~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 306
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Мира,много се надявам да е зъбче най-накрая Hug
Някой може ли да ми каже сас да въведа мерките на Миленчето,че опитах и не стана newsm78

# 196
  • Варна

Ние сега засядаме с Василии да поръчваме от Ла Редут-а че цял ден го мисля  smile3521

Мирка., предполагам, че все още има намаления Peace Би ли дала линк към тях, че като вляза в сайта и се обърквам с френския Rolling Eyes  bouquet

# 197
Haliotis и ние още сме много зелени, това ще ни е пръвата поръчка, изтървахме големите намаления. Ако ти е труден френския ползвай това - http://translate.google.com/?hl=en, превежда цялата страничка, като напишеш (копираш) адреса на страничката, която искаш да ти преведе или ако искаш само отделни думи или изречения пак ги копваш. Много е лесно с него Wink Сори че не мога да ти помогна, ама и ние незнаем къде сме още  Embarassed Сега разглеждам тук- http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant.aspx?categoryid=22890572 Дано другите мами дето пазаруват се включат и да пишат  Hug

# 198
Мирка, събуди интереса ми, много обичам любовни истории... Он3и ден 3апочнах да чета турски любовен роман, интересен е. Така де, има 2 до 5 %, които не са посветени пряко на бебчовци  Wink.

Успешна седмица на всички ви   bouquet

# 199
Мире, аз също съм поръчвала от Ларедут, ако мога с нещо да помогна, пишете ми и на лични, и тука също! Mr. Green Hug
Между другото поръчвали ли сте бодитата на Petit bateau? newsm78 Аз съм поръчвала от тях, но не съм много очарована?!? Rolling Eyes

# 200
  • Временно
Мирка,Haliotis големите намаления наситина свършиха вече Но това е сектора с постоянно намалени стоки - les aubaines
Повече информация можете да намерите в Ларедутската тема(особено полезно инфо има в първия пост) в подфорума На пазар,но ако нещо конкретно ви интересува питайте и тук. Peace

# 201
  • Бургас
Добро утро!
Много болни дечица Sad, бързо да оздравявате всички Hug
Емма, Илчо беше на 8-9 месеца като му забелиха пишока оперативно. Правех компреси с риванол и мажех гентамицин. Миналото лято получи пак някакъв проблем от жегите и изпотяването, и отново му предписаха третиране с риванол и мазане с флуцинар.
Според таблицата в сайта Дима излиза с почти 2кг. по-малко от нормата Shocked и 1 см. над нормата за височина Crazy
Момичета, следващите големи намаления в Ларедут са в началото на юли. В момента рядко може  да се открие нещо хубаво на ниска цена или може би аз смятам така, защото сравнявам с цените от намаленията Embarassed Аз скоро ще празнувам своеобразен рожден ден - през март чуквам 2 години пазаруване в Ларедут и започвам трета. За тия две години оттук съм си купила май само 2-3 панталона и то докато бях бременна. Всичките ми дрехи са от сайта Crazy
Искам да се похваля, че на Дима любимата закуска се оказаха овесени ядки със сирене и масло Laughing Е, просто, няма друга закуска, която хапва с такова желание и удоволствие. С ябълка и канела, и с банан също много ги харесва, явно хитът при нас понастоящем ще се окажат овесените ядки. Готови пюрета вече почти не купувам, държа по 3-4 за зор заман, когато не ми хареса кулинарните произведения или излезем на разходка преди да съм сколасала да и сготвя. Страхувах се да въвеждам боб и леща, но подразбрах, че в детската кухня дават и това. Вчера се престраших и и дадох от нашата леща, много и хареса. Възникна друг проблем, обаче, с нейното запознаване с нашите ястия. Заради нея реших да не правя запръжки и мъжете не ми харесват манджите вече Mr. Green Явно ще се наложи да готвя на всеки поотделно Tired

# 202
  • Стара Загора
Аууууу, успях да изчета всичко най-накрая...

Първо, честит празник на всички на патерички, и по-специално на рожденниците  bouquet
При нас празника започна не много добре, но за щастие всичко бързо се оправи и успяхме да попразнуваме. Ето и малко снимков материал...
http://storage3.album.bg/76d/dsc01618_0131a_11418028.jpg
http://storage3.album.bg/129/dsc01635_da8df_11418027.jpg
(май не ми се качиха както трябва снимките  Thinking)

С това променливо време много болнички....всички бързо да оздравяват Praynig Аз вече една седмица се влача с едно гърло, и днес май ще ходя на доктор, за щастие на малката нищо й няма засега.... Проби ни най-накрая и четвъртия зъб и сополите й изчезнаха като с магическа пръчка, а аз се борих с тях сигурно повече от месец без да постигна особен успех Sick
За яслите, миналата седмица подадохме молба в една ясла до нас, и май много ми допадна. Бяхме решили да я записваме в една в центъра, която ни е близо до работа, но там сме  края на списъка и надали ще ни огрее. От друга страна обаче, тази в тази до нас, първо че няма голям наплив от деца (има Айшета, но групите са отделни с отделен вход) и е почти сигурно, а и се оказа има доста повече позитиви...  Ние нали живеем на връх баира, та яслата е почти в гората, огромен двор, зелен, чист въздух (доколкото е възможно, ама нали сме в полите на Аязмото все пак), отделно миналото лято е правен ремонт на сградата, лелките бяха супер любезни, и на всичкото отгоре, нещото което много ми допадна - яслата е нощна, т.е. ако ми се наложи мога да ходя да я вземам към 18-18.30ч. Така че, живот и здраве, септември мисля, че сме там Party

