Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 181
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Яна, витамините май не са пробиотици. Мисля, че идеята е да се възстанови чревната флора, която се уврежда от АБ.

За киселото мляко споменаха, че се препоръчва, не знам дали казаха нещо друго конкретно, казаха, че трябва да се прецени според антибиотика и дозата. Най-добре питай лекаря, който е изписал антибиотика.

ето http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B … D1%82%D0%B8%D0%BA
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=994

Кая днес много ме изненада и се изпишка в гърнето. Не съм я слагала досега да я уча, един път само без дрешки е сядала. Дне споиска, сложих я, каза пиш-пиш, и се изпишка. Вечерта пак го повтори, и каза даже "готово", ама в гърнето нямаше нищо.  hahaha Смятам, че  е случайност засега.

# 196
  • София
Здравейте!  Hug

Като каза Бубето за случката на Дели, а Марти каза, че иска да го научи да не се дава, искам да ви питам - какво ви е мнението за отвръщане на удар от друго дете. В градината всеки ден се бият. Но аз не давам на моята да удря, когато нея я ударят. Винаги обяснявам, че никой няма право да я удря, и ако някой й посегне, да му хване ръката и да се наведе или дръпне, но да му се скара със строг тон. Същото важи и за обидите, които са не по-малко редки. Та мисля, че да се отговаря с удар на удара не е решение, но пък не и да обърне другата буза.

Хриси, аз съм съгласна за заведението. Значи остава за 8 март 16ч  в заведение.

Ува, как е Виктор?

Аз пък мисля, че на удар най- добре се отговаря с шут.
Действа безотказно - и най- вече много бързо прекратява всякакви идеи за последващ нов опит в същата насока.

ПП
Парите бих върнала веднага, на касата. Или никога. В смисъл, ако не съм обърнала внимание (аз по принцип не броя пари на каса - винаги съм си мислела, че апаратите са по- прави... ама и рядко ми се случва), на подобно отношение - да ме заплашват с полиция, видиш ли, понеже не съм проследила работата на служителя!? - бих й казала да подаде оплакване. И да докаже умисъл и вина. Ако може.  Mr. Green Просто за назидание. А и понеже мразя да излизам пак, като съм се прибрала.

Рокси, май повечето хора тук реагират към отношението на служителката, когато се е обадила - не към опита да поправи грешката, като е ясно, че на нея ще ги удържат.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 00:08 от katiABV

# 197
Прривет,

NR  Hug. Забавно ще е ако сега пак пишеш след мен Laughing
Аз пък съм забелязала, че все след Боряна пиша.

Темата за семейството, която сте подхванали е много обширна и много на дневен ред и при мен. Що така се получава - живееш с един човек 6 години, прекарваш си добре времето с него, а в един момент като се появи детето, нещата май не са така, както си очаквал. Дали не сме направила класическата грешка на брака - "Жената си мисли, че като се оженят, мъжът ще се промени, а пък мъжът си мисли, че жена му няма да се промени!" Mr. Green

А за отвръщането - честно казано като мъжка майка и аз искам детето ми да се научи да се бори (а не както сега толкоз чувствителен да го раздава). За момичетата е по-друго. Уж не искам да изпадам в стереотипи, но те подсъзнателно, а дори и генетично, според разни научни статийки, на които попаднах, си съществуват.

Щях да пиша за английския - Коцето нали е голям фен на Бебе Айнщайн и е научил числата до 5 на английски и имената на някои плодове и животни, но ги казва само докато гледа филмчетата, иначе си бръщолеви на бебе-български. И да ви питам вие откъде теглите епизодчета, защото тези, които имаме наизуст ги знае вече, а на мен са ми втръснали до ... Sick

Хайде да спирам, че уж влязох да дърпам лекции за Държавния изпит, а ей ме де творя по нощите  Crazy

# 198
Rodi se bebe SAMUIL! normalno, bez hapche, s upoika. 3.76/50 cm. Chuva se chak ot dr staia, gardjeto! Oshte ne moga da poviarvam! Obicham vi!

