Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 724
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да са й живи и здрави на кумата ти прекрасните бебоци!  Hug

# 121
Ей това си е новина Simple Smile

smile3525 baloni Да са й живи и здравички и много да я радват!!!

Муци, я смени заглавието на темата, св. Валентин мина  Naughty

# 122
  • София
Писанке,
еха браво на кумата ти. Да са й живи и здрави и много да рават мама и тати. А малката Софи ще си има 3 нови приятелчета, какво по-хубаво от това.
Нашата кума пък още не е бременна  Sad. Вече почва 4-та година май откак правят опити и никакъв резултат още. Тези дни трябва да се видим и всеки път ми е много мъчно за тях. а са правили изследвания и уж всичко им е наред. Е да, ама 4 години явно не всичко е наред. А са толкова готини хора

# 123
  • София
Нашата кума пък още не е бременна  Sad. Вече почва 4-та година май откак правят опити и никакъв резултат още. Тези дни трябва да се видим и всеки път ми е много мъчно за тях. а са правили изследвания и уж всичко им е наред. Е да, ама 4 години явно не всичко е наред. А са толкова готини хора

Понякога е на психическа основа.

# 124
sofy и нашите кумове бяха така 3 г опити и накрая тризнаци  Hug
Да се надяваме че и при тях ще се получат нещата Peace

# 125
  • София
Писанке, страхотна новина! Да са живи и здрави
бебоците за радост на мама и тате! Бързо възстановяване на кумата!!!! 
bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:12 от Муци

# 126
  • София
Писанке как може да забравиш такава хубава новина. Да са й живи и здрави бебоците.   bouquet

# 127
Здравейте мами
Мама Писана леле каква хубава новина  Flowers Rose да са им живи и здрави  и много да ги радват. Hug
sofy вашите кумове трябва да вярват, че накрая ще стане, аз също съм чувала от лекари, че се получава така на психична основа, просто трябва да се успокоят и нещата ще се наредят. А ако не е неудобно да питам пробвали ли са инвитро, сега нали приеха да отпускат пари за три опита вместо досегашния един?  Blush
А как са болничките мами и дечица, оздравявате ли вече?

Аз преди малко се връщам от ФМ и да ви се похваля- ще си имаме момиченце, всичко ни е наред само сме малко срамежливи  newsm35

# 128
Писанке, браво на кумата ти  bouquet
Аз да ви питам нещо вчера Ники дигна 38.2  Sad а нито е хремава нито кашля и зъбче нямаме JP-то вика и ако днес продължи да я водя днес дигнахме 37.5 някой да му се е случвало защото си нямам и на идея за причината Thinking

Аз преди малко се връщам от ФМ и да ви се похваля- ще си имаме момиченце, всичко ни е наред само сме малко срамежливи  newsm35
  bouquet-браво

# 129
  • София
Пепче, браво!
Именце мислите ил вече?!  Heart Eyes Че
на срещичката се опитахме да изтвориме едно име за
бъдещата щерка на Олчето, ма май само я объркахме, милата?! Mr. Green

Ками, Зайка съвсем наскоро каза за същото нещо.
Само температура и нищо повече.... newsm78

# 130
  • София
Пепче, браво!
Именце мислите ил вече?!  Heart Eyes Че
на срещичката се опитахме да изтвориме едно име за
бъдещата щерка на Олчето, ма май само я объркахме, милата?! Mr. Green

Не сте, душата, аз на тая тема съм си объркана достатъчно, откакто ми казаха, че ще е момиче, че си мислех, че пак ще е мъж... Blush

Писанке, живи и здрави тройната радост на кумата ти, еее, това е джакпот...  Flutter
Снеси повече инфо, ако не е много нахално  Embarassed, къде това, с какви мерки са се родили бебчетата, как е щастливата майка, татито поизтрезнял ли е Mr. Green, все неща от този род? Hug

Пепче, честити розови гащи!  bouquet

Ками, дано да не е нещо сериозно... Praynig

# 131
  • Русе
Писанке, живи и здрави тройната радост на кумата ти, еее, това е джакпот...  Flutter
Снеси повече инфо, ако не е много нахално  Embarassed, къде това, с какви мерки са се родили бебчетата, как е щастливата майка, татито поизтрезнял ли е Mr. Green, все неща от този род? Hug
Честито за бебоците    bouquet и ще чакаме повече инфо  Blush

pepche и на вас честита мома  Hug
Аз въпреки че вече си имам една, искам пак момиченце. Нашата ФМ ще е чак на 9-ти април при д-р Марков. Това беше първия свободен ден, в който можах да се вредя, пък и по мои сметки тогава ще съм в 21-22 гс, та ще ми е идеално тогава. Като си записвах часа, мацката на телефона беше изненадана като и казах, че перфектно ме устройва този ден.
Благодаря отново за съветите на tonkabonka  Hug

pepche разкажи, моля те как мина твоята ФМ, какви са ти впечатленията, може и на ЛС  Hug

А от БХС още не съм ходила да си взема резултатите, сега с тая скарлатина ще си висим вкъщи  Sad , пък и мъжо все не успява да мине да ги вземе той Close

# 132
  • София
Писанке, живи и здрави да са дечицата и мама и тате да си ги гледкат!! Това е страхотно и си е дар Божи!!  Hug

Много хубава вечер, мами, и да оздравяват всички! Понатъпчете се с витамини профилактично!

На мен ми свърши работния ден и изчезвам с мръсна газ  Crazy

Айде приятно!

# 133
  • София
Здравейте, момичета!
Мен никаква ме нямаше тези дни, но ви чета винаги, когато мога.
Новината за трите бебчета е прекрасна, Писанке! Няма бебе, а после - хоп, тринки наведнъж!  Hug И на мъжът ми сестра му не можа да забременее 4-5 години, свекървата се тръшкаше, но не смееше да пита нищо... Обаче бебето си стана и сега зълва ми е в 4 месец бременна и се чувства прекрасно, не е имала никакви от гадните симптоми на ранната бременност.
Пепче, много се радвам, че ще си имаш момиченце - ще допълни отбора на принцесите  Heart Eyes
Мимето, хубаво е, че си записала час! Има много време дотогава, но няма да съжаляваш  Peace
Аз и малката вчера се разходихме и направихме пълна обиколка на езерото, въпреки че беше доста студено. А днес след много мъки се показа и второто долно зъбче!
Другото за хвалене е, че спахме 3 часа следобяда и ми дойде много ободряващо, предполагам и на Катеринка също  Laughing
Хайде бързо оздравяване на всички болни,че март месец идва, а с него и пролетта, та да сложим край на болестите!

# 134
Ей Писанке, новината много ме зарадва. Супер! Да им е честито. И да им е яко дупето.  Mr. Green

И аз съм в отбора на болните. Вчера висока температура, от днес разстройство.  Sick.

Пепче - супер за принцеската, ама сега да не се втурнеш да купуваш розови дрешки. На мен ми бяха казали момче, та изписахме Анжела в синьо и циганите отвън пееха - Сине, сине, и и пожелаваха да стане футболист  Joy Joy Joy.

Ками - мойта Анжела беше така само с висока температура, без хрема, кашлица зъбче или друго. След два дни - разстройство. ..Сега и аз. Явно има и някакъв стомашно чревен грип.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт