Днес ми е тъжно защото...10

• 32 517
  • 504
  •   1
Отговори
# 435
мъчно ми е че трябваше да изживеем този кошмар за всички нас които пишем и четем тук ,така щее докато сме живи винаги ще ни боли ,а докато не си родим бебе никога няма да намериме покой,поне аз чуствам така ,колко майки с колички има около мен ,бременни, от ден на ден все повече искам бебе ,но  божа работа дано някой ден всички тук които сме ,да пишем  МОЯТА МЕЧТА СЕ СБЪДНА ,ВСЯКА ЕДНА ДА ИЗЖИВЕЕ ТОВА ЩАСТИЕ . обичайте се и правете бебета Hug

# 436
Днес ми е тъжно заради изказването на една колежка на мъжа ми. Имах  чуството че ще умра когато ги чух "Вашия пробелм че загубихте Аги не е  чак толкова голям поне нямате мойте проблеми  няма места в яслите и градините.  Не ви стигат парите защото  трябва да купувате по 5пакета  памперси и вскакви  биотви проблеми" знаете ли  момичета понякога моите проблеми ми се ще да са че няма места в градината или че не   ми достигат парите. А не да се чуда дали като отида следващия  път на гробищата гроба на детето ми няма да е разрошен  или  дали няма да загубя бебето което чакам.

# 437
"Вашия пробелм че загубихте Аги не е  чак толкова голям поне нямате мойте проблеми  няма места в яслите и градините. 

Божеееееее, това истина ли е Shocked Направо останах безмълвна...

Silvia_,миличка, прегръщам те силно Hug . Всички тук сме преживяли такъв кошмар,че понякога с лека ръка приемаме думите на разни "доброжелатели", но има и моменти,в които нервната ми система не издържа Crossing Arms
Стискам палци за безпроблемна бременност,а на финала живо и здраво бебче.Изпращам ти много положителна енергия Hug

# 438
Днес ми е тъжно заради изказването на една колежка на мъжа ми. Имах  чуството че ще умра когато ги чух "Вашия пробелм че загубихте Аги не е  чак толкова голям поне нямате мойте проблеми  няма места в яслите и градините.  Не ви стигат парите защото  трябва да купувате по 5пакета  памперси и вскакви  биотви проблеми" знаете ли  момичета понякога моите проблеми ми се ще да са че няма места в градината или че не   ми достигат парите. А не да се чуда дали като отида следващия  път на гробищата гроба на детето ми няма да е разрошен  или  дали няма да загубя бебето което чакам.

Тази колежка на мъжа ти ако знае как се моля  Praynig да имам нейните проблеми, защото тези и проблеми имат поне някакво решение, може да е трудно и с много компромиси, но имат. А нашите деца ще се върнат ли някога Cry Cry Cry
Silvia_ Hug Hug Hug

# 439
  • София
Silvia  Hug За съжаление прости хора има навсякъде. Тази жена няма достатъчно капацитет, за да осъзнае дори каква простотия е изрекла. Много съжалявам за загубата ти  Hug и ще се моля да имаш най-леката и прекрасна бременност.

# 440
Ох Silvia тя глупостта ходи по хората и е нелечима.
Бъди смела, пожелавам ти този път безпроблемна бременност.

# 441
Силве,по добре да не познаваме такива хора Hug

# 442
  • Варна
Silvia за пореден път се убеждавам, че човешката простотия край няма. Как може да и го роди ума да прави такива сравнения #2gunfire.

# 443
Днес ми е тъжно, защото наближават празници..., а на мен не ми се празнува без моето малко момченце...А то с такова желание очакваше всички почивни дни, за да не ходи на градинка...

# 444
веси Hug newsm45стеб

# 445
  • на дъното
Silvia_ да имам проблема на тази твоя колежка.Хора без никакъв разум и сърце. #2gunfire
vesi_k77   smile3518 знам как се чувстваш  Hug силно
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета Обичаме ви

# 446
Силве, аз сега да имам такива проблеми увеличиха ми се разходите още отсега сме уговорили малката да е на градина при майка ми, но това са сладки проблеми остави я тази злобна жена-такава е само такъв човек може да говори глупости

# 447
Днес ми е тъжно, защото наближават празници..., а на мен не ми се празнува без моето малко момченце...А то с такова желание очакваше всички почивни дни, за да не ходи на градинка...

Hug Hug Hug

# 448
vesi_k77   Cry Hug

# 449
Тъжно ми е и ми е бясно,защото все повече хора загиват нелепо по пътищата и ме е яд ,че най-често виновните оцеляват,а умират невинни...Нямам лична причина-днес съобщиха по новините за изгоряла кола,стояща на аварийна лента,в която се блъснал водач,изпреварващ непозволено.От удара се взривява газовата бутилка и загиват четиримата пътници(поредните жертви),между които и дете.........................

Общи условия

Активация на акаунт