Да има друго дете, дето да се закача на гърда само за ядене? Казвам го като оплакване, защото като се наяде и започне бодърствено-гърчавия период и не ще да лапне млекоцентралата или биберон и да не ми мрънка на главата. Да, гушкам, нося ( в тоя ред на мисли, на дали гръбнакът ми ще се оправи след 6 месеца, то центърът на тежестта и сега е някъде изнесена напред

Опа - редактирам се, че пиша поста вече няколко часа, та през това време успях да го сложа в слинга, че и да заспи и да докара блажена физиономийка.
Да питам, защо ми е докуметн за родствени връзки, като имам акт за брак и там пише какви сме на бебето? Документи за 600-те лв не съм подала още, надявам се да няма срок на валидност.
По повод трето дете - винаги съм искала три и ще се пробваме, щото трудничко ни се получава (и първия и втория път, тоже), ама по-нататък. Пък бременността толкова да ми е досадна и дискомфортна, аааа не ми се говори - ужас просто, ама пусто това е положението.
Сладурчеста - страхотен сладур е! Аз все не мога да хвана усмивка, но с постоянство...

Доника- до женско звучи амбициозно:) Пробвайте от рано, че може да не стане и следващия път, та д аима време за поправителен.