Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 178
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Кирова, много неприятно  Hug Още колко време има докато тръгне Сашко на ясла?
Голям дерт за тея детегледачки, ни тъй, ни инак Confused.

Честито на Цвети, добре дошъл на малкия Самуил, много здраве, дълъг и успешен житейски път   bouquet

Сега се сещам, че още не съм хвърлила никъде пъпа на Никсъна  ooooh! Жив зян съм....

# 211
И аз не съм хвърлила пъпа на Дени, дори го бях забравила и скоро съвсем случайно го мернах и се присетих.

# 212
  • София
Честито мъниче - бебоче, Цвети!

# 213
  • sf
Честито бебче на Цвети! Да е живо и здраво и много послушно!

И аз не съм хвърлила пъпа на Виктор. Този на Вероника нейния кръстник го занесе в Щатите.

Сложна работа са човешките взаимоотношения, били те брачни или просто на ниво познати.
Сега съм гладна обаче и не мога да мисля  Joy

# 214
  • София
Честито Цвети! Да е здрав и щастлив малкия-голям Самуил и много да се разбират с Влади!  bouquet

Тичах до кухнята и се върнах като снежен човек. В едната посока почти нищо не виждах пред очите си. А мъжа ми точно днес и утре е на път в командировка, да има кого да мисля. Малечко откъде усети, сутринта се беше залепил за него и не го пускаше. Голям рев падна баща му като излезе, след това вися на прозореца и викаше тати пасат бръм, бръм.
Снощи питам Гого какво ще яде за вечеря, а Виктор ми отговаря - кифла.  Laughing

Яна аз съм давала Лактофлор, но той е за над 3 години. Става въпрос за таблетките за смучене с фибри. Миришат на карамел и ванилия и Гого е доволен. Имат и известен имуностимулиращ ефект. За мъничките човечета съм чувала и за Биогай/не съм сигурна така ли се пише/. Не съм го ползвала. Все пак лекар би се произнесъл най-добре. Peace

Четох пак за точките за прием в дет.градини и все повече се отчайвам. Да кажем че има някакъв минимален шанс да го приемат септември на ясла / самостоятелна/, след това в ЦДГ почти не виждам как ще стане. Пари за частна - много трудно, за детегледачка също, баби- надалече.  Ще си го водя с мен на работа ли? Шанс за отпуск-ц /искаха тази седмица да съм на работа/. Главата не ми го побира.  33uu

# 215
Здравейте момичета
Чудесна новина
Да е жив и здрав Самуил и много да радва семейството си
Цвети  Hug Hug Hug Hug
/май малко ти завиждам, като си спомня каква емоция се изживява сега   Flutter/
Кирова, то в такъв случай аз съм супер дребнава  Sunglasses Бих я изгонила на мига. Иначе личното ми мнение и наблюдения в такъв тип взаимоотношения, най-доброто решение е глобата. С обяснение разбира се защо се налага. В случая ти си работодател и тя не изпълнява служебните си задължения и според мен си си в правото да и удържиш дадена сума, за това не изпълнение ЛМ разбира се  Peace Hug
За детските градини точки и т.н. - аз тотално се отчаях още като прочетох проекта за приема  Tired Ми оказа се, че ако си като мен /живееш на квартира и нямаш собственост в София и имаш само едно живо и здраво дете / нямаш абсолютно никакъв шанс за прием  Tired Ми..................... търсим си начини и това е. вече сериозно се замислям и да се върнем в Кюстендил, но ............ сложна тема  Wink
и аз не съм хвърлила пъпчето на Ина - стои си вкъщи в "сантименталната" кутийка с други нещица  Laughing
Хубав и спокоен снежен ден момичета   bouquet

# 216
Честито бебче Цвети , да ти е жив и здрав малкият юнак и много да слушка   bouquet
Дани, на теб правиха ли ти теста за туберколозата или чакаш мантуто.На свеки е положителен, има ама още не знаят на кой орган , н ее белодробна със сигурновт и не е заразна.но все пак на Ева ще напарвим манту  PraynigНадявам се при теб да не е тази диагноза  Hug
Ува, умрях от смях с този пасат  Laughing
Аз още не съм погледнала новостите за приема в яслите, като заспи малката ще погледна  Grinning
Били, Ева заспа с татко си , той вече си има метод, масажира я по гръбчето ,това го обожава и само от него иска да го прави  Laughing
И аз не съм хвърлила пъпчето на Ева
Кирова, неприятна работа, затова е трудно намирането на човек да гледа малко дете.Трябва да му идва отвътре , да обича децата, да харесва заниманията с тях .Аз например не съм такава, изнервям се понякога, доскучава ми EmbarassedСвекърва ми е друг човек,тя по цял ден може да не спира да бърбори на Ева ,да измисля игри, сякаш за това е създадена  Heart Eyes

# 217
  • София
ДД
Мен също ме обхвана носталгия по бебенцата.Онова мило чувство.
Върнахме парите,касиерката която направи грешката въобще не ми се е обаждала,а нейна колежка.Но пък когато влезнахме и двете мляскаха банички и бяха омазнени.Управителя на банката беше много мил и отзивчив,поискахме документ че все пак сме върнали парите,учудиха се но дадоха.Пуснахме и в социални заявление за близнаците,направо мина по вода,не очаквах.
Кирова знам какво е,детето свикнало на теб не ти се занимава отначало,аз още не съм избрала нова детегледачка.
kami27 съжалявам,на кои органи може да е?

