Днес ми е тъжно защото...10

• 32 512
  • 504
  •   1
Отговори
# 450
Днес ми е тъжно, защото наближават празници..., а на мен не ми се празнува без моето малко момченце.
От няколко дни и аз така се чувствам. Наближава Гергьовден и сърцето ми е свито, защото при други обстоятелства това щеше да е един щастлив ден за нашето семейство ,щеше да посрещаме имен ден на нашето малко.......... детенце Жорко,но него вече го няма.Много ми е тъжно и тежко .......... newsm45

# 451
РЕНИ много е тежко мила ,се се питам защо стана така от какво ,боже не намирам отговор ,знам само едно че не трябваше да се случва  Praynigда са добре там където са  защото със сигорност тук само щяха да се мъчат а аз не бих могла да понеса това .да срадам и да плача аз само мога ,но не и дететоми не Няма ден да не плача за нея ,няма. Flowers Rose Flowers Roseза всички наши ангелчета

# 452
Рени  Hugмила Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза нашите ангелчета.На мен вече не ми се празнуват празниците,все ми е едно.Като гледам празната кошарка,и ми идва да изкрещя от болка newsm45 newsm45 newsm45

# 453
Днес трябваше да родя моето момченце CryЗа съжаление аз городих в 26 г.с.............Никога няма да те забравя мое мило ангелче.Как исках днес кака ти да ти се радва и да те гушка..........

# 454
ili_29 Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза твоето ангелче

# 455
Днес ми е мъчно защото, една млада жена , майка на две малки деца си отиде!Вярваше, че ще живее, и се бори до последно!Мъчно ми е за по-малкото и детенце, защото повече никога няма да усети майчината топлина и прегръдка!
 Flowers Rose Flowers Rose За теб мила Дори!

# 456
Скъсахте ми сърцето....................
за теб мила Дори

и за всички мънички ангелчета

# 457
С много тъга отново пиша в тази темичка!Мъчно ми е защото разбрах , че сърчицето на нероденото ми бебче е спряло Sad Бях само в 11седмица, но от загубата доста боли!

# 458
mari_rus - миличка - искрено съжалявам за загубата ти.  Cry Дано скоро пак да почустваш ритничетата в корема си, точно когато ти искаш.  Hug
 Не мога да кажа че те разбирам, защото не съм изпитала усещането, но плача с вас всеки път когато влизам в този подфорум, а това е често. Изпитвам мъка и вина, че съм щастлива с двете си деца, а много мили майки и татковци са с празни сърца  Cry Съжалявам от цялото си сърце мили мои съфорумци, иска ми се да мога поне отчасти да облекча мъката ви поне като Ви изслушам.
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета, отлетели без време на небето.

# 459
  • Варна
Много съжалявам mari_rus  Cry
Бях видяла лентичката в подписа ти и се радвах за теб  Cry
Прегръщам те  Hug

# 460
Много съжалявам mari_rus  Cry
Бях видяла лентичката в подписа ти и се радвах за теб  Cry
Прегръщам те  Hug

Прегръщам те  Hug
Бъди много силна Hug Даная има нужда от теб  Hug

# 461
Съжалявам миличка  Cry
Като прочетох какво ти се е случило и ми стана много гадно.
 Hug Hug  Hug Hug Hug Hug
Незнам какво да напиша...  Cry  Cry  Cry

# 462
Съжалявам мила smile3518

# 463
  • Варна
Ili 29 за твоето ангелче Flowers Rose.
Mari rus съжалявам! Hug

# 464
  • на дъното
за теб малък Гого,мама много те обича
Рени  smile3518 Hug