И друго исках да пиша, ама се отнесох, пък и много дълго става

Хубава и успешна седмица пожелавам на всички

# 203
  • Варна
Ха добро утро,

Сиска тази табличка, дето си я пуснала в нашия сайт показва само наддаването до годинката, нали? Например за 10 месеца пише наддаване от раждането 6400. Е, ако Дани е роден 4кг, това прави 10400 на 10 месеца, нали? Да, ама я виж по-надолу в другата табличка - това е тегло за около 12-13-ти месец.  И какво да кажа аз с моята фина принцеска, дето на почти 10м е 8600. Ами нищо.  Laughing  Според мен тези таблички не са последна инстанция, защото не отчитат сума ти неща като тегло при раждане, наследствени особености, хранене, боледуване (ако е имало наскоро).

reiana Да не би да напускате класацията за неозъбили се бебчета?  Hug

всички болнички бебчета да оздравяват бързо и да не тревожат майките си  Hug  Heart Eyes

Емма в крайна сметка откри ли се причината за мистериозната кашлица на Сумо?

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 09:32 от Ясмина

# 204
Ей, какво си правите бе!

Искам да ви споделя впечатленията си от ей този филм Устойчив на огън
Прекрасен е, гледайте го!

И Аси е в отбора на сополивите, пък да видим къде ще го избие!

И при нас времето се развали, тъй че ще кисна днес тука!

# 205
  • Някъде на път....
Мирка, къде ходиш, а?  Hug
Я поръчай малко и за мен от Ла Редут-а, че ми е изчерпан лимита на кредитната карта!  Laughing
И давай веднага рецептата за борша, другата седмица ще мога да го ям!  Rolling Eyes
И... дай отчет де - за колко време колко кг. свали, не се скатавай!  Naughty Ентусиазирай ме малко де....... Heart Eyes

# 206
Здраствуйте ,
 Ясмина - не, не се разбра от какво е мистериозната кашлица на Самуил, въпреки подробните изследвания. Дори съм го записала на апарата как кашля, за да не може никой да ми каже, че си въобразявам или нещо такова, защото кашлицата си продължава. Евентуално се връщаме към варианта със секрета от носа, което не ме удовлетворява, но за момента друго обяснение няма. Благодаря ти, че попита. А пропо-аз не казах нищо последния път като ви видях с малката ти дъщеря, но тя е станала просто прекрасна .
 Имам едно питане - някоя от вас ползва ли омекотител Sano??? Аз все не мога да си харесам омекотител за дрехите (за нас говоря, не за детето) но неговия прах наистина мирише хубаво и ако и омекотителите са толкова миризливи-да взема за нас, но понеже не съм пробвала, а и опаковките им са едни такива...не мога да го помириша в магазина, та ако някоя от вас е ползвала и й харесва-да каже какъв точно е купувала.
 И последно отклонение-не знам дали снощи (или въобще де) сте гледали филма "Джейн Еър"-аз го гледам за втори път и .......искам да кажа, че това е моето време, там искам да живея, въпреки всичката му нецивилизованост, грубост и какво ли още не. Такава любов пожелавам на всички ви (всъщност, дано вече сте я изживели, че иначе....). Сигурно не можете да си ме представите в такава светлина, у повечето от вас съм оставила впечатление за .....леко куха лейка, но ще ви кажа само, че първото (форумското) впечатление лъже!!!!
   ХУБАВ ДЕН от нас със Самуил....

# 207
Добро утро и от мен smile3507
Малката от 6 сутринта се разпява, направо ми разказа играта сега сладко си спинка,а аз дерзая.
При нас няма нищо ново Криската беше малко болна но вече е ОК.
Само да кажа на майчетата от Варна,че за държавната кухня вече имат нови изисквания,може би повечето от вас вече знаят.
Омекотител ползвам за нас и за малката Сано в синята опаковка много  съм доволна свежарски е Simple Smile
Със закьснение да честитя празника на всички и рожденните дни,живи здрави и много щастливи.
Това е от нас приятен ден на всички.

# 208
  • Варна
Емма омекотителя на Сано е просто чудесен, но аз харесвам само тъмносиния. Бях взела такъв преди Невена да се роди, но после не можах да го намеря. Отскоро пак слагам от него.  Peace Отдавна не деля дрехите на Невена от нашите.

Джейн Еър-книгата ми харесва доста повече от филма. Някак си го попретупан ми се видя, но то няма и как да е, освен ако не е сериал.

# 209
Качих малко снимки на момъка в албума, наддаването може да започне.

Омекотител - пляскам Ленор и това е.

Джейн Еър не съм чела, нито гледала, но пък съм влюбена в това време както Емма (кой пък ти каза, че имаме такова вчипитление за теб?) Може би заради ценностите, които все още са били издигнати на пиедестал... Но да не влизам в лирични отклонения

Общи условия

Активация на акаунт