# 218
Иве, туберколоза може да има всеки орган , главно е в белият дроб, бъбреците и по костите  PeaceСтискайте палци скоро да оздравее, тя е невероятно добър и мил човек, всеотдаен  Heart Eyes

# 219
  • София,
Ох, КАми незнам какво да кажа, направо ме ошашка, дано да се оправи жената, стискам палци, тя явно е като моята свекърва всеотдайна и загрижена, и толкова добре се разбира с дечица.
Аз отидох на лекар толкова спокойна, а какво се оказа, мантуто ми е доста по голямо от колкото е необходимо да се получи, т. е. не е нито положително нито отрицателно и тя не можа да определи какво е, предположи че е някаква алергична реакция, ще видим довечера пулмолога какво ще каже, аома сега като те прочетох и се притесних и аз  и ще искам също да ми направят този тест. Абе чесно казано има ми нещо ама нито аз, нито докторите могат да разберат какво ми е. Изпих четвъртия АБ, кашлицата драстично намаля както и хремата, но не спряха съвсем, храчките се изчистиха, лесно се уморявам, немога да изкачвам стълби, нито да тичам задъхвам се ужасно и почвам много да кашлям, дано вече разберат какво ми има наистина че ми писна. Tired
Иве, добре Ви е потръгнало на вас, радвам се Hug

А с тия детегледачки и аз незнам какво да кажа, като гледам яслите и градините и нас може да не ни огреят, а и да ни огреят не се препоръчват, май ще се наложи и аз да търся детегледачка Sick

# 220
Честито бебче ,Цвети! Да ви е жив и здрав и много щастлив!   bouquet
Ками, дано се оправи свекърва ти стискам палци.

# 221
Честито бебче, Цвети!  Grinning Много радост да ви носи, да расте здрав и щастлив!    bouquet Името е страхотно  Peace

Ува, къде е публикуван проекта? Веси, какво общо има собствеността, нали само адресна регистрация в София искаха (пост.адрес)?Или някакви промени пак има в проекта?

Бубе, как няма да се осъзнае, в бижутерските магазини не се намират такива съкровища като теб  Hug за пореден път се убеждавам, че си много добър човек. Теоритично и аз си мисля, че мога да простя изневяра заради влюбване, но не и кръшкане...не, че и това не съм прощавала, но тогава бях глупава и си мислех, че мъжът порода "кръшкач" може да се промени. На теория стоят така нещата, но ако ми се случи е знам дали ще мога да проявя такова великодушие. Браво, че си успяла, наградата ти е хубавото семейство, което имате  Hug

много е деликатна темата с боя - едно е да посягаш, съвсем различно е да отвърнеш на посягането. Второто си е инстинкт за самосъхранение и според мен този инстинкт не трябва да се подтиска у децата. Ако едно дете стане обект на тормоз в училище (а в такава ситуация попадат предимно по-плахи деца, които са възпитавани, че агресията е нещо лошо, а тя невинаги е "лоша", но това е друга тема) този тормоз освен, че е вреден физически за него, може да окаже (и най-често оказва) влияние върху характера му...А за агресията - аз много харесвам Мадлен Алгафари, та според нея (и не само според нея) има позитивна агресия - това означава да реагираш на момента на даден дразнител.(не съм много сигурна дали влизаше и физическата реакция обаче, трябва да проверя Rolling Eyes) Ако го подтиснеш в себе си, не реагираш на момента, а по-късно - това вече е отрицателна агресия. Освен всичко друго тя отключва и физически болести

Ками ,дано всичко да е наред с Евичка  Hug

търсих ги тези критерии, моля някой да ме упъти  Hug

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 14:16 от marisasav

# 222
Ками дано бързо се оправи свекърва ти и всичко бъде наред  с Ева. Hug
Тачно това което казва Ивето ме спира да я изгоня на момента че детето е свикнало с нея и процедурата е много тромава и затова реших да го дам на ясла а не даго гледа жена до три години ,но на яслата мисля да го пусна чак май че да се позатопли малко и да по спрат епидемите.
Добре че Тошо е в болнични още един месец че е под контрол инъче не знам как ще я изтърпя .

# 223
Дани, най -неприятното е че лекарите те объркват окончателно ,като не могат да открият какъв е проблемът .Аз затова имам вяра на изследвания от всякакъв род, резултатите от тях могат да бъдат много по-показателни и да насочат лекаря къа адекватното лечение.Направи си този тест.На Валя(свеки) мантуту й също беше доста добре "изразено", голямо червено ,подуто петно ,затова я насочиха към този тест.Не казвам че си болна от това, не ме разбирай погрешно ,но отхвърляй всяка възможност с тестове разни.Искренно се надявам да се излекуваш  Hug

# 224
Марти за ДГ днес имаше в някакъв вестник /не помня в кой честно казано/ интервю с Фъндъкова, и според думите и трябвало да се даде предимство на хората плащащи местни данъци и такси / т.е. данък сгради, такса смет/, които се плащат от собствениците на имотите  Peace
Hug
То все още нищо не е решено де СОС има последната дума, та ще трябва да чакаме решението им
/ама като знам как ги интересува  Tired/
Но да не си разваляме деня  Hug

Общи условия

Активация на акаунт