# 199
  • USA
Цвети, ЧЕСТИТО!!!!   bouquet Да е здрав и с късмет малкия Самуил и да се обичат с батко му! Много се радвам за вас!  Grinning

# 200
  • София
ЧЕСТИТО ЦВЕТИ!Много здраве,да слушат децатаbouquet
ДУ
Хайде сега Хриси с Кати се оправдавай,пиши си мнението,щом те питам натисни няколко клавиша.
На момента не ги върнах парите,хич не ми е ни за служителката ни за банката.Чакам да стане 8,3 и ще им спретна един скандал,така ще разтоваря.Ще спестя на моя някой скандал за без нищо,ей така закрепям аз семейните отношения.Моите родители не се караха имах пример,но сега моето семейство не е такова,имаме доста проблеми.Още не сме се били,но и това ще стане. Laughing
Боряна,не знам как си го направила това с прощаването.
Какви количества плодове ядът на ден вашите деца

# 201
  • USA
Чета ви и си мисля колко удивителни са човешките съдби. Кой знае, някой ден може нашите юлчета да разказват как се познават от бебета Simple Smile. С приятелката ми от училище сме родени в една и съща стая. Запознахме се като бяхме на 7 и разбрахме, че имаме един и същ рожден ден. После майките ни се разпознаха, защото и двете имаме рядко срещани имена. Simple Smile

Аз си мисля, че взаимоотношенията между хората минават през различни етапи. Все пак различни хора сме, изживяваме нещата по различен начин, имаме добри и лоши дни, фази, дразнители. Не винаги чуваме нещата по един начин.

Янче, разбирам те за приятелката ти. Ситият на гладния не вярва.

Кристиан не яде много плодове. Дъвче ги и ги плюе, като резачка е. Все се надявам един ден да започне и да ги гълта. Simple Smile Затова му давам пюрета от време на време вместо кремове разни и гледам зеленчуци да пробутвам.

Днес ухапал две деца в яслата.   ooooh! Освен това, понякога бутал децата като иска да им взима играчките, ама децата негов размер, по-големите не ги пипал .  Laughing Дано да му мине тази фаза, хич не искам да става побойник.

# 202
  • Асеновград
Добро утро ,
Цвети , честито.Да ви е жив и здрав малкият Самуил , много да ви радва и да слуша батко си   bouquet!
Самуил е много хубаво име.
Като говорите за карането , аз съм от тези дето не се карат.Не мога , ужасно съм тънкообидна и като се ядосам ми идват много лоши неща да кажа , обаче само наум.Страх ме е , че ако си отворя устата и ги изрека , може да нанеса непоправима обида.Затова като се "скараме" с Гошо аз мълча докато ми мине яда , а после му обяснявам защо му се сърдя.А най-добрата ми приятелка такива неща казва като е ядосана , че може да се изчервиш докато слушаш , а всъщност изобщо не ги мисли.Хора всякакви.
Снощи за пръв път наказахме Тедо.През деня бутнал един стол и го счупил на едно място.Вечерта като седнахме на масата той отново бутна стол , този път друг.Наказахме го да стои сам в коридора за малко , ама той така рева , че ми се късаше сърцето.За пръв път се почудих дали съм права и изпитах вина , че го измъчвам така.Май трябва да почвам да чета книги за възпитанието.
Тедо също не яде плодове , само ябълки и то не всякакви , кисели и твърди предпочита.Лятото му правех кисело мляко с плод за следобедна закуска , но вече си го иска млякото чисто.

# 203
Цвети, честито бебче! Да ти е живо и здраво и много , много да ви радва  Hug Супер новина  bouquet Сега вече на сто процента ти завиждам  Laughing
Дели изпива сок от две, три ябълки. През деня хапва още един плод- ябълка, банан, круша, рядко цитрус.
Това с човешките отношения е така. Сложно нещо са и всяко семейство си има някаква драма.
 А когато човек се влюби става трудно да бъде отговорен и да действа по някакви правила. Трудно е, когато чувствата бушуват в теб да си кажеш стоп.

