Френска все така празнична тема - 19

• 17 859
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Хай! Сега правих симулация за самолетни билети  за лятото и май...наистина има по-евтини newsm78 отпреди един месец. Не съм сигурна, ама така ми се струва

ПС чумби, (честито на патерици)Всичко най-най -добро!

# 226
честит 8-МИ МАРТ, французойки!
Бъдете живи, здрави и заобиколени от много любов!

# 227
Ехо девойки, честито на - ISAVE, Chumbi Wink

Какво стана с Мелинда? Шомон, ако знаеш и четеш кажи моля Simple Smile

Приятна неделя на всички!

# 228
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ  Hug
Чумби, честит рожден ден на патерици Hug
Аз докато се наканя да си взема билета взеха , че свършиха SadNaughty но ще ви послушам и ще изчакам до април Simple Smile

# 229
Честит 8-ми март с мъъъничко закъснение, момичета!   bouquet
Още съм с осанка на бебе-кит  preggo , но няма да е задълго. Благодаря ви за съпричастността... В петък пак ми съобщиха, че ей-сега ще родя едва ли не  Rolling Eyes , но както виждате... Освен това ми предложиха хомеопатични таблетки да го предизвикам по-бързичко  #Crazy . Аз отказах и ще чакам дребната сама да пожелае среща с мен, но както сте наясно това не може да продължава дълго във Франция.
Я кажете вашите мъже уважават ли празника на жената? Моят нещо се прави на разсеян вече коя година подред, въпреки че аз по традиция няколко дни предварително започвам да му припомням  Whistling Ми той сигурно вече си мисли,че си измислям, те нашите празници край нямат като се почнат с именни дни, религиозни празници, а и март е с повишена концентрация на поводи...  Joy

# 230
Ivka,Chumbi,честит рожден ден със закъснение.Желая ви много здраве и щастие.

На вси4ки останали мам4ета,честит 8 март,пак със закъснение Embarassed.Да сте много усмихнати,красиви и оби4ани.

Аз вчера нямах време да се докопам до компа.Направихме си мини форумска среща в Лил.Беше много приятно.Вечерта ходихме семейно на ресторант,изобщо празника през целия ден беше ш отлична компания.

Мелинда,стискам палци скоро да реши да се покаже малката принцеска.Ще чакаме новинки.

# 231
Ей за малко да изпуснем да честитим 3-тата годинка на "бейби " на чумби(голямата госпожица Миряна)! да ви е  жива и здрава и много щастлива, палава и обичлива! Hug

мелинда, леки последни метри, малката ще реши кога да дойде ! Hug

# 232
Момичета, благодаря ви за поздравленията! Предстои ми да правя още две торти и ако някоя стане като за снимка, ще черпя.

Засега ви поздравявам  за всички останали празници с едно парче, на което вчера заедно с моите две гарджета дръпнахме такива  бурни танци, че едвам успях след това да ги сложа по леглата
А музиката си я бяха избрали те - внимание, не е детска песничка Grinninghttp://www.youtube.com/watch?v=RckftSmrCnE

# 233
Е не, Чумби поздравява МЕН с тази песен. Как попадна на една от моите вечни, култови песни!  Laughing

Да ти е здрава и засмяна порасналата дъщеря, Чумби!   bouquet

# 234
чумби, мерси за поздрава и браво на твоите напреднали музикално хлапета! Hug

Къде се изпокрихте всички девойки? newsm78
Мелинда дали е родила?

# 235
  • пак на Рив Гош
Някои сме тук, ама под прикритие  Whistling - тия дни имам доста работа и вечер се прибирам като заек с миксоматоза  Laughing, та не пиша много-много. На всичкото отгоре една "conasse" много ми лази тия дни по нервите в работата, ама да не ви мърморя така по ранни доби, преди сутрешното кафе  Laughing

Чумби - да ти е жива и здрава малката рибка! Мерси за поздрава Simple Smile.

Имам питане - с какъв документ за самоличност влизате в България? Само с лична карта (бългaрска) нали може?

# 236
Здравейте!
След болестта на Симон и аз реших да се поразболея, за да не му е скучно на детето. Е, вече и двамата сме по-добре.
Сбъдваща, когато бяхме в България, винаги казвах на педито в очите какво мисля за препоръки, рецепти, лекарства и т.н., които тя ни изписваше. Е, за съжаление с френския съм на "вие" и за това тук ми е трудничко. Ето още една много основателна причина да започна да уча езика.
Роца, преди около две години пътувах до Белгия със самолет и единствено представях личната си карта, независимо че и паспорта беше в мен.

# 237
Леле, какво става с тази тема....къде са най-активно пишещите?

Роца, аз влизам с паспорт в Бг, но мисля, че с лична карта няма да има проблеми с новите закони .
Успех с колежката Twisted Evil

# 238
Леле, какво става с тази тема....къде са най-активно пишещите?
Преместиха се в немско.... Joy

Аз надничам за новини от Мелинда...В същност 13 е много хубава дата, че и петък е утре, дано е на късмет.

# 239
Минавам да известя, че още няма нищо за известяване  hahaha
Моят съпруг не харесва идеята за петък 13 и ме помоли, ако може да задържа  Joy На мен пък ми харесва като дата... Да видим.
Благодаря ви за вълнението.  Hug
Наистина темата ни пак опустя. Дайте да направим пак някаква форумска сензация, иначе ще родя в тази тема!  Smile

Общи условия

Активация на акаунт