Френска все така празнична тема - 19

• 17 854
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Ей, Мелинда, мислех, че вече си отплувала, добре че се обаждаш - нали виждаш как всички те мислим! Спокойно, бебка ще си избере датата, която на нея й харесва, да не мислиш че с вас ще се съобразява, свиквайте от сега Laughing
Не беше ли чак на 18-ти термина, къде сте се разбързали! А с името докъде стигна въпроса?

# 241
Chumbi, терминът ми според всички бумаги и изчисления е 10 март, но по неизвестна за мен причина (нека го отдадем на ехографиите) франсетата го смятат за 14 тоест в събота пак ще изкачвам хълма към болницата в Сен Клу  #Crazy
Снощи мъжът ми се появи тоя път с книга за имената...   Shocked В крайна сметка имаме голям напредък. Не смея да се похваля, но ги ограничихме до 6 броя снощи. Остава само да изберем 2 и това е! Харесвам ги всичките, така че спах по-спокойно последната нощ.   smile3524

# 242
Сладури, тука сме бе  Laughing
Мелиндаааааа, нямам и аз вече търпение да родиш, искам многоооо снимки  Mr. Green
Голямо чакане значи, а все едно вчера забременя леле как лети времето  Shocked
Роца, няма проблеми за личната карта, аз само с такава пътувам, другият паспорт не го признавам  Laughing Последният път на летището обаче един убавец ме пита: "Цел на посещението във Франция"  Laughing и аз казвам, че тук живея, а той имате ли карта за пребиваване  Laughing нещо май ме беше харесал  Laughing
Чумби, със огромно закъснение  Hug  bouquet

# 243
Момичета,някой може ли да ми каже адресите на български магазини в Париж,или поне магазини с бг стоки? Трябват ми за утре.

# 244
 Препис от еин друг форум:
"Вече има първия БГ МАГАЗИН на Париж за хранителни стоки и спиртни напитки 
на адрес:  256, rue du Faubourg Saint-Martin, métro Louis Blanc (ligne 7) et Jaurès (ligne 2,5 et 7bis)
работно време от 10h - 21h + неделя от 12h - 19h"

# 245
Мими,много благодаря.  bouquet

# 246
Що бе, и 15 е хубава дата?  Wink
Леко раждане на Мелинда!

# 247
Мелинда, това с разминаването на термините ми е познато, франсетата винаги дават малко по-късен термин.Леко раждане и от мен Hugб

# 248
  • пак на Рив Гош
И аз наминавам за новини от Melinda Simple Smile. Днес не се е разписала...

Мерси за инфото за личната карта. Аз нали не съм се връщала в България от 2005-та (отпреди влизането в ЕС), а паспортът ми е изтекъл от 2006-та та затуй ми е малко притеснено. А ще съм и с Kамбанката, чийто паспорт е редовен, обаче на снимката е на 7 месеца, а сега е на 4г и половина Simple Smile.
Иначе из Европа пътувам с френската си карта и затова досега не се бях замислила как ще вляза в България след месец... най-много пак с нея.  Grinning

# 249
Момичета кокичета, съвсем се загубихме....

Днес мишката на мистик става на 3! Честит Рожден ден , мило дете! Расти здраво, весело, палаво и щастливо!

Мелинда сигурно е родила... Шомонът има инфо, то е ясно, някой от скайп-кореспондентите и нямат ли новини?

Роца, и Яна пътува миналия месец с паспорта, на който е на 11 месеца-една дебелобуза захилена тиква...Не знам дали я познаха, ама проблем не направиха.

Нашия тати днес направи юнаклък неочакван-изведе децата на парк някакъв! Още ги няма.Топлото време прави чудеса Wink

# 250
Оооо, трогната съм Мария  Blush

Мишката е болна. Пълна катастрофа беше днес.
3 години...кога мина това време, по дяволите? Незнам.

# 251
Мистик, да е живо и здраво малкото мистиче!!! И много да радва мама и татко  Hug Времето бързо минава, така е, трябва да се възползваме максимално !!!

И аз минавам да разбера имаме ли бебе или не, но ... ще почакаме още малко с новините...
Шомон, ако ни четеш още, пиши нещо де, не ни дръжте в такова информационно затъмнение, плийз!!!

Роца, какво решихте с индийската сватба, ще взимате ли Камбанката, или ще я оставите на съхранение на бабите в БГ ? С личната карта пъруваш и нямаш грижи;  да потвърдя и азз  Laughing

# 252
Здравейте банда  Grinning,

[bМистик[/b], със закъснение и аз да честитя на малката сладурана. Още се заливам от смях като си спомня онзи клип на гърнето  Laughing. Да ти е жива и здрава и само радост да носи на мама и тате   bouquet

Мелиндаааааа, тука ли сииииииииииииии  Laughing
Тук едно хубаво време, така ми се излиза, ама чакам свекърите на обяд да минат, та ще видим дали ще ме огрее по късно.

Сега четох темата за двойното гражданство, може ли някой да ме просветли какви са условията във Фр. Като прочетох, че за Холандия трябва само да си женена за холандец и завидях Simple Smile, тук май имаше някакви 4-ри години брак и изпит после ?

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 11:21 от jalana

# 253
Момичета, здравейте!
Еха какво слънце е изгряло, пролетта е близо  Heart Eyes
Мистик да расте малката принцеса здрава и щастлива.
Искам да ви попитам нещо, днес купих едни цветя да ги садя на терасата в сандъчета, но понеже ми е за първи път и сега забелязвам, че на опаковката пише - massif, bordures, rocailles, jardinières и на другите massif, fleur à couper. Не мога да разбера дали не са само за градина, ако някой разбира и вече е садил да помогне. Аз ги купих, защото ми харесаха на снимката, ще потърся в нета повече информация, но ако има експерти да споделят каква градинка си правят на балкона ?
Чакаме новини от Мелинда   Hug

# 254
Мистик, бързо оздравяване ви желая! На 3 години рожден ден"рате" все още не е драма. Яна осъзна важността на това събитие на 4, когато за първи път искаше да има парти и торта, но без много пртетенции. За 5-ия от сега правим преговори за поканите, кой ще каним, какъв "дегизмон" ще има ooooh! Joy

жалана, аз не съм с френско граждансвто нито имам намерение да искам такова, та с една дума не съм просветена. Но доколкото знам признават без проблем двойното (поне за сега)...

Мелинда, че е родила е сигурно! Дано всичко е минало наред!

Общи условия

Активация на акаунт