# 204
  • На края на вселената!
Цвети, ЧЕСТИТО!!! Да е здрав, весел и щастлив! И много да го слушате! Пък след година и той вас  Hug Heart Eyes

И който още не е пил кафе, нека да пие с мен

Бубе, и мен ме е страх да не прерастне в агресия. Все по-често чуваме за деца в училище, които се бият по между си, вадят си ножове, пистолети, учителки бият.

Кати яде ябълки, портокали, круши, банани. Не иска грейпфрут. Гледам да изяде един плод на ден поне, понякога го забравяме.

# 205
  • Бургас
Честито бебче на Цвети. Много да слушка, да расте здрав и щастлив   bouquet

Били, и аз съм наказвала Ивчо, но наказанието му е да стои и да не мърда на дивана. А той каквато е бълха все някъде гледа да скокне и много му тежи.  Joy Ако се наеме да реве сърцето ми се скъсва, но пък като съм казала - няма мърдане. Първия или втория път беше като го наказахме с баща му, и той човека реши че не говоря сериозно и се надупи да слиза от дивана и аз като го видях и му се скарах да стои и да не мърда и то детето го прие буквално и стоя така надупен с висящи крака, много смешно ми стана. Добре че наказанията му траят две три минути.

# 206
Честито бебче Самуил на Цвети, да расте здраво и усмихнато дете.
Да ви кажа честно всеки път, когато прочета в нета или видя по телевизията новина за поредното убийство или нараняване на дете изпадам в ужас как ще расте Денислав и как ще го предпазя аз да не стане жертва или извършител на нещо подобно. С какви аргументи да го убедя, че може да се живее по друг начин.

# 207

Ехоууу!!!Супер новина!Честито Цвети,браво!Да е здрав и силен Самуил!
Каква зима навън,а.Искам днешния ден да мине вече.Много ми е скучно тука и децата се чудят какво да захванат.На обед сме на зъболекър.  Sick Айде ако някой е давал прибиотици освен в кашите и храните да каже.

# 208
  • София,
Цвети честито ВИ бебече и от нас!   ylinfant ДА ВИ е жив и здрав и много щастлив! Само радост да ВИ носи! Честито и на бате Влади!

Яна аз съм давала пробиотици или нещо подобно, - капките БИо гая - те съдържат някакви живи организми, които регулират чревната флора, давам ги често на Вероника, че тя понякога е много запечена, по едно време пък беше доста дълго с  разстройство, а после и като и слагаха АБ -то в  болницата, има и едно сиропче Лактофлор мисля че се казваше.
Днес времето наистина е ужасно, вали и е студено и аз се чудя как да се замъкна с Вероника до поликлиниката да ми отчетат мантуто, Sick следобед пък имам час за пулмолог пак и как ще стана и идея си нямам, трябва да я мъкна с мен по студа.
Иве пиши какво стана в банката?
Хайде да се оправяме и да излизаме и после пак ще пиша!

# 209
Честито момченце на Цвети   bouquetДа вие е жив здрав и много да ви радва.
При нас само дъжд вали и е гадно.
А за агресията и аз бях против да се бие ,но сега ми е жал като го гледам като се върне вечер и реве с три реда сълзи че някой даже и момичета са набили . А той е едричък и ако си позволи да сгъне някое от  тези дето го бият не знам какво ще остане от тях ама не искам да подклаждам агресията която и без това е много в училищатата.
Наколко пъти вече започвам да пиша  за да ви се оплача от моята детегледачка и все се спирам ама днес вече ще се изля да ми олекне а пък на вас ако не ви се чете не четете.
Не мога да излеза на глава с тази жена прави си каквото иска по сто пъти и правя забележка за нещо което не ми харесва ,а тя след мен пак каквото си знае вчера мъжът ми и спретнал едно яко скарване прибрала детето от разходка и му казала "ела леля да ти измие ръчичките че пипа едно улично куче" . #2gunfireНезнам дали не съм дребнава ама тя цял ден гледа серияли от време на време се сеща да си играе със Сашо и играта и се изразява в това да го гони из къщи. Ох спирам щото се набирам.

Общи условия

Активация на акаунт