hug Hug Hug Щом драска май можем вече да ти честитим първото ви зъбче! Купувай царевицата  newsm47

ПП-Сис и аз я гледах табличката, според нея, Габи е по тежка с едва 100гр и по-дълга с 0,5 см Wink

ПП2-Криси как няма да ви харесаме бе душа, с таз диско коса, можем ли да устоим.Габа беше заслепена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много си готина на камилата а и иначе имаш много симпатично семейство  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт