Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 176
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
marisasav, аз чета в Страсти,класиране,записвания....в нашите деца. Беше пуснат линк към 9-та версия на проекта./ вече не е активен /. Аз си го свалих. Все още не е приета. То каквото и да се реши, ще има недоволни. Системата е абсурдна.

# 226
Честито, Цвети!  Heart Eyes

Хриси, забравих да пиша за чашата със сламката - не съм пробвала мога ли да пия... Embarassed. Ще пробвам.

И ние не сме хвърлили пъпа на Доротея.

Иве, ясно. Ама определено си плачат за някаква санкция в тая банка, де...

# 227
Ува, като имаш време ще го пуснеш ли на общия мейл  Praynig

# 228
  • София,
А пък ние си нямаме пъп Embarassed, сестрите и санитарките са го изхвърлили явно заедно с чаршафчетата когато са сменяли всичко в кувьоза на Вероника Crossing Arms, въпреки че ги бях помолила, когато падне пъпчето да ми го дадат, но за жалост, никой не откликна на молбата ми, пъпчето сигурно е отишло на боклула, заедно с мръсните памперси ooooh! - много ми беше мъчно и много се ядосвах  Tired ама какво да направя Sick
КАми благодаря, Hug наистина е така и ще изискам да си направя теста на всяка цена. А твоята свеки къде ходи на лекар и къде си е правила този тест - поразпитай я имам нужда от инфо.  Sick

# 229
На Сашко пъпчето вуйчо му го хвърли в Оксфордския университет ,а на Пешко е в Бъкингамския дворец

# 230
Мисията за днес ни е изпълнена и мина визитата при зъболекъря.
Вики,забравих да ти отговоря..вижда се голяма светлокафява сграда и пише KORNER с големи букви(ама всъщност незнам дали се пише така точно).
Мерси за отговорите относно прибиотиците.ще ида до аптеката да видя какво се предлага,педито няма да питам,че се изнервя щом не е компетентна.Самия факт,че не ми е предложила говори.
Ками и Надина заспива така,въобще те много си приличат с Евичка.Дано всичко да е ок с бабата ви.  Hug
И аз не съм ги хвърлила пъпчетата,незнам къде бих ги хвърлила.Някак не ми се иска да определям нещата,знам че е пожелателно но все пак. И мойте са в ''сантиментални'' кутийки.Кирова,тя отдавна те дразни тази жена..  Twisted Evil

# 231
И аз забравих да отговоря на Вики- ако идваш по Т.Александров трябва на пресечката с К.Величков да направиш десен завой. Заведението е точно на кръстовището на Сливница с К.Величков.

# 232
Цвети, честита рожба Самуил - страхотно име, комплименти за избора. Желая ви пълно щастие
За болести си говорите - аз се опитвам да не мисля за такива неща - умишлено.в последно време сънувам само кошмари как да предпазя детето си от инциденти. Пишете, че момчетата ви са палави. Мойто нали е момиче - но не признава забележки или каране, каквото си науми - това е, ако и завържеш единия шкаф на момента отива на друг. Катери се къде ли не, тича с наведена глава или си слага коша или леген на главата и какво ли още не.Играчките не са на почит.
Донси,  Hug като човек живял без баща това е кофти ситуация, но ако ти не си щастлива и децата няма да са. Те усещат и в определен период нещата не могат да се крият. Дано отмине кризата.
Малко след като се роди детето моя мъж си натовари дрехите в колата и го нямаше 3 - 4 дни.Карахме се известно време, сега се поуспокоихме. Но той е много голям инат,живял в семейство с много големи проблеми в общуването и понякога си мисля, че е невъзможно да компенсирам това.А аз съм живяла като в саксия и понякога ми е трудно да повярвам колко е сложно да си голям и колко са гадни човешките отношения (понякога, де)  Wink
За пъпа- и аз още не съм го хвърлила. Моят е бил хвърлен в училище, на братовчедка ми - в Софийския университет - да си призная и двете имахме доста кризисни ситуации свързани с училище.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:30 от Мама_му

# 233
  • На края на вселената!
Дунди, не го мисли. За бебчета, на които им е паднал пъпа в болницата, казват че ще стават АГ лекари  Laughing Да е здрава само, сама ще си намери пътя в живота  Hug Стискам ти палци за теста Praynig
Пъпчетата на моите две маймуни са в кутия в къщи.

