1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 19

• 25 455
  • 449
  •   1
Отговори
# 270
  • на морето
[quote author=kami69

Един господин говори за фен клуб,това което предлагах още в първите теми, то ние с тази диагноза...незнам, казвайте,как мислите,ангажирани мами сте и сбирки в София трябва по-рядко.Аз сега се замислих да си направим по-скоро някакъв общ чат-през скайп..А? Мислете днес.... newsm78 newsm78 newsm78
Но това със скайп-чата чак когато свърши филма .Не сега.
[/quote]
Добро утро момичета !
И аз и гледах повторението ! И още колко пътие ще е не знам -от не че и другите серии не съм научила на изуст .........
krasimirag - Да ти е живо и зраво детето !
Момичета помислете на това предложение по-горе ! Този господин дава добра идея ! Само моля мислете и тези извън София - и ние сме хора , бееееее!  А и както каза още една участничка във форума , шъ извиняване , ма, се "женени с деца" - я да оставите Онурчо на свободните - срама нямате ли  #Cussing out
И аз го приемам със всичките му кусури  - и като герой от филма и на живо ! Че аз нямам ли си !

# 271
именно щоТ се губи звезди, сте на 2-3 страници Joy

на разходка бяхме, ама кат усетих, че ти пуснаха тока и се затичах, да не ми отмъкнеШ Онурчо Whistling

А представяте ли си, ако ги дадат по бански или бельо Grinning
хайдеееее моля ти се  Stop няма нужда....  Whistling... аз едвам сега го опазвам, какво остана за после Mr. Green

# 272
 А и както каза още една участничка във форума , шъ извиняване , ма, се "женени с деца" - я да оставите Онурчо на свободните - срама нямате ли  #Cussing out
И аз го приемам със всичките му кусури  - и като герой от филма и на живо ! Че аз нямам ли си !

нищо не виждам и не чета smile3533 smile3534

# 273
Не го разбрах това за господина -кой е тоя господин, къде го е предложил  newsm78

Оооо Звезди , привет  Grinning -късно е душо - Онурчо е тука седи ми на фотьойла , пие кафе и чете вестник  smile3533

# 274

Оооо Звезди , привет  Grinning -късно е душо - Онурчо е тука седи ми на фотьойла , пие кафе и чете вестник  smile3533
на плакат ли? newsm78  Crazy

# 275
АйДЕ двама се карат третия печели!!!!!!!!!!Онур е мой!!!!!!!!!!!! Mr. Green

# 276
  • на морето
Zdraveite! bih iskal da vi predloja syzdavaneto na fen klub na seriala u nas. naistina mnogo obi4am 1001 no6ti i 6te se radvam ako priemete ideyata mi. predlagam da se suberem nyakude v sofia i da osbudim vyprosa. govorih s edna poznata v istanbul, nihal iozergan, koyato e korespondent na televizita, i tya obe6ta sudeistvie, no kaza 4e tryabva da ima yasnota kolko sme nie i taka natatyk. molya svurjete se e men - 0888317540, evgeni.
mislya 4e i vie iskate da se sre6tnete s lyubimcite si, nali?!

doskoro
ВЯРКА  - За това става ДУМА ! търси на този форум 11 или 12 стр

# 277
  • на морето
АйДЕ двама се карат третия печели!!!!!!!!!!Онур е мой!!!!!!!!!!!! Mr. Green
Предложих вече - хайде мирно и тихо да го клонираме !

# 278
Здравейте мили дами!
Е вече не издържах и се регистрирах при Вас. Мисля че е излишно да ви казвам две неща:
1. Че съм луда фенка на филма
2. че ви чета от първата тема и не съм пропуснала нищо
Аз съм най-честия ви гост (бях) Blush сега дано ме приемете като горд член Grinning
Регистрирах се защото силно се притесних че няма да ме вземете на екскурзията до Инстамбул Laughing
С вас е толкова весело и приятно, не знам какво щях да правя без вас и писанията  ви bouquet
Първата серия я гледах от чисто любопитство (турски сериал) звучеше .............. и аз не знам как точно....... странно. И резултата беше............... така ме е завладявал само "Бедната Настя".
Сега малко за мъжете  love001  В началото си харесах Керем, но после очите на Онур....... ох какви очи само........ Хареса ми и Мерт Blush Сега не знам кой харесвам повече Embarassed
Е дано кажете - Добре дошла
  bouquet

# 279
Ние отдавна говорихме за клоноране, за жигосване ама не става!!!!!!А защо говорите само за фенките от София, ами ние от провинцията какво ще правим? Grinning

# 280
Добре дошла!!!!!!!!!!!А ти кажи добре заварили!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 281
  • София
Eana
добре дошла Hug

# 282
Eee  вижте го Керем:

на плакат ли? newsm78  Crazy
Неее ето го

Zdraveite! bih iskal da vi predloja syzdavaneto na fen klub na seriala u nas. naistina mnogo obi4am 1001 no6ti i 6te se radvam ako priemete ideyata mi. predlagam da se suberem nyakude v sofia i da osbudim vyprosa. govorih s edna poznata v istanbul, nihal iozergan, koyato e korespondent na televizita, i tya obe6ta sudeistvie, no kaza 4e tryabva da ima yasnota kolko sme nie i taka natatyk. molya svurjete se e men - 0888317540, evgeni.
mislya 4e i vie iskate da se sre6tnete s lyubimcite si, nali?!

doskoro
ВЯРКА  - За това става ДУМА ! търси на този форум 11 или 12 стр

Интересно звучи, аз съм ЗА ама това не е важно защото не мога да дойда никъде  Cry

# 283
  • 221B Baker Street
Eana ,добре дошла  bouquet

# 284
  • на морето
А бе момичета като ви чета тука всички сте с мъже що не оставите Онурчо на такива като мен без мъж а и  е  само две три години по малък от мен.
Абе и на  Мерт няма да откажа 1dating
javascript:void(0);
Ето за тома говоря - с frankolina сме в един отбор! Ама Мерт благородно ще й го оставя ! Аз съм строго моногамен тип - а и след като Онурчо е ревнив,  що да го дразня , милия !

Общи условия

Активация на акаунт