Днес ми е тъжно защото...10

• 32 737
  • 504
  •   1
Отговори
# 315
Толинка, Шери,  Hug Hug Hug.
Вашият избор е най-тежкия, който може да направи една майка. Лишили сте най-обичаните си същества от всички земни болки, за да живеете завинаги с болката от загубата на рожбичките си.  Cry Cry Cry

Аз от известно време се будя и заспивам с мисълта за моя бебчо Йоан. Дотук сякаш се държах, насочвайки енергия и мисли в борбата със страховете си. Сега наближава финалът. Хормоните започнаха да се бушуват и ме отнася тъгата.     

# 316
Толинка, Шери, тежък и познат избор . . .  Hug Cry
дано ангелчетата ни са на по-добро място . . . Flowers Rose Flowers Rose

рони Hug Heart Eyes

# 317
  • София
Ронче, Heart Eyes Hug
Йоанче, бъди с мама и я пази. Praynig
 Cry

# 318
Ронче, Heart Eyes Hug
Йоанче, бъди с мама и я пази. Praynig
 Cry
Sad

Рони, май при всички ни се случва така! Няма как да се отскубнем от спомените... Орисия...
Искам да мога да помагна, а знам че няма как.  Sad Просто искам да знаеш, че си те обичам. Гушвам те! Hug

В интерес на истината аз и след раждането на Дари се сещам много често. Защото още по-болезнено съзнавам какво изгубих! Cry

# 319
........... миналата година в края на март видях положителния тест......
бях щастлива но и много изплашена , явно някак съм усещала че нещо отново не е наред.
Сега пак е края на март , идва пролетта , любимия ми сезон , а на мен ми е тъжно и някак самотно....

# 320
Ронка при всичките е така.Просто винаги ще се сещаме. Hug Heart Eyes

Хриска,миличка как да ти помогна................ Cry Hug

# 321
Снощи сънувах ужасен сън, че всичко се повтаря - отивам на фм и ми съобщават лошите новини.
Събудих се ревяща и трепереща . . . беше толкова реално и толкова страшно . . .
 Cry Cry Cry

# 322
  • София
прити,ронка  Hug този път ще е различен! Praynig Heart Eyes

# 323
Ронка Хриси Hug
Прити всичко ще бъде наред-ще видиш Hug·

# 324
˙·٠ pretty٠·˙ наистина този път ще е различно.Вярвай в това миличка Peace
Силно те Hug

# 325
Притенце, това от съня е действителността на страховете ни. Едва ли е имало ден, в който да не преговориш онзи преглед и диагнозата.  Cry Hug
Хрисе, така ми се ще пролетта да се завърне скоро при теб и да бъде целогодишния ти щастлив сезон.  Hug Hug Hug

Благодаря ви за гушкането, момичета. Знам, че няма да си забравя първото детенце. Явно отпускането на мисълта ми поотпуши малко хормонките, които се чудех защо не ме тресат като хората. Бременна без тресящи я хормони е някакво голямо противоречие.
 Hug Hug Hug

# 326
рони , ˙·٠ pretty٠·˙, Hriska- ,  tolinka , Шери  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 327
  • София
Днес почина майката на убитите от баща им деца в Осиково - Биляна.

Дано почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 328
  • Варна
Да почива в мир   Flowers Rose Flowers Rose

Сега вече е при дечицата си.
Поне няма да живее с болката и ужаса от случилото се  Sad

# 329
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseНека почва в мир,тя и невинните малки душички Praynig

Общи условия

Активация на акаунт