Марти,
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=126365&sc=nl
http://news.ibox.bg/material/id_43866402/fpage_1/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361864.msg9936886;topicseen#msg9936886

Заведението нали е  тук между кръстовището на Сливница и Габрово и бл. 347

# 234
Да,там е.  Simple Smile
Йоана ето аз имам и момче,и момиче.Но момичето беше много по-диво и много повече бели правеше.Неудържима,до три години немислимо беше да се задържи на едно място,играчките бяха на заден план,на първи обикалянето по улиците и търсенето на компания.Никола обича да си е в къщи,обича и той да си рисува,да си се занимава с нещо.И той постоянно се катери на масичката си като адаша,с адашчето са си лика прилика въобще.  GrinningНо търпи въздействие,не е от типа на кака си-ни приема,ни предава.Тя уж голяма,а онзи ден взела една голяма кутия с крема ми за ръце и готвила с него,трила се където намерила,абе мазало.Шарената сол също тя ми я счупи онзи ден,тя все чупи и се оправдава с Никола.А преди няколко дни нарисувала на измазаната стена в спалнята едно човече с ръце и крака,очи и т.н. после идва и  вика ''мамо,мамо виж какво направи Никола''.  Wink  Sunglasses

# 235
Всъщност е точно пред бл. 347 Wink
Вижда се от далеч самото заведение   Wink
Мама_му и Ина нищо че е момиче също прави щуротии  Hug
И при нас има мания направо към  катеренето по мебелите и скачането по леглото  Rolling Eyes

# 236
  • София
Цвети, просълзи ме!!! Да ви е жив и здрав Самуил и много да ви радва!!! (страхотно име)

Плодове - Кая яде по няколко резенчета ябълка и половин/един банан или едно киви на ден. Но и аз понякога пропускам  Embarassed.

Яна, сега като попита, случайно се сетих, че Кая като караше вируса с повръщането й изписаха едно лекарство за възст. на чревната флора, аз тогава даже ви бях писала за това, защото ми се стори хубаво. Сега го проверих - казва се Linex, на кутийката пише, че е хранителна добавка от групата на пробиотиците, дава се и при лечение с широкоспектърни антибиотици, указана е и доза за деца под 2 години, т.е. става за Никола. Съдържа живи млечнокисели бактерии. Цената му е 5.50 лв.

Уф, с пъпа и аз така. Не мога да измисля място.

Иве, хубаво сте се сетии да поискате документ, това с баничките, само като си го представих… Crazy достатъчно отмъщение е било!

Ками, дано оздравее свекърва ти напълно и без усложнения!

Дани, изследвала ли си си щитовидната жлеза? Едни от симптомите при проблеми са лесна уморяемост, разсеяност, задъхване, упорита кашлица, както и усилено потене на ръцете, сърцебиене. За пъпчето – може да е паднало в болницата и да стане лекар! Не че аз съм станала, като мойто е там, ама то не е късно Wink

Буути, как е Милко, оправя ли се?

Надина с нарисуваното човече -  Joy

# 237
Марти  Hug
Дани, дано се окаже нещо безобидно Praynig
И на Дели пъпчето е съхранено засега вкъщи. По принцип знам къде ще го хвърля, но чакам да дойде момента.
Моето дете напоследък става в 7, а така добре ми беше като си поспивах до 8- 8.30 Laughing

# 238
  • USA
И на Кристиан пъпа е при майка му.  Laughing И така ще си остане засега. Моят е някъде из Родопите и затова много ги обичм Wink.
Дани, не се ядосвай, лекарка ще стане. Wink

# 239
Ей,Борянче на тая снимка Дели е като от италианската улична мафия.хихиДоста филми съм гледала с такъв сюжет.  Hug
Галена,мерси утре ще го потърся.Казват,че щяло да е -12 град.
Моят пъп е в двора на Езиковата,където не ме приеха.Много ме пречупи това,много страдах тогава.Още си мисля,че щеше да ми е друг живота,ако бяха ме приели.Всичките ми догимназиални приятелки влязоха там и най-желаните ергени,  Wink.Аз пък отидох в Хуманитарната,първа експериментална паралелка по философия.Доста пари наливаха тогава в проекта и обиколих България по семинари и олимпиади.Излезе,че съм добра в това.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:53 от Ianamama

Общи условия

Активация на акаунт