1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 19

• 25 458
  • 449
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро мацки, как сте след вчерашната серия? Аз съм още една разнежена, и сълзлива.... Че даже и сутринта гледах повторението.
За анкетата аз щях да събера всички близки и да им кажа ама то щеше да свърши сериала........ А Онурчо щеше да ме подкрепи със сигурност-е Шехи де не мен.
Гледам коментирали сте чий мъж прилича на Онур - ми моя хич не прилича. Ма грам! Освен, че носи панталони. Но филма взе много да ме разнежва и се улавям, че съм почнала да го глезя. Ма като обеща че и тая година ше ме води в Турция на почивка ще си го поглезя. Сега ви напускам и отивам да му търся нещо за свети Валентин-видяхте ли сега колко ме е разнеил сериала! И ще бързам да се върна до 13.00 щото и тая серия ще е интересна.
Ау щях да забравя krasimirag да ти е живо и здраво рожденничето!
tornado_vn   ти де не си мазохистка? Брррр Фюсун!!!!!!!!!!!!!!!
Целувки до после!
Ето ви един поздрав от мен за лек и приятен ден:

http://vbox7.com/play:08cc1a2b

# 241
krasimirag
Да е здраво, весело.засмяно детето и да ви радва всички в къщи! newsm59  party023  bigdance2

Един господин говори за фен клуб,това което предлагах още в първите теми, то ние с тази диагноза...незнам, казвайте,как мислите,ангажирани мами сте и сбирки в София трябва по-рядко.Аз сега се замислих да си направим по-скоро някакъв общ чат-през скайп..А? Мислете днес.... newsm78 newsm78 newsm78
Но това със скайп-чата чак когато свърши филма .Не сега.

# 242
  • В тъмната гора.
Абе момичета, да взема аз да пиша един имейл до сериала, да ме свържат с Халит, пък да му пратя един линк съм темата, да видим дали ще се съгласи да е многоженец.

# 243
Да станем викам седем че да има за цялата седмица а пак ние ще се разберем коя ще е в понеделник коя вторник Heart Eyes
Ама тои ще е най доволен майjavascript:void(0); бягаи Мерт идваме
Как седем???????Аз на теб не искам да го давам,пък ти и други събираш Naughty Naughty Naughty Мога да ти го отстъпя за временно ползване само ако обещаеш да не му изцедиш всички сили и после пак си го взимам Whistling

Все пак ти благодаря че макар и за малко ми го даваш ама за силите не ти обещавам.
 Що не си гледате мъжете вие бе момичета пак тези ги оставете на нас без мъже на по загорелите luvbed

# 244
АУУУУУУУУУ MATA KOSMATA мн ме разчувства!!!!!!!!!!!Ех тая любов!!!!!!!!!А мила Mishel ще трябва да му го преведеш!!!!!!!!!!!!!

# 245
# 246
  • Варна
Ужасни сте, връщам се да чета 17 стр. Shocked
Трайкова, мен май ме забрави за МЕРТ Whistling

# 247
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък се чудя дали Халит има същият характер и обноски в живота, като Онур!!!???
Вие какво мислите?? newsm78

# 248
Незнам, но силно се надявам!!!!!!!!!!Предполагам иначе Берг нямаше да се влюби в него!!!!!!!!!

# 249
Да с езапиша,запалих се от скоро,но наваксавам бързо,основон с гледане и изчитане на старите Ви теми,гласувах с опцията да каже на Онур дасе разправя Peace
Дайте моля линка към блога дето комнтеирате на Верчето май беше,предварително благодаря  bouquet

# 250
  • 221B Baker Street
Е,предполагам,че в живота Халит си има своите малки недостатъци-може би хърка,или му миришат чорапите Twisted Evil,или обича да мърмори,може да е много ревнив Mr. Green,но това са обикновенните недостатъци,които ние,необикновените жени,приемаме bowuu

# 251
  • sofia
да , точно и аз за чорапите точно си мислех , виж за мърморенето не вервам , малко говори ама да хвърля погледи по които всички въздишат -да. Thinking

# 252
добро утро, момичета    bouquet

krasimirag

да ти е здрав, усмихнат и обичлив сладкия Рожденник -  само радост да ви носи!  bouquet  bouquet  bouquet

TraYkovA
 добре, че се събуди, иначе трябваше и твоя Мерт да защитавам Mr. Green

tornado_vn
 хахах ти остави другото..ама поне ще си имаш дизаЙнер вкъщи Whistling

Аз пък се чудя дали Халит има същият характер и обноски в живота, като Онур!!!???
Вие какво мислите?? newsm78
аз затоваискам Онур.. Халит не ме интересува, само колкото да му задам 765326 за ролята на Онур Flutter

# 253
 Joy Това с чорапите вече тотално ме разби! Да изредим ли всичките му недостатъци, белким поне част от кандидатките се откажат?
1. Плешиииив - факт
2. Шкембенце /?/
3. Паласки /?/
4. Тънка горна устна - факт
5. Ревниииив - той сам си призна
6. моля, продължете

# 254
  • между морето и небето
Здравейте момичета,
кафето на Вярка е чудесно, но ако го пием от сутринта con caña( с бира), тъкмо ще сме подготвени още поемоционално за серията днес.
Я си представете, че сте в Испания, полегнали на хавлия, на плажа с кафе и каня...Оставям ви да помечтаете.

Общи условия

Активация на акаунт