Как тренирах-7

• 21 221
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
Поци, в Билла има някакъв Липозан, ама не погледнах каква марка беше, но цената му е 17лв. - 90капсули. Струва ми се доста евтино, дали ще върши работа, да не е някой въздух под налягане? Сега за Липозан се глася  Thinking  Ако го пия само 1 месец, ще има ли ефект?

# 91
Днес крака, 40мин кардио и накрая корем Peace
Купих си от един магазин за 1 лв. някакъв колан за трениране и наистина голямо потене падна, направо толкоз вода изтече  Shocked евала, за 2.50 лв пък кви работи върши Wink Много съм доволна

# 92
...ти си правила гигантски серии Peace
..но те не са много подходящи за начинаещи Mr. Green
Алоу сега ще се обиждаме ли  newsm66  Heart Eyes знаш ли как съм задобряла  tooth 

Днес правих гърди, бицепс, трицепс, гръб и кардио, а такава мускулна имам на прасците - не е истина, уж прасци не съм правила от де дойде идея си нямам  Crazy

# 93
Поци, в Билла има някакъв Липозан, ама не погледнах каква марка беше, но цената му е 17лв. - 90капсули. Струва ми се доста евтино, дали ще върши работа, да не е някой въздух под налягане? Сега за Липозан се глася  Thinking  Ако го пия само 1 месец, ще има ли ефект?
..да същия е....ще има..но го пий по 3 капсули..3 на ден Peace

# 94
...ти си правила гигантски серии Peace
..но те не са много подходящи за начинаещи Mr. Green
Алоу сега ще се обиждаме ли  newsm66  Heart Eyes знаш ли как съм задобряла  tooth 

Днес правих гърди, бицепс, трицепс, гръб и кардио, а такава мускулна имам на прасците - не е истина, уж прасци не съм правила от де дойде идея си нямам  Crazy
..добре де...профи  bouquet.....що тренираш толкова мускулни в един ден Wink

# 95
Имам един въпрос: възможно ли е от Л-карнитина да получавам сърцебиене, аритмия, да усещам натоваренсвт в сърцето, леко задушаване...и т.н.  newsm78 най-често 15 мин. след тренировка.
Не бих казала, че се пренатоварвам, не прекалявам нито с времето, нито с натовареността  Rolling Eyes

# 96
Поци, Липозана 3 капсули по 3 пъти на ден, демек общо 9 капсули дневно, така ли?

# 97
Поци, Липозана 3 капсули по 3 пъти на ден, демек общо 9 капсули дневно, така ли?
......Да Peace

# 98
Имам един въпрос: възможно ли е от Л-карнитина да получавам сърцебиене, аритмия, да усещам натоваренсвт в сърцето, леко задушаване...и т.н.  newsm78 най-често 15 мин. след тренировка.
Не бих казала, че се пренатоварвам, не прекалявам нито с времето, нито с натовареността  Rolling Eyes
....Не Peace

# 99
Олекна ми  Rolling Eyes

Явно се пренатоварвам като цяло. Ще си го пия значи, но 3 дена ще почивам.

# 100
Поци, този Липозан за какво е?  Rolling Eyes

# 101
Поци, знам, че винаги препоръчваш по- големи дози от описаните на опаковките, но това е 3 пъти повече от предписаното!  Rolling Eyes Малко се стреснах, но щом казваш, ще се пробвам. От утре или от неделя ще ги почвам  Peace

# 102
Поци, този Липозан за какво е?  Rolling Eyes
...Фет Бърнър...за отслабване Peace

# 103
Поци, знам, че винаги препоръчваш по- големи дози от описаните на опаковките, но това е 3 пъти повече от предписаното!  Rolling Eyes Малко се стреснах, но щом казваш, ще се пробвам. От утре или от неделя ще ги почвам  Peace
..не гледай какво пише.....пий го така както ти казвам..няма нищо страшно... Peace

# 104
Днес, т.е. вчера - ръце, 30 мин кардио и накрая коремче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт