Проблем с розацея!?!

• 377 068
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък съм чел ,че бил полезен. Ще го намаля на 500мг тогава , но не ми се вярва да има връзка.

# 646
но не мога да разбера защо така ми се образуват червени петна и спукани капиляри ?
Hug
Съжалявам, ако съм дала подвеждаща препоръка за Кадурина...действително почиваше само на надеждата ми нещо да помага все пак. Виж за капилярите, споделих по-напред, разсъждавайки...високите теператури на въздуха как ми действат (над 22-23) и слънцето...то какво остава за температура на лазер newsm78 Капиярните звезди съм чела, че посиняват, почерняват и изчезват за около 2-3 седмици след процедура.
Аз сега от мострички на Ла Рош си избрах един продукт, леко хидратиращо кремче, понася ми добре...през деня съм с фон дьо тен на марката (н. 16) В аптеките имат рекламни брошурки с мостри на различни продукти на марката, ако искате вземете и пробвайте за себе си.
Отделно съм набелязала един високобюджетен продукт на Джиджи, но...ще видя през козметичката ми ли или как ще се сдобия с него http://www.ebay.com/itm/GIGI-Recovery-Redness-Relief-Cream-Quick … cea-/271066587072

crosser, как си с теглото, с храненето...там концентрирала ли си също усилия...

Нашата борба е многокомплексна Peace

# 647
набавих си Скинорен .на мен ми действа добре засега .red shoe как е при теб?
би трябвало , обаче  ефекта да се прояви напълно след месеци употреба .
ще пиша по-натам как се развиват нещата .
смятах да си купя арганово масло , но в момента нямат 250мл. , а така излиза най-изгодно . ще почакам докато заредят .
моята схема е - вечер Скинорен , през деня - арганово масло .

ако наистина от Руборил кожата изсъхва и се получават люспи , не виждам защо да бъде предпочетен пред Скинорен . така или иначе това е лечение , а козметиката е друго нещо . всеки трябва да преценя според типа на кожата си , какво я възпалява и какво не .

# 648
набавих си Скинорен .на мен ми действа добре засега .red shoe как е при теб?
би трябвало , обаче  ефекта да се прояви напълно след месеци употреба .
ще пиша по-натам как се развиват нещата .

Какво да ти кажа, oska, аз едва издържам вече да не изтичам до аптеката за антибиотик.
Мажа Скинорен на пъпките, добре действа на вече появилите се, но не предпазва от поява на нови, което е и очаквано де, защото за мен розацеята си е вътрешен проблем, който се проявява на кожата. Аз на такъв етап от години не съм била, с пъпки и в безизходица.
При мен от скоро има и доказан хормонален проблем , отчасти мисля, че и това влияе неблагоприятно.
Но мажа, не се давам.
Успех на теб!

PS Какво арганово масло купуваш?
Аз имам едно, което си донесох от Мароко, ползвам го и съм доволна, поне не ме дразни, но свършва вече.

# 649
red shoe, не се отчайвай ! при мен като се появи розацеята беше същински ужас - пъпчици една връз друга на рояци - чак като плътна кора стои на лицето , кожата налюспена и зачервена. Финацеа действаше бавно и почти не вярвах ,че ще се справи , но след 2-рия месец мазане , вече имаше резултат , след третия беше отличен .срам ме е от тези снимки , но не удържах тогава и излизах сред хора . ето тук ти ги качвам за сравнение:

няма окончателно решение , поне не само с мазане , но веднъж като постигнеш добър резултат , после само поддържаш .
диетата за мен е по-строга и от тази на диабетиците , затова за себе си реших ,че ще се задоволя с постоянно локално лечение . само дето доста време пропуснах ,поради липса на мазило .

бяха ми подарили Арганово масло - много съм доволна , но не знам от къде е купувано .
сега се спрях на това :
http://argania.bg/index.php?cat=399

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 11:02 от bubanka

# 650
Момичета да споделя новото си откритие, масло от ним, може да прочетете инфо в нета, действало много добре, аз го пия в момента на капсули и мажа по лицето, не мога да кажа за ефект, защото съм на антибиотик от 1 месец, но се надявам поне поддържащо да е ок, много прехвалено за кожата и мисля че не е скъпо поне касулите на хималая.

red shoe ти какво реши за добавките, взе ли нещо ?

Възхищавам ви се че успявате да устискате и да минете без антибитоик, аз не мога да се понасям, и тичам веднага при лекаря, пия пробиотик, правя изследвания непрекъснато дано не си скапя черният дроб. Лекаря твърди че при такива ниски дози няма опасност, ама не знам това са дълги курсове Sad 

# 651

red shoe ти какво реши за добавките, взе ли нещо ?

Нищо не съм поръчвала още. Нали имах за около 10ина дни риган, но не видях подобрение, пия си чесъна, но с него или без вече е все тая  Rolling Eyes

Сега ще прочета за маслото от ним  Peace

# 652
Момичета да споделя новото си откритие, масло от ним
Благодаря за информацията. Хванах се и аз да прочета...открих и http://organiclifetree.com/catalog/1912_mlada_koja.html - комбинация от ний и куркума.
Олиото от нийм мирише ли като чесън и как го нанасяш (смесено с друго базово ли)?

# 653
На ампули не мирише има един малко билков дъх като се преглъща, но това за мазане много мирише и го мажа само вечер, даже първият път полмислих че е развалено, ама в един здравословен магазин тук гледах мостри на разводители и всичкото си мирише. 

# 654
Joya, и това ним ли се води естествен антибиотик. Интересно ми е на какъв принцип действа  Thinking

# 655
не знам на мен ми го препоръчаха за кожни проблеми, и аз го взех, рпи мен проблема беше голям, аз писах, за първи път огромни болезнени пъпки на брадата, ама страшна болка, не можеш да ги пипна даже като си седя спокойно боли, започва да никне като огромна пъпка която после се разделя и избиват гнойни върхове, няма такава гнус, аз реших че съм пипнала ново кожно, защото обикновено пъпките са на бузите при мен. Лекаря каза че е от розацеата и минах на антибиотик, отново... нийма го започнах, но нямам още 2 седмици и не знам не мога да определя, предполагам че ще е добре като подържащо след курса с антибиотик, да удължи процеса защото аз си карам вече почти през година на антибиотици  #Cussing out

# 656
След като нийм и куркумата са толкова полезни се разрових и намерих ето тези продукти
http://bilki.bg/aknovin-krem-za-akne-25gr.html
http://www.himalaya.bg/product/157/sapun-s-niym-i-kurkuma-75-g.html
http://www.himalaya.bg/product/213/pochistvasht-gel-za-litse-s-niym-50-ml.html има и други
някой дали има наблюдения ?

# 657
Здравейте, днес бях на лекар и каза, че имам розацея,
предписа ми крем които го приготвят в една аптека в Дървеница .
Ще се мажа 20 дни и ще споделя ако има резултат Simple Smile

# 658
Поръчах и аз капсули и крем с ним. Капсулите са обаче от изсушени листа, не от масло, но и за тях има добри отзиви. В айхърб не намерих капсули с масло, а тези с капкомерите не виждам да пише, че може да се пие  Thinking
Абе ще се пробва, то какво ни остава вече, борбата е за цял живот с тая гадост  Tired

# 659
и моите са билка маслото е за лице за мазане, не знам дали може и вътрешно ама така мирише  Sick

Общи условия

Активация на акаунт